İyi akşamlar kızlar guatr veya bogazinda nodül olan varmi ne gibi sikintilar yasiyorsunuz doktora gidicem ama randevu bulamiyorum:(
Annemde var gülüm valla bi sikinti yasamadi aslinda onun rutim bozuklugu vardi kontrole gidince troidleri bozuk cikmis bogazinda noduller cikmis kansizligi bi dunya hastalik cikmis rutin kontroldu halbuki oyle bi belirtisi yoktu yani
Allah sifa versin kuzum annene
Benim var canım biri 2 cm biri 1.5 cm büyüyünce alınacak sanırım senede bir biyopsi yapılıyor dahiliye ye git o endokrine yönlendirir yeşil alan açıp
Allah sifa versin canim ,peki sende yemek yerken zorlaniyormusun yutkunurken bogazinda kaliyor mu
Bazen canım ama boğazımda kıl varmış gibi oluyor ama psikolojik de oluyor genelde biyopsi zamanlarda oluyor ama şuan çok sıkıntım yok Allah razı olsun belki sende bademcik de olabilir ama mutlaka git canım
Bende var tiroit nodulu sağ kısımda. Biyopsi yaptırdım 4 nde sonuc bekliyorum. Kotu çıkarsa hemen ameliyat alacak doktor, temiz çıkarsa da 2 ay sonra ameliyat olacağım.
Bizim sulalede çoğu kişide var canım
Bende dahil
Bi de farenjit te var tabi ikisi birlesince bogazimda yumruk hissi yutkunma zorluğu oluyor
Biseyler yiyince kusacagim geliyor
Annemde de hamileyken zehirli troid cikti
Ameliyat oldu
1,474,499 soru
24,140,176 cevap
334,466 kullanıcı