Kızıma kardeş olsun diyorum istiyorum ama bı korku var icimde biraz kilomda var veremez ve daha fazla alırsam diye korkuyorum ne yapicam bilmiyorum da. Boy 170 kilo 90
Ne kadar oldu ki doğum yapalı
Kızım 3 yaşını gecti
Hmmm. O zaman bana kalırsa tekrar hamile kalmadan önce en azından bi 15 kilo versen sağlığın açısından iyi olur
Bende kilolu hamile kaldım, diyetisyenle bikac kilo verdim o arada hamile kaldim, ertelemedim. Dogumdan sonra bakacaz :)
Kilonuz ne durumda peki
Bir kaç ay diyet yapabilirsin cNim. Ben ikincide yaptım düşündüm için baya verdim hatta fazlasıyla üçüncüye emzdiridm için biraz fazlam vardı ama çok da fark etmedi zayfken fazla alıyorsun kg fazlan varken daha az
Tamam canım tşk ederim
90 kiloyla hamile kaldim 96 ile doğurdum yine 90 kiloyum ben bu işten birsey anlamadim 😁 üstelik ince çizgi dahil çatlama olmadi
Maşallah diyelim o zaman
kilonu ver oyle hamile kal bence 70 e dussen bile iyi kotu idare eder seni boydan kurtarir yani
Tşk ederim
Kilo verip gebelik dusunebilirsn guzel bir diyet ve sporla
Ya kilo verip hamile kalacaksın yada hamileligindi diyet yapıp kilo almicaksın ikisinden birini seç
Bende 2. Düşünüyorum diyetteyim oğlum 14 aylik oglumda 16 kilo aldım ama yirtilmadik yerim kalmadı 67 ile hamile kaldim 83 ile doğum yaptım 1 yıldır kilolarimi bir türlü veremedim en son 76 dan 71 e düştüm ara verdim yine diyete başladım 65 olana kadar düşünmüyorum hamilelik çünkü hamilelikte ac kalınca kan şekerim cok hızlı düşüyor ve kac kere bayıldım karnım tıka basa dolu olmalı yoksa bayılırım olduğum yere
1,474,430 soru
24,139,250 cevap
334,432 kullanıcı