Cennet çorbası
Guvecte tûrlu
Pilav salata cacik
Ortaya sarma
Humus
Tatli olarak çilekli magnolia
Yeterlimi uyumlumu
Bence yeter çok bile çayın yanina çerez ekle
Çeres yok malesef badem ve ceviz var bebegimin alerjisi var almiyom eve simdi koysam benden habersiz agzina alir
Belki bir cesit te kurabiye yaparim
Daha ne olsun on numara 👏
Teşekkürler hayal etmesi güzel inşallah Bebiş le yapabiliriz
Post yukari varmi fikri olan
Yoğurtlu bi meze veya mantı olsa iyi olur
Cacık yazmış
Doğru :) o gözümden kaçmış
Tesekurler ❤
Yeterli bence bebisjnde varmış zaten anca yapabilirsin
Tesekurler canim
Ben beğendim şimdiden ellerine sağlıkkk 😚
Cok tesekkurler ❤
Bence yeter. Böyle yemekleri olan eve misafir gitsem tikabasa doyarım herhalde .
Ben bebek oynarken açıyorum yaprağı ve aşını yapıyorum. Bebek uyuyunca hemen sarıyorum. Zor gerçekten. Ama yemesi güzel 😁😁
Ben de kızımı uykusuna yatırdım öyle sardım ama gece uykumdan 2 saat gitti ondan sonra da Kızım uyandı Karnı ağrıyordu galiba İshal olmuş gece boyu hiç uyumadı sizin bebeğiniz kaç aylık
Benim ki büyük 17 aylik. Ama evde konuşturuyor dışarı çıkmak istiyor . Bazen oyuncaklariyla güzel oynuyor. Değişik yani
İnşallah ben de 17 aylık olduğu zamanları görürüm benimkisi yeni yürümeye başladı 12 aylık çok düşüyor Tam oturtamadı yürümeyi
Alışır zamanla . Benimki de yaşında yürüdü. Hala düşüyor hızlı yürüyor ayağı dolaşıyor.
Zaman çabuk geçiyor özleyeceğiz bile o günleri 😌😌😌
Çilek nerde var kız
Ben yurt dışındayım canım aslında Türkiye'de de vardı Artık Bitti mi en son tatildeyken vardı Hatta minik minik Çilek gelmiş burada tam reçellik reçel yapsam mı diye düşünüyorum
1,474,789 soru
24,144,830 cevap
334,627 kullanıcı