aynen iki tane var. ikinciye kaza ile hamile kaldim . bilmiyorum benim hamileliklerim cok rahat gecer . dogumda da iste bir haftada gecio hersey. bebek buyutmek bana dev zor geldi . belkide zorluga alisik olmayan bir yapim oldugu icindir. yillar biyu bir cocugu sifirdan bakmak buyutmek herseyi ile ilgilenmek vs cok dehset bir yük . ben zora gelemeyen biriyim. allah dahina gire kar veirr derlerya mesela annem babam hep el bebek gul bebek buyutmuslerdir beni esimde oyle hani hic zora gelemem bilmiyorum zoru. ilk cocugum digdu mesela 4 ay annemde kaldim esim ben bebek. ben uykusuz kalmim yorulmim sutum olsun dinlenim bunalmim fbebek de guzel buyusun gelissin toparlasindieye annem birakmadi bizi. annemlerde kaldik cocuga hep beraber bakdik ettik. omru hayatimda hic zorluk sıkınti gormemis insanim o yizden bana bebegin sorumlulugunu almak sifirdan bir insan buyutmek asiri zor geldi.
suan bile ikincim 3 yas. goturum anneme brakirim haftalik alisveris icin marketleri dolabirim. cocukla gtmek cok zor gelio bana. yada aksam esim iaten gelince alisverise cikarim cocukla gitmek markette eziyet gibi gelio. arabasina koysamda uzanio almak istio bidir bidir biton laf anlatmaya calisiyorum bogazim kuruyo resmen .:) nebilim biyere gdecem diyelim anneme brakirim kendim rahatca elim kolum bos gtmek isterim gibi gibi . zora gelemiyorum alisik degilkm