+1 oy
238 göst.
önce Diğer kategorisinde (9,629 puan) tarafından

image

yarın patetes günü ve kahvaltolık ürünler koyabilirsiniz dedi hoca sizce nasıl olmuş mu böylemi koyuluyor bos olan yere patetes kızartcam

6 Cevaplar

+1 oy
önce (3,861 puan) tarafından

Çok karışık değil mi 🤔 patates ve kahvaltılıklar, hadi 1-2 meyve de olsun. Kuruyemiş ağır gelmez mi? Hepsi karışınca ağır olur diye düşünüyorum. 

Miktar olarak çocuğa bağlı. Sorun olmaz da, yazmayan yiyecekleri koyamamak daha iyi. 

önce (9,629 puan) tarafından

Bişey olmaz ya ekstradan koyarm 2 3 tane falan baska bir kaba ceviz badem den nolcak saglıklı hergün koyarm ben 

Sağlıklı yiyecekler evet ama zaten yarım gün olan okulda, tüm sağlıklı yiyecekleri birden yemesine de gerek yok. Eve dönerken yolda bile yiyebilir. Diğer getiremeyen çocuklar için zor olur. 

Ozaman badem ceviz cıkartıyım tamam cünkü onu yarına yazmış skntı olabilir evet peyniri azaltıp oraya koyayım bari 😅 saol haklısın gülüm

+1

Konu çözüldü o zaman 😅 afiyet olsun şimdiden. 

-Reklam-
+1 oy
önce (6,631 puan) tarafından

Patates ve kahvaltılık olsun demiş meyveleri kuru yemişleri çıkarmalısın bence . Diğer çocuklar getirmicekler sonuçta canları çeker 

Meyve de var mürdüm eriği vb kuruyemiş yok bi onu cıkartıyım

+1 oy
önce (18,673 puan) tarafından

Eğer anasınıfı ise çok fazla bitiremeyebilir. Öğretmen bir süre belirliyor o süre zarfında yemeleri lazım. 1. Sınıf ise gayet makul olur.. teneffüs arasında da ara ara yer.

0 oy
önce (218 puan) tarafından

Hepsi fazla değil mi sizcede ben bugün köfte patates ve elma koydum bide ayran suyu vardı 

0 oy
önce (221 puan) tarafından

Çok fazla ve bazı çocuklar durumu olmadığı için anneleri koymaaya bilir canım çeker çocuk ben meyve patates kizlartim ekmek ayran yapardım yanında onu bile bitirmezdi tabi 

0 oy
önce (1,580 puan) tarafından

Çocuk bunu nasıl yiyecek 😀😀 yarısını al yarın koyarsın.  Patates zaten tok tutar 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 60 göst.
22 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,923 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 206 göst.
+1 oy
14 cevap 254 göst.

Kategoriler

1,475,231 soru

24,151,190 cevap

334,916 kullanıcı