Anneler, emzirme yastığı gerekli mi alsam mi diye düşünüyorum. Baska sekilde kullanilabilir mi, alayim mi uoksa vazmigeceyim
Ben almıştım, emzirirken değilde bebegi içine oturttum işime yaradı.
Bu şekilde. Resim attım
B3n bebegi kucahimda tutmaui cok seviyorum, koynumda uyusun istiyorum. Ama kolum kopuo tabi bi sure sonra kolaylik olur mu acaba diye dusundum ikilemdeyim
Cocuklar sürekli kucakta durmak istemez . Zaten 6.ayindan sonra keşfetmeye ve oyuncaklarla oynamak isterler .
Üstelik yemek yedirirken bile oturttum oraya rahat oldu
Tabi ilk aylardan bahsediyorum sonrasinda zaten otursun ekndi bi zahmet :)))) aklima yatti alacam galiba, teşekkür ederim
Rica ederim
Ben de ablamdan almıştım. Başta bir iki hafta kullandım rahatlık oldu sezaryen olduğum için. Ama şuan kullanmıyorum
Bende sezeryan olacam inşaAllah, kucagimda tutmayi cok seviyorum bebegi dogdugunda, destek amaclindusundum ama ise yaramiosa bosa masraf yapmaknistemiyorum, baska ihtiyaclara yoneleyim, bilemedim
Ben ilk 3 4 ay kullandim bence alabilirsin tahay oluyor sonrasındaki otururken arkasına koyuyorum düşerse kafasını vurmusun diye
Ikna oldum alacam inşaAllah :) teşekkür ederim
İlk zamanlar cok iyi oluyor sonrasi oturmak icin kullanima iyi fln
Alacam inşaAllah, teşekkür ederim
İş görür canım. Tavsiye ederim. Sonuçta çocuğu memeye yaklaştırmak için göbek hizasının üstünde tutmalısın eee kollarının altında destek olmazsa yorucu olur biraz. Bebeği içine yatırırken de çok iş görüyor dönme aşamasında
Evet alacam inşaAllah, teşekkür ederim
Benim çok işime yaramıştı. Hediye gelmişti bana
Teşekkür ederim
Bende sezeryan oldum cok ıyı oluyo ılk zamanlar tummy tıme ı da orda yaptırıyorum. Oturursa destek de oluyo
Tummy time nedir :)
Boyun kasları omurgası güçlensin diye göbeğinin üstüne koyuyoruz canım oyalanıyo orda bebıs
Anladim, teşekkür ederim
1,474,471 soru
24,139,862 cevap
334,446 kullanıcı