Canım sıkkın bugün kadın doğuma gittim bazı sebeblerden dolayı smear testi istedi inşallah kötü bişe cıkmaz
Onda birsey yok kulak çubuğu gibi şeyle örnek.aliyorlar sonucu cikonca paylasiyorlar
Testi yaptırdım kötü bişe çıkar dıye korkuyorum
Yani siğil falan yoksa kenarlara çıkmaz herelde
38 yaşındayım annem rahim kanseri geçirdiği için evlendigimden beri yapılır bana her yıl düzenli
Annenizde hangi belirtiler vardı
Yoğun kanama canım ameliyat oldu herşeyi alindi
Anladım canım
Yaptırdım ve sonuç çokta iyi çıkmadı tedavi olacağım bakalım testi yaptırmak zor değil tabi acı eşiğin de önemli ama alttan muayene ediyor gibi sıvı alıyor hepsi o azcık kanama olur sadece leke şeklinde
Nasıl yapıyolar canım doktor banada dedi ama korktugum icin yaptiramadim
Alltan bir şey sokup ona bulaşan sıvıdan alıyorlar alttan muayeneyi seven biri değilim ama çok uzun bir işlem değil 30 yaş üstü yaptirsa iyi olur demişti de ben ondan yaptırdım çok korkulacak bir yanı yok
Hiç bişe anlamadım hıssetmedim canım rahim açılsın dıye bişe koyuyor sonra çubukla sıvı alıyor
Kadınlara düzenli olarak yapılan birşey canım bu yıl içinde bana da yapılmıştı. Bazı sebepler dediğin ne özel değilse
Kanamalarım çok oluyor ve ilişki sırasında ağrı çok oluyor
Bende ayın 5inde yaptirdim doktor istedi
Enfeksiyon filan çıktı
1 ay sonra sonuç bakalım
Hendişelenmene gerek yok Bana Da Yaptılar Sağlık açısından Her Konuyu değerlendirmek adına Kötü bir Durum yok Ortada doktorların yapabilir inşallah temiz Çıkar Dua Et 🌸🌸
belli aralıklarla her kadının yaptırması gereken bir test.
rutin de doktor muayenesinde yapılır. endişelenecek bir şey yok
4-5 kez yaptırdım. Şikayet üzerine mi yapıldı doktor bir şeyden mi şüphelendi?
Bu arada her kadının düzenli yaptırması gerekiyor
Şikayet üzerine yapıldı
Nedir şikayetlerin? Bir şey çıkmaz inşallah
Yoğun kanama ilişki sırasında ağrı ve çok akıntım vardı
Genelde herkese yapıyorlar ama şikayet üzerine gitmissen enfeksiyon amaçlı olabilir
1,476,258 soru
24,166,762 cevap
335,645 kullanıcı