0 oy
304 göst.
önce Diğer kategorisinde (28,048 puan) tarafından

Anasınıfındayken 13 de gidiyodu 17 de alıyordum eğlenmeye oyun oynamaya gidiyordu hiç bu kadar zorlanmadım 

Kahvaltımızı birlikte yapardık sohbet ede ede konuşmayı çok sever oğlum bugün yok bi boşluğa düştüm birden ağlayıverdim zorlanacağımı hiç düşünmedim ne biliyim kalbi çok güzel bi çocuk merhameti çok saygılı oluşu herşey güzel ve düzenli olsun ister saygıya hep önem verir ay çok özledim anne yanımda otursana birlikte ders dinleyelim dedi ben seni almaya gelicem dedim çıktım büyük oğlan 4.sınıf o okulun kurdu olmuş ama bu garibim daha çok küçük sinirlenir birisi kötü konuşsa yada şımarık bi çocuk denk gelirse sevmez şımarıklığı adı güzel kendi güzel Muhammed Alim ♥️ öğlen olsada gitsem yanına 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (195 puan) tarafından

Ay çok kötüyüm şuan gitti kuzum okulda aynı duyguları yaşıyorum kuzum benim yatağına baya yattım okul kaybolana kadar baktım arkama için çok buruk sevdiği yemeğin yapıyorum şuan 

Aynen kız bende gideceğim aha az kaldı 

önce (28,048 puan) tarafından

Hazır bekleyelimde hemen çıkalım 🥲

Gelince yesin paşam 

Aynen kız ahaah daha evlendirme işi var ozaman ne yapacağız 😄😄😄

Ağlarız yine biz bak gör 😁😁😁😁

-Reklam-
+1 oy
önce (1,098 puan) tarafından

Canım oğlunun çok güzel ismi var 

Rabbim ismi ile yaşasın 

Allah sana bağışlasın 

Sağol abla ♥️

0 oy
önce (50 puan) tarafından

Bende çok ozledım ya ılk defa başladı 4 yaşında bırde sınıfın en küçüğü ,oğlum ne yapıyor dıye düşünüyorum :( bız toplu beslenme yapıyoruz ılk sıra bendeydı neyse beslenmelerini bırakırken ıkı sn bakım dedım çaktırmadan hanı ızınde vermedıler ıcım daha da burkuldu suan saat 1 olsunda almaya gıdeyim diye beklıyorum efkarlandım resmen bırde fenomenler ağlıyordu  falan amma abartıyorlar dıyordum Bunun ıcın ağlanırmı dıye ,öyle degılmıs nerdeyse ağlıcam canım öyle ozledım 

Biz anneler çokmu duygusalız bilmiyorum ama inşallah alışcaz bacım 🥲

0 oy
önce (11,313 puan) tarafından

Kızımı son dakikaya kadar bekledim oğlum arkada oturuyordu çağırdı tam sınıfa girecekler mis arkada kaldım önce ondeydim kızım el sallayıp duruyordu arkada olunca göremedi baktı durdu öne de geçemedim kalabalıktı boş boş el salladı o kadar kötü oldum ki çocuğum göremedi girerken 🥺 hâlâ önde sanıyordu beni baktı yokum surat düştü hemen🥺

Üzülme ya anlatırsın anlayacaktır emin ol ♥️

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 31 göst.
9 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,494 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy
14 cevap 337 göst.

Kategoriler

1,474,785 soru