0 oy
422 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından

Gece gece kaynana. Kzlar benim ilk kızım 2 yaşına 2 ay vardı bezi tamamen bırakmıştık şimdi ikinci kızım var daha 10 aylık bile olmadı az önce ordaydik diyorki sen bunu tuvalete tutmuyor musun bende sasrdim dedim nasıl yani bu arada eltiminde bebeği daha yeni 1 yaşına girdi diyor o cisede kayada tuvalete tutuyor onun tek çocuk benim 2 nyse dedim en erken bez birakan biziz ama üstüne para bile verseniz bu ayda tuvaleti öğrenemez he yine bezli olur ara sıra goturursun tuvalete ama o bebek asla 2 yaşından önce bezi bırakamaz daha kasları gelsmedi tutmayi bilmiyor dedim  ben 2 yaşında biraktrcam dedim  sustu sürekli bu bebekle o bebeği kiyasliyorlar yani  sanki benim bebeğim bezi onlardan çıkıyor. Var mı 1 yaşında bezi bıraktıran varsa helal olsun:))))

14 Cevaplar

+1 oy
(315 puan) tarafından

Aman boş ver öyle gereksiz insanları kız benim geri zekalı kaynanam böyle Allah belalarını versin hepsinin nefret ediyorum onlardan😂🙈 vallahi benim oğlum 3 yaşında alıştı ikinci oğluma da alıştıramam daha yeni 1,5 yaşında ama bir kuzenim var 6-7 aylıkken alıştırmış dedim nasıl alıştırdın Helal olsun dedi yüz ifadesinden anlıyordun iyi dedim öyle devam et dedim Ama ben öyle yapamam dedim Sen Kimseyi takma ne zaman hazır hissediyorsan o zaman alıştırırsın🌸🙃

(398 puan) tarafından

Vallah bu kaynanalari.issiz bir yere atmak lazm

(315 puan) tarafından

Keşke öyle bir yer olsa da hepsini göndersem gebersinler hepsi Ben bugüne kadar hiçbir kez kayınvalideme beddua etmedim Ama bugünden itibaren öyle bir karar aldım

-Reklam-
+1 oy
(24,848 puan) tarafından

O kadar sabrım tükenmiş ki koca tarafı ve böyle boş konuşanlara her konuda bir fikriniz olmasın ben kendim bilirim diyip tersliyorum kimseye tahammülüm yok kimseyi de sevmiyorum (koca tarafı) herbolologlar

(398 puan) tarafından

Katılıyorum sana

+1 oy
(281 puan) tarafından

Yürümeden sıč̣mayi mi öğrendin sen deseydin

(398 puan) tarafından

:)))))))) bu harikaaa

0 oy
(2,179 puan) tarafından

Offf sus be kadın deseydin ya . Valla asla sabrım yok böyle insanlara inan ki kendi ailemden bile olsa açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü ha bak ben de sinirlendim gece gece 😂

(398 puan) tarafından

Kız hiç sorma :)))) dedim başında mı bekliyim.ne ara yapicak nereden bileyim:)))) 

0 oy
(1,097 puan) tarafından

Saçma lik yani bebek daha delimi ne iyice kafayi yediler gelini elestirecem diye birsey bulamamis sacmalamis

(398 puan) tarafından

Hiç sorma :))))) vallah benden iyi benden çabuk bez biraktram olmaz kendi kızımın çocuğu 3 yasindayken bile bezliydi ben 18 aylıkken baktım gayette güzel lazmloga yapıyordu ama kisti diye yazı bekledim 2 yaşında bile değildi şükür bırakmıştık şimdi 6 yaşında o kızım  bu bebeğimde 1 buçuk 2 ye doğru ogrtcem ama kaynanaya kizasim gekiyor

0 oy
(4,873 puan) tarafından

Benim ki 3 yaşında bıraktı, hicte kagaya takmadim, hazir oldugunda 3 gunde birakmisti. Ne zevk aliyorlar kiyaslamakla varya hayret :))

(398 puan) tarafından

Hiç sorma eşim bile değil gecen diyorum ki bebeğimiz dış cikrcak bana diyorki aşağıdaki 1 yaşında hala dışı yok sen yanls biliyorsun :)) dedim asıl sen yanls biliyorsun aşağıdaki den bizene ilk cocugum 8 aylıkken 2 dışı vardı bu bebekte 9 aylık 2 dışı çıkti var şimdi ama asagidakinin hala dışı yokmus :)))

(4,873 puan) tarafından

3 aylikken basladi bizim ilk dişimiz cikmaya, herkeste farkli olabiliyor, tika kulagini canim bosver :)) he de gec

0 oy
(1,287 puan) tarafından

Valla olay sana bunu demesi değilde benim çocuğumu başkasıyla kıyaslaması yemin ediyorum onu yerin dibine sokarım benim çocuğumu kimseyle kiyaslayamaz izin verirsen bu böyle devam eder 

(398 puan) tarafından

Zaten hep oyleler bak eşime dedim. Kızımız dış cikarxak şimdi 2 dışı var çıktı yani 9 aylıkken ben dış cikarxak diyince yok yanls bence aşağıdaki 1 yaşında hala dışı yok bu da çıkmaz diyordu hep bir kiyaslama

(1,287 puan) tarafından

Demekki haddini bildirmek gerekiyor 

0 oy
(2,778 puan) tarafından

Benimkiler laf ediyordu hala bezli bu çocuk diye. Oğlum 2 yaşındaydi kardeşi doğdu 2 bebeğe gece gündüz tek başıma baktım. Doğum yaptım görmeye bile gelmediler şehir disindan. Kayınpederim bezliler ailesi diye dalga geçti oğlum 2.5 yaşındaydı. Onlara gitmemize 1 ay kala öğrettim. Evlerine 1 hafta yatılı gittik oğlum yabancıladi. 1 hafta boyunca çiş kaka yaptı evlerine 😀 bana laf attıkları ne varsa burunlarindan getirdim 🤫😂 kızım sen buna bez bağla dediler kardeşi var zamanla öğrenir dediler inat ettim baglamadim oğlum evlerinin her yerine çiş kaka yaptı ahahaha. Eskilere sorsam 1 yaşında ogretmisler. Yav he he deyip geçeceksin. Bir şey dedikleri zaman alın çocuğu siz öğretin diyorum

(398 puan) tarafından

:))) benm kaynana yeni doğar doğmaz öğretmiş öyle diyor 

0 oy
(172 puan) tarafından

Her bebek farklıdır her acıdan ben 2 cocuğumuda 1 buçuk yaşında bezden kestim ama bezi iatemiyorlardı artık 

(398 puan) tarafından

Aynen öyle daha anne karnındaki kardesler bile birbirinde farkli

(178 puan) tarafından

Tuvaletlerini tutabiliyorlar mıydı peki 1.5 yasında

(172 puan) tarafından

Canım ilk bezi kestiğimde bir süre tuvalete yetişemiyorduk sonra onuda öğrendiler

(178 puan) tarafından

Ne kadar sürdü o yetişememe? Tutmayı ne zaman öğrendiler? 

(172 puan) tarafından

Bir ay falan çok uzun sürmedi ama kendileri bezi cekiştirip cıkarıyordu ondan biraz erken bıraktık

0 oy
(2,322 puan) tarafından

Ayyy ne sinir bozucu ya direkt sanane denilmeli saygıda bir yere kadar!!!

(398 puan) tarafından

Bencede ama diyilmiyor iste

0 oy
(5,594 puan) tarafından

1 yasta nasil birakacak kiz 

(398 puan) tarafından

Bırakamaz işte ama ara sıra tuvalete götürüp yaptırıyor diye o mükemmel anne :))) ama beni hiç ilgilendirmez geleli bir çocuğum okula yeni başlamışken:)))

0 oy
(5,707 puan) tarafından

eskiden bıraktırırlarmış. 

hak da veriyorum. bebek bezi yok, kadının işi çok bez yıkamaktansa hemen tuvalete alıştırırlarmış.

ama onun dışında dediğin gibi çocuk kıyaslamak saçma. 18 aylık bez bıraktıran da var 36 aylık da. önemli olan çocuğun ve annesinin hazır olması 

(398 puan) tarafından

Bende erken bırakmasını isterim ama bu kadar da minik imkansız 18 aylikken bazı bebekler hazır oluyor  en azından benm kızım öyleydi zorlukta çekmedim pek ama 10 ay çok erken bence  

(5,707 puan) tarafından

bence de erken ama herkesin kendi çocuğu kendi kararı. 

bazen bazı durumlarda çık kızıyorum annelere falan müdahale etmek istiyorum ama sonra herkesin kendi bileceği iş deyip susuyorum. çünkü bazen ne kadar konuşursan konuş fayda etmiyor. 

(642 puan) tarafından

Eskiden tuvaletler kapının önündeydi hiç özen göstermezlerdi ki bize 😁 pis pasaklı sokaklarda büyüdük 🥲

(5,707 puan) tarafından

tuvaletin dışarıda olması bu açıdan kolaylık tabi ama ben apartman çocuğu 😝😝 

(642 puan) tarafından

Şeherli bacı 😁😁 biz köyde büyüdük canım annem tutardı bacaklarımdan tuvalete yaptırırdı kim uğraşacaktı muşambayla 😂

0 oy
(642 puan) tarafından

" Var mı 1 yaşında bezi bıraktıran varsa helal olsun:))). ""

Şu kısıma cevap vereyim maşallah suphanallah diye başlayayım ablamın kızı 7 aylık yürümeye başladı 10 aylık çoğu kelimeyi konuşuyordu 1 yaşında da bezi çekip çekip kopardı hep istemiyordu kendisi bıraktı bezi 🦋🌺 şuan 25 aylık normal insan gibi oturup muhabbet edersin onunla öyle söyleyeyim 🥲😁

Allah'ım bana da bu kadar kolay bıraktırmayı nasip etsin inşallah 😂

(398 puan) tarafından

Helal olsun canm 

(642 puan) tarafından

Valla canım çocuk kendisi istedi yoksa ablam mümkün değil biraktiramazdı çok üşengeç 😂

0 oy
(4,019 puan) tarafından

Bi bitmediniz deseydin 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,087 soru

24,164,275 cevap

335,524 kullanıcı

...