+1 oy
329 göst.
Diğer kategorisinde (18,647 puan) tarafından

Merhaba anneler ve benim gibi heyecanli 1.sınıf anneleri size sorum var 

Ogretmeniniz grup kurup size bilgi verdi mi ben bugün hep bekledim hala bekliyorum grup kurup mesaj atmasini😂😂 beslenme hazırlıyım dimi 

9 Cevaplar

+2 oy
(18,712 puan) tarafından

Bizim öğretmen 1 hafta oldu grup kuralı ama zahmet edip beni bugün ekledi en son😒. Sadece kalem silgi getirin..beslenme hazırlayın dedi. Forma alanlar forma ile gelsin almayanlar hemen temin etsin dedi..

(18,647 puan) tarafından

Anladim canm da neden ayni anda herkesle beraber eklememis sonradan yapmiski  acaba bizedemi  oyle yapti qcaba ogretmen😀 kafamda deli sorular.

(18,712 puan) tarafından

Olabilir unutmuş olabilir seni. Bende bilmiyorum neden en sona bıraktı. Bir arkadasa sordum bende hocadan ses seda yok grup kurmadi mi ya dedim yok kurdu senin haberin yok mu dedi. Hocanın nosu nu aldım mesaj attım beni gruba eklemediniz diye tenezzül edip mesajımdsn 3 gün sonra ekledi 😁.  

(18,647 puan) tarafından

Ayy niye ya canım sıkıldı şimdi beni de müdür aradı 4 gun oluyor anasinifina cekelimmi diye bende geçen yıl gönderdim o yüzden 1 sınıfa başlatmak istiyorum dedim tm dedi acaba bu yüzden mi ekelemdiler beni diye düşünüyorum 

(18,712 puan) tarafından

Yarın hatirlatirsin öğretmene. 

-Reklam-
+2 oy
(218 puan) tarafından

15-20 gündür sürekli msj atar 

Videolu yeni sınıfı fln da gösterdi

Yarın da sadece 3 saat ders varmis beslenme istiyor , boş çanta getirsinler dedi galiba kitap dağtlck 

Ondan sonra haftalık ders programı fln da attı 

Güncel hergun msj atar zaten 😂

Biz alştik artk 2. Sınıf olduk 

(18,647 puan) tarafından

Maşallah canm 1.sinif bitmis sizin 

(218 puan) tarafından

Bitti bitmesine bide bize sor , o kadar zorlu geçti ki 

Darısı sizlere inş zorlnmadan rahatlkla bu yılı geride bırakırsınız 

(18,647 puan) tarafından

Öyledir tabi canm bizimki 6 yaşını 4 ay sonra dolduracak birde eksi yani olur mu etkiler mi diye düşünüyorum bende

(218 puan) tarafından

Zamanla belli olur , öğretmen i gözlemler söyler zaten 

Benimki 2018 Haziran doğumlu 

+1 oy
(2,843 puan) tarafından

Valla bizimkide hala grup kurmadı kaçta gideceğimiz bile belli değil. Çarşamba günü uyum için gittik 1 gibi başlayacak heralde dedi. Bir gibi orada oluruz beslenme hazırlarım yenirse yer yenmezse eve gelince evde yer artık 😃

(2,843 puan) tarafından

Sadece istanbul için geçerli değil miydi o onda başlama uygulaması

(18,647 puan) tarafından

Aaa bidaha bakım bi yanlış mı anladım benn

(2,843 puan) tarafından

İstanbul da trafik yoğunluğu olduğu için iş saati ile çakışmaması için böyle bir karar alındı diye biliyorum. Tüm ülke geneli ise bizi de bilgilendirin. 

(18,647 puan) tarafından

Evet sadece büyük şehir içinmiş canm 

(2,843 puan) tarafından

Tamam canım sağol 

+1 oy
(4,873 puan) tarafından

Evet 1 hafta oldu elleyeli, ama bazi anneleri eklememis sonradan ekledi bence pqzartesi gorus mutlaka bir yanlislik vardir. Beslenme, kitap ve boyalarini istediler bizden mesela

(18,647 puan) tarafından

Anladim canım teşekkür ederim 

+1 oy
(1,247 puan) tarafından

Bizde yarın ilk defa gidecez her hangi bir hazırlığmiz yok

(18,647 puan) tarafından

Bana müdür tanışma olur gelin dedi başka bisey demedi o yüzden besleme götürmeyi düşünmüyorum 

+1 oy
(17,356 puan) tarafından

Bizim öğretmen geçen pazartesi kurdu grubu. Beslenme ve ihtiyaç listesini attı. Kitaplarıda verdiler geçen haftadan. Yarın hazir gidecek. Niye geç kaldı sizin öğretmen bu kadar. 

(18,647 puan) tarafından

Bilmiyorum ki ya uyum haftasi daha yarin olacak hatta 

+1 oy
(8,060 puan) tarafından

Beslenme hazırla. Bizim grup kurulalı günler oldu her detayı yazar sağolsun 

(18,647 puan) tarafından

Bizimki uyum haftası bile daha olmadı yarın tanışma sadece 

(8,060 puan) tarafından

Tanışmaysa uzun kalmaz. 1 buçuk saat kalıp geliniyor genelde. Geçen hafta tanışma haftasıydı beslenme hazırlamadık

+1 oy
(3,690 puan) tarafından

Uyum haftası olduğu için öyle 1. Sınıfta bende öyleydim senin gibi kızım yarın 2. Sınıfa başlayacak inşallah . Beslenmeyi bizim öğretmen belirlemedi kim ne getirirse getirsin dedi ben ne istersem koydum 

(18,647 puan) tarafından

Tanışma olacakmış yarın beslenmeye gerek yok gibi

(3,690 puan) tarafından

Evet yarın öyle geçer kitap felan dağıtırlar 

+1 oy
(196 puan) tarafından

Bizim öğretmen yaşı baya var grup felan bilmem dedi pazartesi toplantı varmış oğlum öğlenci beslenme felan hiç demedi acaba pazartesi de mi kaynaştırma olacak tam olmayacak okul

(18,647 puan) tarafından

Demediyse yoktur bence biz daha yarın tanışacaz inşallah beslenme de götürmiycem gibi

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 213 göst.
23 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kbr.068 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 170 göst.
25 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ruhugencanne.. (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 300 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Selin&& (1,301 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,067 soru

24,164,046 cevap

335,501 kullanıcı

...