0 oy
197 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (51 puan) tarafından

Kızlar tuvalet eğitimine klozet adaptörü ile yeni başladık . Yalnız çocuğum erkek. Alttan taharet musluğunu açarsam n çocuk korkar normal olarak.  Diğer türlü klozette taharet işi nasıl olabilir. Siz nasıl yapıyorsunuz Peçete ile silip kurulamak çok da hijyenik gelmiyor. Tecrübeli anneler paylaşabilir mi. Böyle ben gibi yeni başlayan annelere de fikir olur . Linç tayfa sabah sabah uzak dur lütfen. Fikir amaçlı soruyorum 

8 Cevaplar

0 oy
önce (185 puan) tarafından

Linç edilecek bişey yok gayet güzel mantıklı bir soru ben çocuğumu taheret edemiyorum malesef bazı sorundan dolayı az daha büyümesi lazım şuan 4 yaşında korkuyor hem ama 6 yaş ne olsun öğreteceğim ilk bence klozet TE öğrenmesi mantıklı yaya alaturka da 

önce (51 puan) tarafından

İnan soru sormaya korkar olduk artık tahareti de buraya mi soruyosnz diye birileri illaki çıkar ama bilmediğim için soruyorum. Klozette nasıl olabilir diye . Evet cnm klozette başladık ilk ama taharet işi kafama çok takılıyor. Peçete ile sil çıkar hijyenik gelmiyor nasıl ypcm bilmiyorum 3 yaş a girmek üzere bu arada

önce (185 puan) tarafından

Daha küçük bence ıslak mendili ispat alkolü gitsin taheret yap ben öyle yapıyorum anlıyorum bazıları saldırıyor ama çok mantıklı yerinde soru çünkü her insan taheret olmalı 

önce (618 puan) tarafından

bende cok ikilemdeyim bu konuda . degsik bir sistem zaten alttan taharet kisligini acinda da pipisinin ucuna kadar gelmioki. kaka yapinca hala islak mendil stogum var bezlendigi zamandan kalma. once onla siliyorum kabasini. sonra suyu acip yikiyorum sonra kuruluyorum tuvalet kagidiyla. ama vis yapinca popide bende ikilendeym . kendisi yapsa eliyle taharet alir da ben yaparken. yine suyu acsam su gelmio. pipiye kadar . tuvalet kagidini islatip silip sonra kuruluyorum diger parca ile

-Reklam-
0 oy
önce (5,950 puan) tarafından

Ben buyuk ogluma tuvaleti 2 yasinda ogrettim. Yaklasik 3,5 4 yasina kadar ben taharetliyodum, muslugu acip. Kucuk yapamaz kendi cunku. Ben yaptigim icin haliyle korkmadi. Muslugu cok degil az acin. Ondan sonra da kendisi muslugu acip iyice durulatip peceteyle temizletmeyi ogrettim. Suan 7,5 yasinda hala oyle yapiyor.

önce (51 puan) tarafından

Deneyeyim diyosunuz yani korkmaz. Olmadı bı deneyelim bugün Korkmaz inşallah en büyük korkum o

önce (5,950 puan) tarafından
+1

Siddetli acarsaniz korkar cok az acin. Oncesinde de anlatin. Korkcagini sanmiyorum.

0 oy
önce (383 puan) tarafından

Ben de şuan ıslak mendil varsa ıslak mendille silip sonra peçeteyle kuruluyorum yoksa peçeteyi ıslatıp silip sonra yine kuruluyorum. Suyu açsam eli kolu rahat durmaz her yerini batırır diye onu hiç denemedim bir de zaten adaptör yukarda kalıyor suyu açsan bile taharet etmek çok zor yani. Şuanlık böyle devam ediyoruz bakalım

0 oy
önce (123 puan) tarafından

Keisnlikle taharet musluğu hijyensiz. Çünkü klozete çarpıp tene temas ediyor. Peçete ile idare edin öğrenene kadar. Sonra alaturka kullanıyorsanız ona geçsin

0 oy
önce (5,420 puan) tarafından

Kiz bezliyken yikiyo muydun kendi tahareti ogrenene kadar islak mendille silsene ben oyle yapiyorum 

0 oy
önce (713 puan) tarafından

Ben ıslak mendille temizliyorum en hijjenigi bu su ile yıkamak bu yas gruplarinda malesef mümkün değil zaten kuru tuvalet kağıdı da asla temiz yapmıyor tahriş de ediyor ben kendim için büyük yaptigimda önce tuvalet kağıdı ile siliyorum sonra taharet musluguyla yıkıyorum çocuk taharet musluguyla yikayamaz elini sağına soluna vurup içine sokar tuvaletin 

0 oy
önce (17,331 puan) tarafından

Biz klozete ekstra taharet musluğu taktik. Onunla yikayip siliyorum. 

0 oy
önce (2,750 puan) tarafından

Ben oğluma anaokuluna giderken öğretmiştim. Okulda taharet almayı 4 yaşında. Ama evde klozet büyük olduğu için denge kuramıyor. Islak mendille siliyor evde 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 582 göst.
12 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Mevah (1,885 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 535 göst.
6 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,287 göst.
4 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,706 soru

24,143,595 cevap

334,586 kullanıcı

...