0 oy
162 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (378 puan) tarafından

Kızlar eşimle nikah tazelemeyi düşünüyorum çünki annesinin bi kaç kez boşanalım diye büyü yaptırdığını biliyorum anlatsam çok uzun ama sebebi şu ki benim boşanmak geçiyo aklımdan nedeni ise eşimin sanki degiştirilmiş gibi biri oldu sanki yedi kat yabancı bana aşkla bakan adam gitti benim yüzüme bakamıyor benle tavana bakarak konuşuyor konuşmaya çalışsam değişen sensin diyor yani komuşamıyoruzda kısır döngüde gibi aynı kelimeler aynı yere çıkıyor kavga bile etmek gelmiyor içimden sadece adama katlandığımı düşünüyorum oysa çok iyi bi insan çok iyi bi baba hep bizim içim çocuklar için koşturuyor hem uzun zaman ayrı yaşadık yurtdışındaydı eşim biz daha 2 sene oldu yanına geleli. Nikah tazelemek neden nasıl sebeplerle yapılır bilen varsa anlatabilir mi? 

4 Cevaplar

+1 oy
(7,113 puan) tarafından

Boşanmak ve nikah tazelemek birbirine zıt şeyler değil mi

(378 puan) tarafından

Anlatamamışım, aslında kavga falan etmiyoruz birbirimizden sebepsiz uzqklaştık ben bunları büyüye yoruyorum nikah tazeleyince düzelir diye umuyorum ve boşanmayı düşündüğümden eşimin haberi yok.

-Reklam-
0 oy
(30,324 puan) tarafından

Boşanmak istiyosan neden nikah tazelemeyi düşündün ki mutsuzsanız bu sadece durumu zorlamak olur tekrar nikah yapılması bunu düzeltmez diye düşünüyorum 

(378 puan) tarafından

Anlatamamışım, aslında kavga falan etmiyoruz birbirimizden sebepsiz uzqklaştık ben bunları büyüye yoruyorum nikah tazeleyince düzelir diye umuyorum ve boşanmayı düşündüğümden eşimin haberi yok.

0 oy
(694 puan) tarafından

nikah tazelemek le ne alakali. nikah tazeleyince evliliginizdeki kotu enerjimi gidecek anlamidim.  bence nikah tazelemek diye bisey yik da hadi ilaki oldu mesel cok buyuk kavga edersiniz atiyorum esin bosol falan der. talak haklarindan biri yada ikisni kullanir. dini nikah tehlikeye duserse tekrar nikah kiyilip saglama alinir mantigiylaminkiyilirki dinen bilmem. resmi nikahin tazelemesi zaten olmaz resmiyette zaten evlilik var mantiken

(5,528 puan) tarafından

oyuncu  kiralanap nikah kıyılıyormuş gibi yapıyorlar, boş iş yani😂

0 oy
(24,228 puan) tarafından

Nikah tazelemek sembolik bir eylem değil mi sizin mutsuzluğunuza ve ve boşanma isteginize nasıl çözüm olabilir ki 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 505 göst.
8 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 364 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sevgiii (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 374 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,420 puan) tarafından soruldu
+4 oy
6 cevap 202 göst.