Görümcemle kızı bize geldiler 10 gündür bizdeler. Bu kız önceden böyle değildi bu yaşlarında mı neyse bi Kasım Kasım kasılmalar ağzını gevşeterek dayııııııı demeler sürekli eşime dokunmak yanında durmak için bahane. Bugün yüzmeye götürdük denize kısa şort neyse sıkıntı yok ta üstü ince göğüslerinin uçları belli ve bu ondan çok mutlu eşim nereye giderse dibinde, sürekli eşimi gözlüyor o neredeyse oraya, Allahım diyorum tövbe tövbe yeğeni yani şeytan vesvese vermesin diyorum da ister istemez oluyo bakmamaya çalıştım eşim onun küçüklüğünü anlatırdı yani 37 yaşında eşim. Evden çıkmadan dayısıınjn yanında denize gidecez ya benim bacaklarımı almam lazım diyo, resim çekinecek mesela dışarı çıktığımız da makyaj ful ağzını yüzünü değişik yaparak dayııııııı resmini çekermsin diyo. Geçen da bana şeyi anlatıyor amcasının eşi bu kızı kıskanıyormuş amcasını görüştürmüyomuş başta tuhaf geldi de. Sonra dedim amcaya da böyle yılışık yılışık da istemez yengesi de. Yani bizimde dayımız oldu yanına bırak öyle gezmeyi otururken dikkat ederiz çok da sever bizi, biz dayımızı ama şimdiki gençlikmi böyle git ya bidaha kabul etmeyecem zaten şu zamanda kimse kimseyi istemiyo geldiler 10 günü geçti daha gidecekler inşallah yarın