Kızlar deri altı implantı taktırarak korunmak istiyorum eczaneden alıp doktora direkt gittiğimde gittiğim gün takar mı yoksa takmak için farklı bir gün verir mi taktıran var mı sizde süreç nasıl ilerledi bana bilgi verir misiniz
Kimse taktirmadi mi
3 aylik onlar 3 ayda bı yaptırman lazim
3 senelik kız ne 3 ayı
Burda onu taktıran çok nadir. Görürlerse yazarlar. Ama pek kimsenin bilgisi yok. Kaç liraymis implant sordun mu eczaneye. Bir de ne kadar süre kullanılabiliyormus acaba
Eczaneye sordugumda 5bin kusur demişti 3 yıl koruma sağlıyor diye biliyorum
Evet 5 bin. Bende Mart'ta alıp taktım 4600 e sattı bize
Özelde mi taktirdin
Hayır devlette
Benim bildiğim her doktor takmıyor önce bir arayıp sorun bence
Ben devlet Hastanesi'nde taktırdım. Önce muayene oldum kan verdim sonra medikalden aldım implanti lokal anestezi ile.yapildi.5 dakikalık bir işlem
Kan tahlilide mi gerekiyor bunun için
Adetli olmama rağmen beta bakıldı tam kanda baktı sanırım emin değilim
Anladım dikiş vs gerekiyor mu bilmediğim için soruyorum acıtan bı işlem mi hissediyor musunuz oraya takılan implantı kolunuzu oynatirken falan
Dikiş falan yok sadece takılmadan önce lokal anestezi için bir iğne yapıyor o acıtıyor birazcık sonrasını hissetmiyosun. Anestezi etkisi geçince çok hafif bir ağrı oldu bende. O bölgede birde cildim hassas Beyaz tenli olduğum için morardı bu herkeste olmayabilir. Devlet hastaneside müşahede odasında takıldı çocuklarımda yanımdaydı takılırken dönüşte eve otobüs ile gittik yani normal hayatına devam edebiliyorsunuz işlem sonrasında
Benimde cildim hassas kesin moraririm :D teşekkür ederim bilgiler için
O nasıl oluyor ya deri implantı
Kolamı yapılıyor
Evet kolda deri altına takılıyor 3 yıl koruma sağlıyor
Aslında güzel bir sey yani
Ama regl olmasını kesiyormus
Yorumlardan okuduğum kadarı ile
Randevu alman lazım canım. Bide beta için kan vermen gerekiyor. Ben taktım Mart ayında
Adeti düzensizlestiriyor mu acaba memnun musunuz ve kesin koruma sağlıyor mu
Çok memnunum. Ekstra korunma yok demekki koruyor
İlk 3 ayın 2 ayı çok kanamalı geçti daha sonra geçti ara ara lekelenmeler oluyor bazı günler hiç yok bazı günler de bi kaç leke oluyor
Ama yok gibi Süper bişey
Rahatsızlık hissi vermiyor anladığım kadarıyla bende düşünüyorum bakalım hormonlu mu bu nasıl bişey
Evet vücuda hormon yüklüyor
Sıra alman gerek
Doktora randevu alıp gideceğim zaten de ayrı bir gün mü verir gittiğim gün hemen takar mı acaba onu merak ediyorum
Hemen takar bence çünkü doktorum AB’na öyle dedi alırsan takarım hemen dedi kısa süren bir iş
1,475,847 soru
24,160,525 cevap
335,341 kullanıcı