+2 oy
664 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (7,004 puan) tarafından

Sinir krizi geçirmiyor musunuz😁

Eşimin yiğeni, kızıma yaptığım keki kaba koymuştum almış hepsini yemiş. Menemen yaptım sabah, yarın sabaha eşime de ayırırım diye düşündüm. Baktım kaynanam sayıyor bu toruna bu bilmem kime. Baktım benim kocaya kalmicak birşey kalmadı da zaten 

Aynı evde nasıl sabrediyorsunuz ya Allah dağına göre kar veriyor gerçekten de

Şimdi de gidip sütlacı kaba koyup odaya mı getirsem😂benim kaynana gelince çıldıracak sütün çoğu sütlaca gitti🤣

15 Cevaplar

+3 oy
önce (3,029 puan) tarafından

3 yıl beraber yaşadım.akşam için bir tencere sqrma sqrqrdım bütün aileye.görümcemgilde bilerek hep erkenden gelirdi.karı koca 2 de çocuk kıtlıjtan çıkmış gibi tencerinin çoğunu bitirirdi.3 yıl yaşadım ama 23 yıllık hayatımın 20 yılı bunlarla geçmiş gibi bitti.

önce (7,004 puan) tarafından

Çok şükür kurtulmuşsun

-Reklam-
+3 oy
önce (79 puan) tarafından

Valla canım biz iki ay kaldık kaynanamla ayrı olduk ayrı olmak daha güzel

+3 oy
önce (11,397 puan) tarafından

Ben anlamadım 🤣aynı evde yaşıyorsunuz ve yemek paylaśma savaşı mi var 🤭

O birileri diye kastettiğin bu evin oğlu😀 zaten ayırmadım da hiç

+1

Evin oğlu da olsa o artik kendi ailesi var ve oranin kendi düzeni var sen misafirsin yemek ayırmayı düşünmen bile doğru değil yediklerini ye yemediklerini ayır ne ala memleket 🤣.

Şöyle düşün kaynanan size geldi yemek yaptı onu yok şuna yok buna diye ayırdı ne düşünürsün 

Ben yenilmeyecek yemek yapmadığım için kimse yemek ayirmayi düşünmez bile🤣

Ayyy ne değişik insansın 🤣 

Öyleyim nadir bulunur benden Rabbim beni çok güzel ve özel yaratmış 🤣🤣🤣

+3 oy
önce (746 puan) tarafından

4 yıl birlikte yaşadım 4 dişimi kaybettim beynimde ve göğüsümde kitle oluştu psikiyatriye gittim ilaç kullandım 31 yaşındayım evlenmeden önce gayet sağlıklıyım 4 yılda başıma bunlar geldi hala tedavi görüyorum Rabbime şükür evimi ayırdım ama ömrümden nice yıllar gitti 

+3 oy
önce (62 puan) tarafından

Ben 6 yildir yasyorim ben esim cocuklarim kaynanam sukur bi sikinti yasamyorum ama insan bazen yanliz olmak istyor 

+2 oy
önce (1,025 puan) tarafından

Biraz fazla yapsan? Kızına kek yaparken iki yumurta daha koysan da yeğeni de yese? Ne biliyim.. 

Zaten fazlaydi masaya koymustum kimse yememisti. Yaptıklarımdan vermiyor değilim yani. Büyük dikdörtgen fırın tepsisinde yapmıştım

önce (1,025 puan) tarafından

Bir tepsi keki mi yedi 😲

Yok ya kalanı dondurma kabina koymuştum 6,7 dilim vardı tahminen içinde

+2 oy
önce (3,044 puan) tarafından

Evde o kadar insan varken de eşinize yemek ayırmayı düşünmeniz garip bence 

+1

Neden garip olsun eşim sabah erkenden yola çıkacak bence tam aksine eşimi düşünmem güzel birşey

+1

Eşinize ayırdığınızı millet nerden bilecek? Yemeyin demek de olmaz, ayıp bence. Kendi evinizde olsa neyse de başka evde yemek ayırıp da düşündüm demek garip. Sabah basitçe bir şeyler hazirlanir

Aynı evin içinde bu şekilde yemekte ayrı gayrı olduğunu ilk defa duyuyorum. Kadın kendi evinde soracak mi şunu yiyebilir miyim diye? Yemeklerin üstüne etiket yapıştırın bari bu bunun şu şunun yemeği diye.

Ev sahibi kaynana nereden bilecek yemeğin ayrıldığını?

Düşündüm diyor söyledim değil. Misafirliğe gidilen evde bence çok saçma bir olay yine aynısını diyorum. 

+1 oy
önce (27,782 puan) tarafından

Aynı evdemisin aman Allahım ben çıldırırım 😁

Misafiriz Allah korusun😀

önce (27,782 puan) tarafından

İyi bari kııız 😆😆

+1 oy
önce (3,411 puan) tarafından

Kriz az kalır ohooo neler yasadım neler cayın yanına bırsey alırdım odamda saklardım cunku alındıgı gıbı bıterdı 

+1 oy
önce (5,976 puan) tarafından

Böyle deme, yarının sahibi var kimin ne yaşayacağı belli olmaz.

6 Şubat depreminde eşimin evsiz kalan akrabalarına evimizi açtık biz de kayınvalideme geçtik. O zaman şükür ki gidecek bir kayınvalidem var demiştim. 

+1 oy
önce (15,934 puan) tarafından

Bizimkiler öyle değil şükür ☺️ Aylarca bir evde yaşarım sadece kıyafet  yatıp uzanma duş olayımdan yaşayamam ☺️

+1 oy
önce (5,401 puan) tarafından

Gercekten oyle Allah dagina gore kar veriyo 

Ben ilk evlendigim zamanlar kayinvalidemlerde kalirdim esim gececi calistiginda 2 gun orda kalirdik 2 gun kendi evimize gelirdik 6 ay falan surdu zor sabrettim valla Allah icin yedigime ictigime giydigime hic biseye karismazlardi kaynanam hic bi is yaptirmazdi yarim ederdim ama butun is yuku onun ustundeydi hemen hamile kalmistim dusuk riskim vardi temizlik yaptirmadi e bulaniyodum yemek kokusuna falan da zaten ama esim beni birakir bi giderdi evde cit sesi yok kayinbabam esra erol acardi onu izlerlerdi oturmaktan popom acirdi kalip obur odaya gitsem yanlis anlayacaklar derdim koltukta uyuklardim hep zayiftim cocuk beslenemicek diye ye ye diye israr ederlerdi o zaman simdi ki gibi dilim burnuma yetmiyo bisey de diyemiyodum surekli dip dibe olunca herseyimizi biliyolardi her konuda yorum yapiyolardi herseyin en iyisini onlar biliyodu offf ay daraldim ben bu kadar sikiya gelemem 

Sonra dayanamadın tabi 😀

Dedim boyle olmayacak alismam lazim nereye kadar hem cocuk dogacak duzeni olmasi lazim esimde ikna oldu doguma kadar rahat bi nefes aldim 😂

Sesini çıkararak iyi birşey yapmıssın aksine susman hepinize kötülük olurdu 

Ay yok Allahtan esimde anlayisliydi zaten bastan ayri evimiz vardi birlik oturmadik sadece esim gececi calistiginda ben hic yalniz kalmamistim ondan ben ve ailem cesaret edemistik bastan ama boyle olacagini da hic dusunmemistik o yuzden kolay oldu 

+1 oy
önce (374 puan) tarafından

Ben birlik oturuyorum canım valla eşimin yeğeninin yüzüne sölüyorum sen yemek yemedin mi neden yine yemek istiyosun diye normalde benim eşimin yeğenide ben ne yapsam ne alsam istiyo ben lafımı artık esirgemiyorum ve paylaşmıyorum ne alsam ne yemeği yapsam çünkü artık insana gına geliyo elini versen kolunu koparıyo böyleleri

0 oy
önce (3,801 puan) tarafından

Kiz ne olcak bir kek alttarafidsq melemen 😀😀 

0 oy
önce (51 puan) tarafından

Tuhh ya Memleket meselesi gerçekten . Gerçekten fazla abartmssnz. O an Yiyorsanız yersiniz yemiyorsaniz da tapulamiscasina davranmanın anlamı yok.. Oldu olacak bı yazı yazın üzerine. Dikkat ! Kocamın yemeği, yemeyin diye. Hey Allahım ya ne insanlar var:)) emin ol kaynanan senin evinde aynısını yapsa bu defa yine aynı postu açıp kaynanam benim evimde yemek ayırıyor der yine bı kulp bulurdun.  Herkesin dediği gibi sorun tamamıyle  sizde malesef. Üzülerek bizimle değilsin diyorum:))

Hiç de sorun ben de değil. Şimdi buraya bir paragraf döşerdim ama size ayıracak vaktim bu kadarına yetti :))) 

önce (51 puan) tarafından
+1

Verecek cevabım yok da vaktim bu kadarına yetti diyor. Ey Edep sen ne güzelsin:))

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 578 göst.
18 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pakize333 (7,004 puan) tarafından soruldu
+4 oy
18 cevap 329 göst.
10 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Ht (2,743 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 241 göst.
+2 oy
15 cevap 337 göst.

Kategoriler

1,474,471 soru

24,139,879 cevap

334,448 kullanıcı

...