Halıları yıkamaya versem kurur mu sanki havalar serinledi ne zaman versem acil fikir ..
Doğum Kasım ilk haftası
Ya senin doğuma daha 3 ay var. Yandık.
ahahaha aynı şeyi düşündüm 😂
Bize başka şans bırakmadı 😃 o bizle daha geciyor mecbur biz de gececegiz
İstemsizce kahkaha attım
Kaç kere sordun bu soruyu? Halıları yıkamaya ver de kurtul artık. Ancak kurur.
sjsjsjsjsjsjshdgvs
Bacım Allah için getir ben sana parasız yıkarım.şimdiye o halılar 3.kez yıkanırdı
Sjsjjsjssjs biktirdiii herkesi
Ben hala o evde nasıl yaşadığınıza hayatta kaldığınıza şaşırıyorum
Ben doğumdan 2 3 hafta önce vereyim dedim erken doğum yaptım hastanedeyken eşime gönderttirdim 😅yani çokta planlayarak olmuyor bu işler
Gerçekten bende endişeliyim ama erken yaparsam yine batacak
Evet maalesef öyle olacak bende öyle düşündüm 36.haftamda vereyiö dedim 35te doğum yaptım 😟
Seninle doğum haftalarımız hemen hemen aynı bende kasım'ın ortasında doğum yapacağım benimki planlı doğum olacağı için doğumdan 2 hafta önce vermeyi düşünüyorum anca temizliğimi falan yaparım çünkü
Geç olmaz mı yaa
Benimde kasımın son haftasına denk geliyor. Sezeryan benimde. Ben şimdiden yıkadım kaldırdım. Kendim yıkadığım için erken yıkadım bide burası soğudu yağmur başladı kurumaz diye erkenden yaptım.,
Ben yıkamaya vereceğim için son haftalara bırakacağım çünkü benim koridor halısı falan bayağı kirli 2 ayda iyice kirlensin dedim 🤣
Bir de ben burada yıkamayı verince ertesi gün halıyı getiriyor adam kurutma makinesi falan mı var bilmiyorum
Olabilir erken getiriyorsa güzel. Benim yaşadığım yer köy gibi halı yıkama yok burda kış erken geldiği için erken yıkadım ama sermedim.
Bence Eylül'ün sonunda ver. Evde çocuklar mi var batacak demişsin
Ahahhahahahaha bu havada halı kururmu yağmur ki heryer artık
Şimdi ver 2 ayda halı kirlenmez abarttında abarttın
Hrmen bugun vermelisin
Acaba bebek doğuncada bebeği ne zaman yıkasam diye bizden fikir isteyecek misinin.
Kesinlikle isteyecek 🙌🏻
Evde çocuk yoksa yıkat evi temizle şer
Evde çocuk varsa yıkat ama serme daha
Ben yıkattım serdim çocugum sağolsun battı bile
1,479,657 soru
24,213,298 cevap
338,259 kullanıcı