Çok karışık değil mi 🤔 patates ve kahvaltılıklar, hadi 1-2 meyve de olsun. Kuruyemiş ağır gelmez mi? Hepsi karışınca ağır olur diye düşünüyorum.
Miktar olarak çocuğa bağlı. Sorun olmaz da, yazmayan yiyecekleri koyamamak daha iyi.
Bişey olmaz ya ekstradan koyarm 2 3 tane falan baska bir kaba ceviz badem den nolcak saglıklı hergün koyarm ben
Sağlıklı yiyecekler evet ama zaten yarım gün olan okulda, tüm sağlıklı yiyecekleri birden yemesine de gerek yok. Eve dönerken yolda bile yiyebilir. Diğer getiremeyen çocuklar için zor olur.
Ozaman badem ceviz cıkartıyım tamam cünkü onu yarına yazmış skntı olabilir evet peyniri azaltıp oraya koyayım bari 😅 saol haklısın gülüm
Konu çözüldü o zaman 😅 afiyet olsun şimdiden.
Patates ve kahvaltılık olsun demiş meyveleri kuru yemişleri çıkarmalısın bence . Diğer çocuklar getirmicekler sonuçta canları çeker
Meyve de var mürdüm eriği vb kuruyemiş yok bi onu cıkartıyım
Eğer anasınıfı ise çok fazla bitiremeyebilir. Öğretmen bir süre belirliyor o süre zarfında yemeleri lazım. 1. Sınıf ise gayet makul olur.. teneffüs arasında da ara ara yer.
Hepsi fazla değil mi sizcede ben bugün köfte patates ve elma koydum bide ayran suyu vardı
Çok fazla ve bazı çocuklar durumu olmadığı için anneleri koymaaya bilir canım çeker çocuk ben meyve patates kizlartim ekmek ayran yapardım yanında onu bile bitirmezdi tabi
Çocuk bunu nasıl yiyecek 😀😀 yarısını al yarın koyarsın. Patates zaten tok tutar
1,475,231 soru
24,151,190 cevap
334,916 kullanıcı