+1 oy
428 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (6,965 puan) tarafından

Banyoya gireceğim dedim kaynanam dedi çocuğu parka götüreyim, yok olmaz dedim zor olur zaptetmek. Kızım her ne kadar sakin bir çocuk olsa da bazen yola koşturuyor peşinden koşmak gerekiyor e yaşlı kadın, bir an biriyle sohbete başlasa kızımı unutsa? Eşim dedi korkma bu kadar çok ben hayır dedim bırakmadım. 23 aylık daha, sokağa çıkınca salına salına yürümek istiyor, biraz büyük olsa belki emanet edilir ama ben mecbur kalmadıkça bırakmak istemiyorum

17 Cevaplar

+5 oy
önce (698 puan) tarafından

Bence emanet edilir babaanne olunca anlarsın bazıları aşırı düşkün oluyorlar gözleri gibi bakıyorlar benim arkadaşın bir babaannesi vardı annesinden güzel bakıyordu 

-Reklam-
+4 oy
önce (1,017 puan) tarafından

Ben de emanet edemezdim. Haklısın

+3 oy
önce (18,630 puan) tarafından

Bende emanet etmezdim aklım kalır başına bişey geldi mi gelmedi mi diye. 

+2 oy
önce (6,020 puan) tarafından

Ben gönderirim hiç gözüm arkada kalmaz ama kendisi korkuyor çocuk hali elimden kaçar tutamam diye ama dedesi de olursa üçü beraber gidip geliyorlar herkes mutlu 

Korkan insan daha iyi bakar bence emanet çocuğa. Şanslısın 😊 Bişey olmaz abartma diyip çocuğu salanlar da var

Tamam beni pek sevmez ama kızıma çiçek gibi bakar inkar edemem benim annem çocuğu doyurmak için eline elma verir ama kaynanam çorbasını yemeğini en son meyvesini yedirir hiç endişe etmem 

Ne güzel valla çok şanslısın. Benim annem öyle çok güzel bakar ama kayınvalidem yaşlı istese de bakamıyor

Sağlık olsun senin de annen bakıyormuş ne güzel Allah başımızdan eksik etmesin sevenleri de sevmeyenleri de ☺️

Amin inşallah canım 💙

önce (6,965 puan) tarafından

Meyve yemekten önce verilirse daha iyi olur sağlık açısından

Yemek yerine geçmiyor ama

Meyve yarım saat sonra yemek daha iyi 

+2 oy
önce (92 puan) tarafından

Gayet mantıklı düşünüyorsunuz

+2 oy
önce (5,935 puan) tarafından

Benim kayinvalidem genc kucuk oglum yaramaz o bile zor yetisiyo. Annem 65 yasinda ve onun kadar atik degil mesela o yuzden bende annemle kucuk oglumu disari gondermem. Yani herkes cocugunu bilir, karsisindaki kisiyi analiz eder. Belki kadin cabalar ama seninkide kucukmus. Bence dogru olani yapmissin.

+2 oy
önce (1,575 puan) tarafından

Ben de emanet etmezdim. Evde bakacaksa o zaman ayrı ama dışarıya asla

+2 oy
önce (3,778 puan) tarafından

Benim.bebegim 8 aylik du ben herturlu emanet ediyorum bırakıyorum da gece çok mecbur jlalamayinca tek bırakmıyorum.. 

Napcak benden daha iyi bakar onunda canı cunku ne kadar korumaci olursanız başınıza hep birseyler geliyor

+1 oy
önce (3,419 puan) tarafından

Ben parkı bırak onun evine bile emanet edip bir yere gitmedim daha 36 aydır. Eşimde emanet etmez annesine, kendiside söyler annem tembel diye. Birde kızınız daha küçükmüş annesi ya da babası dişinda parka gitmesi çok doğru değil. Aşırı dikkatli olunması lazım

Evet parkta biri yanlış şekilde sevmek istese acaba kaynanam benim kadar dikkatli mi eski insanların çocuk yetistirmesini biliyoruz zaten ben beğenmiyorum şahsen birçok şeylerini

Haklisiniz çünkü insan çocuğunu da bilir bakmak isteyen kişinin nasıl bakacağını da bilir. Babannesi, anannesi çok iyi bakar laflarına inanmıyorum. Bakmak isteyen evde baksın

Ben de inanmıyorum kendilerini ikna etmeye çalışıyorlar vicdanlarını rahatlatmaya çalışıyorlar bence o şekilde diyerek. Çocuğa anneanne babaanne bakıcı bakacaksa çocuk yapmamak lazım

3 yıldır kızımı kimseye emanet etmedim. Hastalık düğün zamanlarında bile biz bakalım demek yerine gitmeyin, hastalanmayın dediler. Bir anneye yardım etmek isteyen, sen çocukla yarım saat uyu ben evini toplarım demeli. 

+1 oy
önce (141 puan) tarafından

Kendimden babasından başka kimseye guvenmem

+1 oy
önce (2,705 puan) tarafından

Valla benim kaynanam oğlumu parkta diğer kuzenleri ile bırakıp eve gelmişti. Oğlum bir buçuk yaşımdaydı kuzenleri 7 yaşlarında filandi. Söyleyeceklerim bu kadar. Ve ben mecburen kızımı ona emanet etmek zorunda kaldım geçen sene stajım vardı çünkü. Allah'tan parkta bırakıp gelecek zamanı değildi kırkı çıkmamıştı daha 

Benimkide kaybetti ya çocuğumu iki defa 

önce (2,705 puan) tarafından

Amaaann bir de değil iki kere gelde emanet et

Ya annem tüm dikkatsiz bu konuda 

+1 oy
önce (3 puan) tarafından

Ben şimdiye kadar emanet etmedim 32 aylık 

Bakamayacagini biliyorum ettim verir onun kızı 5 yaşında parkta denkgelitoruz bazen oturur cocuk umrunda olmaz babanne salla beni der sallamaz 

Benim eşimde istemiyor annesine birakmami benimki aşırı hareketli ha hoş benimki babaannesini görünce ağlamaya başlıyor 

+1 oy
önce (2,704 puan) tarafından

Benim oğlum 2 buçuk yaşındaydı millet bahçesine gittik. Parktan bir anda bi kaçtı. Millet bahcesinin içinde de araba geçiyor bir kostum pesinden yakaladım araba çarpıyordu. Sonra tekrar kaçtı bu sefer eşim koştu sakat bacagiyla adam yakalayamadı. Taaa 10 dk lik mesafe adamı peşinden kosturmus. Bence de öyle kaçma çağındaysa gönderme bir anda kaçıp gidiyorlar 

+1 oy
önce (24,070 puan) tarafından

Babaanneden babaanneye değişir benimkini ben çok aşırı sevmem ama çocuk konusunda hiç kısıtlamam çünkü dikkatliler güveniyorum 

+1 oy
önce (9,982 puan) tarafından

Bir kere emanet etim de korkudan ölecektim ondan beri emanet etmem hayata  kendi anneme bırakırım ben güzel bakıyo 

+1 oy
önce (23,247 puan) tarafından

Kişisine göre değişir. Gözü gibi bakacagina eminsen gönder. Değilse gönderme 

+1 oy
önce (1,656 puan) tarafından

Bencede asla birakmayin o guveni vermiyorsa 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 366 göst.
0 oy
9 cevap 349 göst.
+2 oy