+1 oy
108 göst.
önce Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından

Kızlar ben gene kalmadan önce 76 kiloydum diyet yapıyordum şuan 6 aylık hamileyim 78 79 arasındayım herkes zaten 6 aydan sonra alırsın diyo cokmu almışım zaten hep kilo sıkıntısı yaşıyorum doğum zor olur diyolar

4 Cevaplar

0 oy
önce (96 puan) tarafından

58 kilo ile hamile kaldım 78 le doğuma girdim şuan kızım 1 ysşında 4 eylül de doğum günü YDÜ 57 kiloyum hepsi gitti doğum dan iki ay sonra 62 oldum diyet yapma dan sonra diyet yaptım 57 yim ben ilk başta çok aldım

önce (15 puan) tarafından

Ama siz zayıf hamile kalmışsınız benm kadarken doğum yapmışsınız ne güzel ben tam diyet yaparken hamile kaldım şişman hamile kalmak zor oluyor Allah bağışlasın çocuğunuzu inşallah dediginiz gibi olur 🙏

önce (96 puan) tarafından

Canım bebeğini düşün doğum dan sonra dikkat et tatlı yı bırak ekmek bırak verir sın ben tatlı ekmek bırak tım 1 ayda 5 kilo verdim bence kiloyu düşünme şimdi bebeğin Rabbim sağlık lâ alırsın kucağına doğumdan sonra verir insan 

İnşallah çok haklısın teşekkür ederim içimi rahatlattın🙏

-Reklam-
0 oy
önce (1,913 puan) tarafından

Fazlalık varken ne kdr az alırsan o kdr iyi kaç haftaliksn bende 74 oldum 6 kg aldm fazlalığı.vermeme fırsat olmadi ,60 la hamile kalıp 80 le girdim iki hamilelgmdede ben emzirrken  tam yağ olarak kg aliyrm  +20 ile girdim ama sadece göbek vardı 

Genelde kilolu hamile kalanlar için yavaş kilo alımı öneriyor doktorlar inşallah bizimde öyle sağlıkla olur ben şuan 2 buçuk kilo aldım 24 haftalık oldum canm Allah bağışlasın 

Öyle oluyor zaten aynı beslensende 68 le hamile kaldım daha yavas aldım 30 a girdim 4 kg son 4 haftada kalmisidr zayfken  her ay alıyorum yürüyüş de yapardım dikkat de edersm şuan riskliym yürüyüş vs yapmiyorum hızlı aldm hbi oldu 

Başka çocuk yoksa yürüyüş yap günlük alsanda vucud kendini birakmaz hem verilir dert etme fazlasını verdim.ben 57 kg oldum emzirrken değil Tabi emzrrken alirm biraz hatta 

Doğru ben yürüyüş ben yapamadım gurbetteyim tek başıma eşimde geç geliyor gebelik çok zor geçti mide bulantılarım yeni yeni aldım zaten tabiki emzirince kilo alımı oluyormuş bebek sağ salim dogsunda veririm inşallah 

Bende gurbbetyim canım cik birşey olmaz market i mana edip çıkardım oglumlada çıkardım smdi iki tane çıkamıyorm saten yasak değişiyor kimisi emzrrken veriyor ben yemeyi seviyorum tek yada iki ogunle kg verdim ben hep şimdi vermeem emzrrken ben hep aç oluyorum  saglikla dogsunlar 34-35 ,,de doğum yapacam ben kuveze olmaz inşallah herşeyden önce saglik 

0 oy
önce (14,632 puan) tarafından

İlk gebeliğimde 6 ci aya kadar almadım sayılır , 6 ci ayda birden 5bucuk kilo almiştım 

İkincide hatırlamıyorum toplam 16 kilo aldım 

Sağlık la kavuşun☺️

Maşallah bir ayda hızlı almışsınız herkesin bünyesi farklıymış demekki teşekkür ederim 

0 oy
önce (3,894 puan) tarafından

9 aylıkken 6 kilo aldım  3kilosunu son ay almistkm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 208 göst.
0 oy
9 cevap 202 göst.
29 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 248 göst.
17 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asyaam1. (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 158 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Persephone (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,824 soru

24,145,246 cevap

334,642 kullanıcı

...