0 oy
71 göst.
önce Diğer kategorisinde (619 puan) tarafından

Kızlar kızım 15 aylık sabah 7 buçuk 8 gibi kalkıyor 12 gibi uyuyor akşama kadar durmak istiyor 8 buçuk gibi pes ediyor uyuyor emerken fln dalıyor anlık ama 20 dakika sonra kalkıyor ve sonra uykusu gelene kadar uyumuyor 4 5 gibi uyusa da 10 olmayınca uyumuyor nasıl bi düzen oluştururum doğdu doğalı dalarak uyumaz en fazla yarım saattir dn uzun uykusu gece zaten sürekli kalkıyor ben de gece uykusuna geçsinde 1 saat bile olsa dinlenmek istiyorum 

1 cevap

0 oy
önce (2,162 puan) tarafından

Benim oğlum 9 aylık oldu uyku düzenini kendisi oluşturdu 1 yaştan sonra da tek uykuya geçti . Bizim düzen 7.30 8 gibi kalkar en geç 9 aonra 12 gibi uyur 4 e yakın kalkar akşam en geç 10.30 da uyur 7.30 da kalkarsa 11 de uyur 2 3 gibi kalkar o zaman 9.30 10 gibi yatar akşam yani 12-18 aylık arası iken düzeni bir gidip bir geliyordu çok yorucuydu uyumayan çocukta uyumuyor maalesef benim 2 kuzenim de ne öğle uykusu vardı ne bir uyku düzeni okula başlayınca kurdular 

önce (619 puan) tarafından

Her çocuk bir olmuyor canım benim oglumda öyleydi çok güzel düzeni vardı şuan 5 yaşında yine öyle uyur maşallah ama kızım dogdu dogalı yok uyku sabaha kadar aglıyor gözleri kapalı memede sürekli bizimki uyudugu uykuyu en fazla yarım saat uyuyor işte sıkıntı o gece uykusuna o kadar uğraşıyorum ki yarım saat dolunca kalkıyor sonra sürekli memede 

İşte kötü ya ben de destek verdim aslında küçükken  saati geldi mi ağlasa da uyumasa da yarım saatte uyusa yatırırdım 4 aya kadar bu mümkün değildi tabi 4 aydan sonra yaptım sonra alıştı bünyesi galiba saatlere 

Bende uyku egitimi aldım canım 2 ay zor dayandı zaten 6 aya kadar kolikti ondan sonra egitim aldım 2 ay çok güzeldi hastalandı ondan sonra düzen tutmadı 

İşte baştan başlamak gerekiyordu 

Kız baştan nasıl başlayım kolik bebeyi sen egitebilirmisin 6 aylık olunca sustu o zaman başladım dogdugu gün bi başladıysa 6 ay olana kadar susmadı 

6. Ayından başlanabilirdi ya da 9 yani bebeklerin sakin olduğu dönemler oluyor ay ay atak haftaları dışı falan bilmiyorum bazen de olmayınca olmuyor inanırım valla 

Zaten 6 ayından başladım iki ay düzenli gitti ama sonra hastalandı hastalanınca ara verelim dedi egitmen sonrada düzen tutmadı ben neler çektim yani Allah biliyor Allah kimseye yaşatmasın gerçekten zor dönemlerden geçtim 

önce (1,081 puan) tarafından

Canım sen ne diyorsun 4 saat mi uyuyordu 12.00'de yatıp 4'te mi kalkıyordu şu an gece boyu uyumadım Gözlerim yanlış mı görüyor acaba😀

Ben de zamanın da uyumuyordum geçiyor 😂

Tamam da canım Öğlen uykusu için 4 saat çok fazla değil mi yoksa gece uykusu mu o

Cevap vermeyeceğim oğluma nazar değecek ben de uykusuz kalcam 😂

Canım lütfen bir daha uyumuyordum deme 😀Sen uyumayan çocuk görmemişsin benim kızım Gece de gündüz de yarım saatte bir uyanır yarım saat daldığı bile nadirdir bu gece hiç uyumadı doğduğundan beri böyle Kırkında bile hiç uyumazdı😭

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 293 göst.
14 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Banu.28 (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy