+1 oy
204 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,255 puan) tarafından

Konyada resmen eziliyoruz iyi mi Nazar değdi bizim çocuklara 6-0 nedir yaw moral motivasyon kalmadı inşallah diğer macları alırız bu macı döndürmeleri çok zor 😓

3 Cevaplar

+2 oy
önce (5,326 puan) tarafından

e adamlar çekirdekten yetiştiriyor, deli gibi çalıştırıyor futbolcuları, bizimkilerin derdi magazin aldığı prim. 

o yüzden şaşırmamak lazım. voleybolcu kızlar olmasa halimiz harap ama voleybola harcanan para, futbolun yanında hiç. 

yanlış yere yatırım yapılıyor 

önce (642 puan) tarafından

Hiç acımıyorum nice yetenekli çocuklarımızı bilmem kimin akrabası değil diye alt yapı takımlara almadılar şimdi böyle rezil oluyorlar dahada rezil olsunlar 

ben paraya üzülüyorum, senin benim paralarım da gidiyor 🤦🏼‍♀️

futbola harcanan paralara bak. 

önce (642 puan) tarafından

Bi tek o kısmına üzülebilirim topa tutulmayacaksam eğer ülkemin yenilmesini keyifle izleyecem şimdi çünkü hakediyorlar

6 tane yiyorlarsa ben de üzülemem yani

önce (2,255 puan) tarafından

Filenin sultanları 12 dev adam hakları ödenmez futboldada iyi isimler var ama egoları yuzunden bence havaya girdiler bugun mesela irfancan yedekte yine Oğuz diye hızlı bi cocuk var oda yedekte acıkcası oynamayanlara uzuldum ben 2 tane patlamaya hazır bomba var elinde ama oynatmıyosun 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,202 puan) tarafından

Çok üzücü bir durum bende izliyorum şu an.

Bir tane dahi atamayı lz

önce (2,255 puan) tarafından

Ya irfancan Kahveci Oğuz diğer kaleci İrfan oyantsana bunları oguz hızlı bi çocuk irfancan kahvecide gayet iyi oynuyo adam oyuna yedeklerde baslatıyo iyi adamları 

0 oy
önce (3,830 puan) tarafından

Evlenmeden önce abimlerle hep maç izlerdik. Bayağı takip ediyordum. Ama şimdi eşim hiç izlemez, ben tek olunca da hiç tadı olmuyor. Lakin 6 gol yiyene de çok üzülemiyor insan.

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 480 göst.
8 Mart 2025 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 372 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 559 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,827 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,800 soru

24,145,029 cevap

334,632 kullanıcı

...