0 oy
112 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12 puan) tarafından

Ben tiroid hastasıyım ve ilaç kullanıyorum adetim düzenli fakat çocuk olmama riski varmış bilgisi olanlar cevaplasın lütfen 

8 Cevaplar

0 oy
(5,609 puan) tarafından

takip edilmesi lazım. tiroid hastalığı duruma göre gebelik oluşumunu azaltabilir. ama düzgün bir tedavi, diyet durumu düzeltir. 

haşimato hastası olup, çocuk doğuran çok tanıdığım var. 

bu yüzden sadece ilaç kullanımı değil, uygun beslenme de önemli. 

atıyorum gluten tüketimi azaltılmalı gbi

-Reklam-
0 oy
(3,578 puan) tarafından

Değerlerine baktır korkma 

Kuzenimin eşine de kadın hastalıkları doktoru çocuğun olmaz demişti tiroid den dolayı ama oldu çok şükür.

Benim eşim de de tiroid hastalığı var doktor çocuk yapmadan değerlerine baktır dahiliye doktoruna git demişti gittik çok şükür değerleri kötü değildi o da yıllardır ilaç kullanıyor 

Değerleri önemliymis sanırım Allah in izniyle senin de çocuğun olur dahiliye doktoruna görün 

0 oy
(760 puan) tarafından

Bende tiroid hastasıyım anne tarafı hep genetik. Hiç çocuk konusunda sıkıntı yaşamadık. İlaç kullanıyorum 14 yaşımdan beri zararsız tiroid. Kontrollere gidiyorum düzenli olmasada  çocuk düşündüğümüz zaman doktor mg azaltmisti doğum yaptıktan sonra aynı devam 

0 oy
(2,108 puan) tarafından

Tiroit hastasıyım düzenli takip yaptırıp ilaçlarını düzenli kullanırsan allahin izniyle herha gi bir sıkıntı yaşamazsın 

0 oy
(592 puan) tarafından

Tabıkı bu bır rısk ve evet var  kim dediyse doğru ama. 

Hıcbır zaman   denıldıgi gıbı olmuyor  tırout hastası olup 1 yılda gebe kalan 96 kg arkadasım da var  . 

Tıroıt hastası olup 55 kg olup. 6 yılın sonunda tüp bebek yapan da var  

Herşey nasip. 

0 oy
(1,168 puan) tarafından

Troid degerim 5 felandi öyle hamile kalmıştım canım, snsa  galiba 

0 oy
(5,595 puan) tarafından

Olmasaydı benim olmazdı canım 

İki kızım var 15 senedir de hipotroid hastasiyim 

Ve ayrıca beynimdeki hipotalamus hormonu çok çok yavaş çalışıyor 

Normal bi şekilde adet görmüyorum 

İki kızımda tedaviyle oldu 

Ama troid yüzünden değil, beynimdeki uyarıcı hormon yüzünden 

0 oy
(6,864 puan) tarafından

Biz ailecek troid hastasıyız benim ve ortanca kardeşimin iki çocuğu en küçük kardeşimin dört çocuğu var ayrıca hepimizin iki tane de düşüğü var o yüzden olur merak etme

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 332 göst.
0 oy
1 cevap 74 göst.
+1 oy
8 cevap 181 göst.

Kategoriler

1,475,812 soru

24,160,166 cevap

335,323 kullanıcı

...