0 oy
230 göst.
önce Diğer kategorisinde (18,618 puan) tarafından

Merhaba hanımlar çocuğunuzu okula bırakınca dışarıda bekliyor musunuz bizim dun okulda ilk günümuzdü 1 sınıfa başladık ben dün bekledim dışarıda dersler bitene kadar bugünde babası götürdü ilk teneffüsten sonra bırakıp gelecek direniyor kalın diyor nasl bir yol izlemem lazm 

13 Cevaplar

+1 oy
önce (5,323 puan) tarafından

ilk hafta normal, bazen çocuklar durmuyor mecburen velileri çağırıyorlar. 

önce (18,618 puan) tarafından

Siniftaki çoğu çocuk anneyi aramıyor canm benimki hep bekleyelim istiyor

-Reklam-
+1 oy
önce (2,061 puan) tarafından

Benimde en miniğim 1. Sınıf beklemedik hiç

Bence konuşun ona minik sürprizler yapın işte bugün okulda beni beklersen ne seviyorsa abur çubuk olarak 1 hafta uygulayabilirsiniz 

Eve heyecanla gelir büyük ihtımalle

Öğle arasi gelip seni alicaz en sevdiğim yemeği yiyeceksin dedik 5 dk sonra bekliyecek misniz diyor😂

Yemekten ziyade cips çikolata olabilir birkaç güne alışacak mecbur

+1 oy
önce (10,014 puan) tarafından

Benimki anaokulu Perşembe cuma birlikte gitmiştik dün bıraktım kalmamı istermisin dedim hayır git dedi geldim beklemedim 

Bizim uyum süreci dündü o yüzden tüm gün kaldım canm ben alışsin istemiyorum 

Mehlika çok olgun maşallah 

önce (10,014 puan) tarafından

Evet elhamdülillah hiç yormadı beni bebekliğide çocukluğuda öyle devam eder inşallah 🤲❤️

allahım nazarlardan esirgesin

+1 oy
önce (15,158 puan) tarafından

Anaokulu bizimki iki gündür bırakıp geliyorum ben. Kreş geçmişi var Uzun süre. Öğretmen de beklemeyin dedi. Bir şey olursa öğretmen arayacak annem bizi sen daha rahat oyna diye gidiyorum eve artık büyüdün abi/abla oldun de bence

Bende alışmasını istemiyorum uyum sağlıyor okula ama etrafta bizi istiyor sürekli görmek istiyor 

+1 oy
önce (626 puan) tarafından

disarda bekliyoruz de. bu hafta musade etti ogretmen ama

kimsenin anne babasi beklemiyor  artik

kural

bu hafta son de. bekledigini dusundusn de beklemene gerek yok. ben seni gorfum tenefuste cok guzel

oynuyordunuz okulun disindan izledim seni falan de

Evet iyi okur öyle teşekkür ederim 

+1 oy
önce (125 puan) tarafından

Böyle devam etmeyeceğini anlamalı. Dışarda beklemenizi  bir faydasının olmayacağını anlatmalısınız.

Evet haklısınız 

+1 oy
önce (18,649 puan) tarafından

Ben bırakıp geldik zorluk çıkarmadılar bana. Ama ilk haftalar öyle yapması normal. Ara gözden kaybolun sizi görmesin.. beklediğinizi görürse hiç istemez gitmenizi. Gidiyorum da demeyin ağlar. Öğretmen bir şekilde sakinleştirir onu olmadı sizi arar zaten.

Bugün sabah bıraktık birazdan alicaz öğle yemeği için sonra tekrar birakicaz artik bu şekilde yapicaz bakalım 

+1 oy
önce (23,306 puan) tarafından

Çocuğun öyle istiyorsa bir süre bekleyin yine. Bence sonlara doğru gidin. Ben gideceğim 1 saat sonra okul bitecek zaten gelip alacağım gibi. Bekleme süresini azar azar azaltın bence. 

Evet çok mantıklı teşekkür ederim öyle yapicam azar azar bekleme sürelerini kisa tutucaz 

+1 oy
önce (3,421 puan) tarafından

Ahshshahah biesey demicem ben dün söyledim instada sjsjsjs Allah yardım etsin baci❤️

Amin gülüm şuan okulda eşim bırakalı 1 saat oldu öğle arası bakicaz artık bende merak ediyorum 😂

🤣🤣🤣🤣ayy yesim hakkını helal et çok gülüyorum sana inşallah başıma gelmez ya🤣🤣🤣

Ağggggggdggd sen dur feyza 1 sınıf zamanı gelsin ben seni görürüm 😂😂😂

Demeee 😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣seneye başlıyor bizim maraton 🥺🥺🥺😰😰😰😰😰

Başlıcak tabi canım hayırlıysa inşallah o günde. Gelir  zaman su misali

+1 oy
önce (17,336 puan) tarafından

Geçen hafta bekledik ama bu hafta beklemek yasak zaten. Öğretmen beklemeyin diyorsa beklemeyin sizde. Siz bekledikçe alışmakta zorlanır. 

Öğretmen beklemene gerek yok duymayacak bir çocuk değil dedi bugün bıraktık bakalım öğle arası alıp tekrar birakicaz 

+1 oy
önce (5,308 puan) tarafından

Ben bahçedeyim dedim su alıp gelebilirim vs öyle kısa işler uydurdum. Tamam dedi. Zaten arkadaş bulunca aklına bile gelmiyoruz. Siz de öyle deyin.

Haklısın teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (2,763 puan) tarafından

Benim oğlum da dün sende gel dur okulda dedi. Gittim bir yaşında da kızım var eşim nasıl duracaksın dedi. Beklmenize gerek yok dedi öğretmeni de bizde bırakıp geldik. Dudağını büktü ama ağlamadı. Benimde bırakıp gelesim gelmedi ama beklesem bu sefer her gün beklememi isteyecekti. Çıkışta da babası gitti servis ayarladı bindirdi servise öyle geldi. Bugünde bindirdim servisine gitti. Bakalım çıkışta ne yapacak. Okula gitmek sıkıntı değil de servisi bulmak sıkıntı diyordu. 

0 oy
önce (1,569 puan) tarafından

Anaokuluna başladı kızım bıraktım geldim 4 yaşında 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 180 göst.
+2 oy
10 cevap 435 göst.
28 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 433 göst.
27 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Hilalyyy (497 puan) tarafından soruldu