Rahmi dar yani iç karın olup kaçıncı harftada doğum yaptiniz
İç karın mı? Rahim derken
Evet cnm iç karın
Arkadaşımın öyleymiş 38 .haftada normal dogum yaptı. 3 kilo doğmuştu bebegi
İnşallah ablama doktoe rahmin dar erken doğum yapabilirsin demiş kaçıncı harftaya gidersek iyi filan soylemis
Rahmin dar olması normal doğuma engel değil açılma olursa doğumun olur sancılarını bekle
Doktor ablama tahmin dar demiş iç karın oluyor galiba yani kacinci harftaya gelirsek iyi demiş erken doğum filan diyor bide sexaryan olacakmis
39'da doğurdum, 4200 doğdu. Ne sen sor ben ben anlatayım :))))
Rahmin dar olduğu haldemi cnm
Rahim kasları çok sertmiş, yapı olarak da dar rahim ama doğurabilirsin dedi doktor
Maşallah canım
Septum mu yani perde mi var yoksa kucuk yapili mi rahmi benim septum ya da uterus bicornus ben 38 +6 sezeryanla dogurdum ama 36.haftaya kadar progestan kullandim ve kendimi fazla yormadim
Ablamda kullanıyor progestan doktor rahmin dar erken doğuma sebebiyet verir demiş 35 harftaya kadar götursek iyi demis
Benimde rahmim de biraz darlık var ilk çocuğum 37 de ikinci 39 da doğdu sorun yaşamadım
Darısı ablama olsun inşallah
İlki 33, ikincisi 38. Haftada doğdu.
Benim rahmim de dar, ayrıca yüksek riskli gebelik geçiriyorum.
Şimdi de hamileyim, bunu da 37-38. Haftalarda bekliyoruz dediler.
Ama normal elhamdülillah, sezeryani hemen kabul etmeyin.
Ablamın ilk bebeği bir kez kürtaj oldu doktor ne kadar ileri gitse hamileliğin o kadar iyi demiş cnm bu şekil normal doğum olmaz ilk bebeğin erken doğar ikinci 37 filan bulurmus
Çıkmadık candan ümit kesilmez derler, rahmi yaratan da Rabbim, bebeği yaratan da. Siz dua edin, bolca sadaka verin. Bana da benzer şeyler söylediler, hatta ben ölümden döndüm. Yine de Rabbim merhamet etti de normal doğum oldu.
Rabbim bir daha yasatmazsin cnm sadaka çok veriyor
Büyüğü 34 de doğdu.küçüğü 38 de doğdu.ama nasıl durduk bir Allah birde doktorum biliyor
Durduk derken cnm zaten doktor demiş ilk bebek erken diğer diğeri geç dogar
Yok canım 33.haftada kanamam ve sqncım başladı.doktor bi hap vermişti 1 günde hastanede yattım.hap sayesinde kasılmalarım azaldı.ama 38.haftaya kadar ayağa kalkmadım
Ablam ogretmen hep ayakta inşallah oda o harftalara kadar gelir
1,474,862 soru
24,146,124 cevap
334,665 kullanıcı