0 oy
264 göst.
önce Diğer kategorisinde (53 puan) tarafından

Eşime çocuğumuzu bizim aşağıda yeni yapılan sıfır bir devlet okulu var oradaki anasinifina kaydet çocuğumuzu dedim tamam dedi başka okula kaydetmiş kaydettiği okul da çok eski ve çocukların aktivite yapabileceği bir şeyler yoktu.. yeni yapılan okulda hem çocuk parkı var hem de anasınıfı okulunun kapısı ilkokulun kapısıyla ayrı yani aynı ortamda bulunamazlar anasınıfınim bahçesinde oyun parkı var ve orada veliler bile gidemiyor dış kapida bekliyor orada çalışan abla çocukları teker teker ellerinden tutup sınıflarına göre ailesine teslim ediyor. Eşimin kaydettiği okul ise anasınıfı normal bir sınıf gibi sadece sınıf kapisi var hiç öyle oyun alanı falan yok. İlkokulla kapıları bir.. bugün eşimin kaydettiği okuldan çocuğumun kaydını sildirdim. Yeni yapılan okula kaydettim. Öğlenci grubumuz dolu sabah boş dediler. Sabah grubuna yazdırdım. Sabah 7.30 ta başlıyor ama 8 de en geç 8.30 ta getirebilirsin dedi öğretmen. Bende oğlumu kaydettim sizce doğru yaptım mi kizlar.. oğlum ilk defa anasinifina gidecek güzel bir yere gitmesini istedim öğretmeni de komşumun cocugunun eski öğretmeni ondan memnun kaldığı için bende o öğretmenin sınıfına kaydettim çocugu

4 Cevaplar

0 oy
önce (4,771 puan) tarafından

Söylediğin koşulların aynısı mevcut bizim anaokulunda da . Ve biliyor musun çocuklar çok eğleniyor okulun bahçesinde,  bence bu büyük bir avantaj . Bağımsız olması da ayrı güzel.  Kalabalık olmaz , girişler çıkışlar da sorun olmaz . Bence doğrusunu yapmışsın..bağımsız anaokulları bana göre çok daha iyi oluyor her anlamda.  

önce (53 puan) tarafından

Aynen öyle bu okul benim tam içime sindi.

önce (4,771 puan) tarafından

Hayırlı olsun iyi olmuş 

-Reklam-
0 oy
önce (18,585 puan) tarafından

İyi yapmışsin hayırlı olsun 

önce (53 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (9,950 puan) tarafından

Çok iyi yapmışsın 

Aynı sıkıntıyı kocamla değil etraftaki boş boğazlarla yaşıyorum geçen seneki okul prefabrikti 3 sımıftı ve öğretmeni çok çok iyiydi erkek olan hoca tek sınıfı devam ettirecekmiş geçen yıl birebir gördüm kalıp çıkarmayı bile bizim öğretmenden istiyor rica ediyordu bu sene başka okula yazdırdım aidat biraz fazla ve uzak kartlı giriş aile bile binaya giremiyor akıllı tahta robotik kodlama vs var kafamı gören e buraya yollasaydın ne var sanki bizimkilerde gidiyor işte yaptıkları boyama zaten diyor cahile lafta anlatamıyorsun 

0 oy
önce (1,903 puan) tarafından

Bzmkide okuldan bagimsz ana okulu bana çok karisik geldi zor cicugu aldım kapıdan hamileyim küçük ogkumda var yarın aralarndan nasl.girp.alacam bilmiyorum. Servise verdik ama abla yok serviste karışık daha düzene binesiye kdr bende gtcem bakım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 99 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (680 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 166 göst.
26 Nisan 2025 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 211 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,734 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 503 göst.
31 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Anka (101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,330 soru

24,137,871 cevap

334,380 kullanıcı

...