Kaç kilo üstüyse sezeryanla doğum olur
USG de yanılma payı var mı
Kuzenim şuan hastane de 5600 demişler sezeryan a alicaklar
Sizce yanılma payı var mı 4 vajinal doğumu var bundan oncekini 4 kilo üstü normal doğurmştu
2.5 ay önce doğurdum. 4.900 kilosu dediler. Acil sezaryene alındım doğuramazsın dediler. Doğumdan sonra tarttılar 4.030 gram.. Baya yanılıyorlar yani. 5 kilo üstü sezaryen demişlerdi
Detaylı ca uzmanlr bakmış sadece 250 gram yanlmş
He o kadar olur canım normal
5 kiloyu normal doguranda var 2 bucuk kiloyu normal digruamayanda var bu annenin pelvik yapisi vajinal yapisis bebegin sekli semaline gore degisir. doktor da etkili. kimi doktor dogmaz der zort alir sezeryana kimi dr. zat zor dogurtur
Ne güzel anlattın 🤣🤣
Kuzenim 6 kiloyla vajinal yolla doğmuş.bende 4 aylıkken erken doğumum başlamıştı.kesinlikle çok zor oldu hemşire aynı büyük bebek doğurtur gibi müdahale etti.belkide dqha büyüğünü hiç doğuramazdım.gerçekten kadının yapısına bağlı
Doğurdu canm sezeryan la doğmş bebeğin kilosu varmş
Doğuma 5 dakika kala 3 buçuk kilo bebek dediler zaten benim sezeryandi ama doğa doğa 2 kilo 530 gram bebe doğdu 🤣
Evet yanılma oluyo , detaylı ca bakmşlar canm uzmanlr sadece 250 gram yanilmşlr , daha fazlymş
2 dediler 2450 çıktı eksik gösteriyor genelde benim ama fazlada gösterebilir cihazın kalitesine bağlı mesela devlet hastanesinde kilo ozeldekinden eksik çıkıyor devlet ozelin cihazının daha iyi olduğunu söylüyor ama hangisine inanayım bende bilmiyorum
Sezeryanla almşlar canm
Doktor anne de bebek de riske girer demiş
Genelde çok yanilmiyorlar 4kilo üstüne doğurabilir 5 500 biraz fazla hem anne hem bebek için normal neden olsun ki ablam dogurmustu 5.5 kilo ama canından can gitmisti
Doğurdu 5.850 doğmuş canm
Doktor normal olursa ya anne ya da bebek riske girer
Eşi imzalmk istememş doktor her türlü ameliyat la alcz demiş
Maşallah Allah analı babalı buyutsun
Amin canm sağol ♥️
3700 dediler 3 kilo dogdu
Hayırlı olsun canım benim kaç çıktı 5500 mu gerçekten, sezeryan mı yaptılar
Ewt canm sezeryan la 5.850 doğmuş
Uzmanlar bakmş doktor hiçbir şekilde sorumluluk almam annede bebek de riske girer dye
Normal denememiş
Doğrudur canım ya Allah korusun kanama Durmaz bir şey olur çok büyük bebek gerçekten , neden o kadar büyük çocuk doğuruyor acaba genetik bir şey mi Allah korumuş
Diğer çocukları normal kilodaydi dye biliyorum sadece sondaki 4 üstüymş
40 haftalk olunca da daha da kilo almş
Anladım canım neyse ikisi sağlıklı ise ne kadar güzel Allah'ım sağlık versin
1,474,471 soru
24,139,879 cevap
334,448 kullanıcı