+2 oy
987 göst.
önce Diğer kategorisinde (469 puan) tarafından

Görümcemle kızı bize geldiler 10 gündür bizdeler. Bu kız önceden böyle değildi bu yaşlarında mı neyse bi Kasım Kasım kasılmalar ağzını gevşeterek dayııııııı demeler sürekli eşime dokunmak yanında durmak için bahane. Bugün yüzmeye götürdük denize kısa şort neyse sıkıntı yok ta üstü ince göğüslerinin uçları belli ve bu ondan çok mutlu eşim nereye giderse dibinde, sürekli eşimi gözlüyor o neredeyse oraya, Allahım diyorum tövbe tövbe yeğeni yani şeytan vesvese vermesin diyorum da ister istemez oluyo bakmamaya çalıştım eşim onun küçüklüğünü anlatırdı yani 37 yaşında eşim. Evden çıkmadan dayısıınjn yanında denize gidecez ya benim bacaklarımı almam lazım diyo, resim çekinecek mesela dışarı çıktığımız da makyaj ful ağzını yüzünü değişik yaparak dayııııııı resmini çekermsin diyo. Geçen da bana şeyi anlatıyor amcasının eşi bu kızı kıskanıyormuş amcasını görüştürmüyomuş başta tuhaf geldi de. Sonra dedim amcaya da böyle yılışık yılışık da istemez yengesi de. Yani bizimde dayımız oldu yanına bırak öyle gezmeyi otururken dikkat ederiz çok da sever bizi, biz dayımızı ama şimdiki gençlikmi böyle git ya bidaha kabul etmeyecem zaten şu zamanda kimse kimseyi istemiyo geldiler 10 günü geçti daha gidecekler inşallah yarın 

27 Cevaplar

+11 oy
önce (2,219 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Valla hiç gelemem öle şeylere küçükde değil haddini bildiririm kimse kim nasil sabrettin

önce (469 puan) tarafından

Önceden severdim konuşurduk şakalaşırdık, bu ara hiç yüzüne bile bakmıyorum 

önce (2,219 puan) tarafından

Valla cıvık insan hiç sevmem hele eşime . Keşke uyarsaydin belki biraz kendine çeki düzen verirdi . Yaşı küçükde değil ki

-Reklam-
+9 oy
önce (1,010 puan) tarafından

KKimse kusura bakmasın da bana normal gelmedi. Neler duyuyoruz. Damadından hamile kalan, dayısına kaçan.. Her türlü şey var. O kızın da deli çağları her şey olabilir

+9 oy
önce (54,114 puan) tarafından

bende sevmem oyle gevseklikleri o yaşlarda bir hayranlik olurda cinsel dürtüler de olmasin yani dayı sonuçta git baskasins yavsa

Demi benim de dayım var severim sayarım ama göğüslerim uçları belli dibinden ayrılmamak nedir ya terbiyesiz. Hele yazları teyzesinin eşi var gençler o adama da böyle yaaa enişte yaaa diyerek ağzını yüzünü eğerek konuşur nazlanır ne yapmaya çalışıyor diyodum anladım yani edep ille de edep 

kendini gostermeye çalışıyor da yanlis kisilere oynuyor yasiti ona teklif eden Dünya kadar insan vardir 

+7 oy
önce (3,417 puan) tarafından

Sen o kızı evden yolla bir daha da alma evine. Bizimde dayımız amcamız var ama yvşaklık etmeye gerek yok. Kimse bir insanın yiğenini durduk yere kıskanmaz ama o kız bildiğin kaşınıyor. Ben olsam çokta ağzına sıçıp yollamıştım

Eşime dedim bir daha asla bu eve gelemeyecek dedim. Eğer gelmek isterse direk söyle dedim ben istemiyorum, onun terbiyesizliğiyle mi uğraşayım 

+6 oy
önce (4,787 puan) tarafından

Normal gelmedi bana da, yani bi sure sonra dayının yaninda daha mi dikkat etsen hareketlerine, hic hoslanmaz falan mi desen, ya da esin, yeğenim bu tarz kiyafet sana yakisiyor mu falan dese ay okurken ben bi tuhaf oldum

Edep yok ya normalken bizimle iken hiç böyle değil eşimi görünce bişe oluyo kıza, yazın teyzesinin eşi de var gençler onada böyle ağzını yüzünü eğerek yaaa enişte yaaaaa diyerek konuşur anlam veremezdim ama şimdi anlıyorum terbiyesiz 

+5 oy
önce (1,545 puan) tarafından

Eşin ablasıyla konuşsun biraz daha dikkatli olmalı yaşı artık küçük değil diye 

+5 oy
önce (1,021 puan) tarafından

Çizgiyi eşiniz çekmeli, benimde sayıların var babam gibi görürüm . Hele biri babam gibi hepten ama yanında babamla nasılsam öyleyim çünkü o da baba gibi davranır. Şimdi tesettürlüyüm ama gençken küçükken açıktım , bazen onlarda kalırdım kıyafetimi uygun bulamazsa söylerdi yengem aracılığıyla bende dinlerdim. Keşke eşiniz de uyarsa biraz , böyle giyinmen falan uygun değil diye 

+5 oy
önce (372 puan) tarafından

En nefret ettigim yegen tipi,benim esimin yegenleride oykeydiler ayar verdim gecen yaz guya kapali yegeni esimin yaninda mini sort cropla ciimisti esim bagurdi ona🤣ben simdiye kdr dayilarmn onund oyle cikmadim

kapali insanda yemenisini acamiyor ev icinde dayı yanina nasil cikabiliyor ya

+4 oy
önce (18,573 puan) tarafından

Esiminde yeğenleri var çok şükür böyle değiller böyle tip olsa bende sinir olurdum yani ne öyle vıcık vıcık 

+3 oy
önce (1,760 puan) tarafından

Allah ıslah etsinnnnmmmmn

+3 oy
önce (5,378 puan) tarafından

Herkese oyle demekki kadinlara karsi nasil 

+3 oy
önce (3,011 puan) tarafından

21 yaş küçük değil nerede nasıl davranmasını bilmesi lazım.benim dayımda benden 7 yaş büyük.çocukluğumuz  oyun oynayarak geçti ama hiçbir zaman bun rahatlıkta olmadık ne ben nede diğer ablalarım ve kuzenlerim

Her zaman arada o sınır vardır.ne dayıma ne de başka birine o şekilde konuşmam.biz yapsak dayımız şöyle bi ağzımızın ortasına vurur.

+3 oy
önce (53 puan) tarafından

Eşimin yeğeni de eşime yapışıyor resmen o da 22 yaşında. Askimm diye hitap ediyor daaayiiii diye boyle ağzını yayarak konuşuyor. Ağzını kürekle vurasim geliyor. Bence saygii duymadıkları için böyle davranıyorlar. Çünkü saygı duyulan bir insana arkadas  gibi davranilmaz. 

önce (6,957 puan) tarafından

Dayısına mı aşkım diyor

önce (53 puan) tarafından

Evett ya

+3 oy
önce (4,269 puan) tarafından

Benim de tanıdığım birinin eşinin yegeni demis ki keşke dayım gibi biriyle karşılaşsam hic kacirmam evlenirim dayım olmasa sana bırakmazdım o gun sonra oldu dayı da bir daha o yeğeniyle gorusmedi cunku olması gereken 

+3 oy
önce (224 puan) tarafından

Canım bu ne ergenlik nede deli çağ ben şimdi 28 yaşındayım yedi yıl önce de şimdi de nerde duracağını nerde ne soyliycegimi gayet iyi bilirim bununki başka bir boyut

+3 oy
önce (1,024 puan) tarafından

Ey edep sen ne kadar da güzel bir şeymiş sin ya hu

Kızı evden uzak 

Eşini de uzak tut 

Biz de genç olduk ama 

Kaypaklık ta yapmadık doğrusu 

+2 oy
önce (3,449 puan) tarafından

Yani hoş değil tabiki edebi bilmeli 

+1 oy
önce (15,934 puan) tarafından

Ay farketmedin mi yengecim göğüs uöların belli oluyor felan mi deyseydin acaba 

Birde Annesi gelmedi mi sizinle 

+1 oy
önce (4,588 puan) tarafından

Müge Anlı da dayısına kaçan kızı gördükten sonra herkesten her şeyi beklerim

+1 oy

Eşime dedim bir daha asla bu eve gelemeyecek dedim isterse direk söyle dedim ben istemiyorum çok merak ederlersede gerekeni söylerim 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,127 göst.
0 oy
20 cevap 1,768 göst.
7 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ozlemyyy (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,287 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 678 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,789 puan) tarafından soruldu