+1 oy
334 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,066 puan) tarafından

Kızlar. Hamileliğimde çok çatlağım oldu. Geçen gün çatlak tedavisi için fiyat sordum. Seansı 10 bin. 3 seansta bitiyormuş. Dövme gibi bir şey yapıyolar sanırım. Tekrar çatlasan bile görünmüyormuş. Sizce değer mi 30 bine? Çok kararsızım. 

14 Cevaplar

+2 oy
önce (1,084 puan) tarafından

Hangi tarafımızı yaptıralım canım emzirmekten sarkan göğsümüz mü hamilelikten sonra balon gibi patlayan karnımızı mı çatlaklarimi😭

önce (1,066 puan) tarafından

Bu dediğimde sadece göbek fiyatı 🤣 

Ahh ah ilk cocuk mu sizin kac cocuk var

Tek çocuk canım ama çok çatladım. 35 kilo aldım. 

Canım tek çocuksa Başka çocuk düşünüyorsan hiç böyle şeylere girişme Çünkü inan ben ilk çocukta ne çatlağım vardı ne de karnım bu kadar sarkıktı ama İkincide üçüncüde bayağı bir hem çatlak ama çatlakların beyaz hem de karnım balonu şişirirsin de patlar böyle buruşur ya öyle deriler var Onun için spor yapacağım zaten göğsü falan hiç demiyorum zaten Ama çatlakların kırmızıysa zamanla beyazlıyor zaten onları dert etme şu an benim Karnımın buruşuğundan çatlak bile gözükmüyor😀

Yaaa 🤣 Başka çocuk düşünmüyorum ama haklısın belki kararım değişir

-Reklam-
0 oy
önce (30,200 puan) tarafından

Bilemedim bende ilk başta çok rahatsız olduğumu düşünüyordum ama sonra evladımdan bir iz diye düşünmeye başladım garip oldu içim kalması daha iyi 🌸

+1

Eşim rahatsızsan yaptır diyor ya evladımdan bir iz evet ama Sezaryen izin var zaten çatlak olmasaydı iyiydi 🥲

önce (30,200 puan) tarafından

Çok takılma bence ilk başta kırmızı gibi görünse de sonradan açılıyor rengi şuan o kadar göze batmıyo benimki mesela 

+1

Benimkide şeffaf ten rengi hic kirmizi olmadi niyeki

0 oy
önce (685 puan) tarafından

o cok sacma hic gerek yok bence catlakli olmak daha iyi resmen . 30 bin 40 bin duzgun bir islemse yaptirilir. ama o dedigin seyi biliyorum fondoten renginde bir boya ile kalici dövme yapiyorlar. ayni seyi goz alti korluklari icin de yapiyorlar fonfoten renginde cilt tonuna uygun boyayi deri altina dovme yapiyolar kalici omur boyu o sekilde oluo. bence gereksiz ve degmez

0 oy
önce (3,441 puan) tarafından

O para ile altın bilezik alırım sjsj benimde çatlaklar var ama bi hatıra olarak duruyor bedenimde yani gözüme batmıyor 

0 oy
önce (1,587 puan) tarafından

Bikini ,krop giyiyorsan yaptır 

Bende çok kilo aldım hamilelikte ama catlagim olmadı.  Sadece göbek var . 

Yok canım kapalıyım. Ama evde açık giyinmeyi çok seviyorum eşime karşı hoşuma gidiyor. Böyle olunca saklıyorum sürekli karnımı

Hmm garantisi varsa yaptır.  Ama dovme gibi şeyler dinen kötü.  

Deri altına yapıyorlarmış abdest oluyor 

İyi bakalım 

önce (1,147 puan) tarafından

Ben açık biriyim kilomda yok sadece göbeğim var çatlaklarımda çok ama crop ve bikini giymiyorum o yüzden umrumda değil çatlaklarım eşimde önce kendine baksın o beğenecek diye yaptırmam sende umursama erkekler kendini bize beğendirmek için uğraşıyormu? Senin eşini bilmem ama çoğu erkek evlendikten sonra götü göbeği salıyor tıraş olmayı bile aksatıyorlar. O parayla git koluna bilezik al :):)

0 oy
önce (5,313 puan) tarafından

Paran varsa yaptır kız madem geçiyormuş:)) Benim de üst bacağımdakiler sinirimi bozuyor.

0 oy
önce (4,092 puan) tarafından

Hayatta vermem,benim bacağımda göğsümde ve karnımda var gram umrumda değil 

0 oy
önce (6,057 puan) tarafından

Bu tamamen senin isteğinle ilgili. Kendini iyi hissedeceksen bence değer.

0 oy
önce (24,283 puan) tarafından

Kızlar alakasız ama benim ilk doğumdada şuan ki doğumda da çatlak olmadı ama doğumdan çıkınca ince ince göğüs altına kadar çizgi çizgi çatlaklar oluyor bunun sezaryende kestikten ve dikerken ki cekistirmelerle alakası olabilir mi ? Yine yok çatlağım ama doğumdan sonra oluyor ne alaka 

önce (3,441 puan) tarafından

İlk defa duyuyorum doktora sordun mu

önce (24,283 puan) tarafından

Sordum dikerken çok çektiler mi diye sordu çekiştirerek biseyler yaptılar ama o an aci hissi yok ya ben ne bilim eninde değilim dedim göbek üstünde derin 3 4 çatlak vardı gebelikte hiç olmadı ama

0 oy
önce (194 puan) tarafından

30 milyar kim sen mi vericen

Evet . Lazımsa sana da veriyim 😂

0 oy
önce (1,605 puan) tarafından

Ben olsam yaptirirdim kesin ama benimilkiler çatlak olmaktan çıktı yırtık oldu. Rengi değişse bile orda benimleler 😂

0 oy
önce (4,675 puan) tarafından

Paran varsa eğer hiçbir şey pahalı değil 

0 oy
önce (3,946 puan) tarafından

Kedke daha önce krem kullansaydiniz..

Ben kullandım minnik çizik bile olmadı..

Geçermi ods muallakta olabilir 

0 oy
önce (31 puan) tarafından

<!--StartFragment-->Merhabalar,  benim 2 hafta- 12 ay içinde doğum yapmış annelerle ilgili bir tez çalışmam var. katılım sağlarsanız çok memnun olurum. Cevapladığınız sorular tamamen anonim ve bilimsel amaçlarla kullanılacak. Yazdığım mesajı size iletiyorum. Teşekkür ederim :) Anket linkinde zaten iletişim bilgilerim yer almakta, bir sorunuz olursa yazabilirsiniz. Değerli Anneler, Bu mesajı, henüz 2 hafta-12 ay içinde ilk kez doğum yapmış annelere ulaşıp, onların önemli deneyimlerini öğrenmek amacıyla yazıyorum. Tez çalışmamın bir parçası olarak, sizlerin bu süreçteki deneyimlerini anlamak ve daha iyi bir destek sağlamak için bir çalışma düzenliyorum. Bu anket, annelerin ilk doğum süreci ile ilgili yaşadıkları duygusal, fiziksel ve psikolojik değişimleri anlamaya yöneliktir. Katılımınız, bilimsel çalışmalara değerli bir katkı sağlayacak ve gelecekteki annelere daha iyi hizmet verebilmesi için önemli bir temel oluşturacaktır. Anketi doldurmanız yaklaşık 10-15 dakika sürecektir. Verdiğiniz cevaplar tamamen anonim olacak ve sadece bilimsel araştırmalar amacıyla kullanılacaktır. Değerli deneyimlerinizi paylaşarak, toplumda diğer annelere faydalı olabilecek bilgilerin bir parçası olabilirsiniz. Katılımınız, bilimsel çalışmaların daha sağlam temellere dayanmasına yardımcı olacaktır. Anket anonimdir ve kişisel bilgileriniz asla ifşa edilmez. Katılım tamamen isteğe bağlıdır, bu yüzden ne zaman isterseniz katılmayı sonlandırabilirsiniz. Link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8S69jRV-9z4OywNrYbNgLup0h22cuKdJc_RAbJT68_Fny-Q/viewform?usp=header  Eğer sorularınız olursa, çekinmeden bana ulaşabilirsiniz. Şimdiden zaman ayırıp katıldığınız için teşekkür ederim. Tez çalışmamda sağladığınız katkı, başta diğer anneler olmak üzere birçok kişiye fayda sağlayacaktır.

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 190 göst.
+1 oy
16 cevap 435 göst.
0 oy
10 cevap 234 göst.
28 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Azeri kizi (1,121 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 359 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Defneee (922 puan) tarafından soruldu

Kategoriler