+1 oy
564 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (68 puan) tarafından

Bi kaç haftadır esimin hareketlerinden suphelendim vp hesabını kendi telefonum da açtım ve 2 saat önce gordum herşeyi o kadar kötüyüm ki 2 çocuğum var mutlu bir evliligim vardı nasıl niye yapar anlamiyorum o kadar kırgın üzgünüm ki 

Bosanicam ama elimdeki kanıtlar çocuklarımı almama yeter mi bilmiyorum bosanan yada cevresinde bosanan varsa yardımcı olurmusunuz beni nasıl bir süreç bekliyor

8 Cevaplar

+4 oy
(1,720 puan) tarafından

Yakaladığın konuşmaları ekran görüntüsü al canım avukata git eğer avukata verecek paran yoksa adliye seni yvnlendiriyor devlet avukat veriyor eşinle konuş önce sor itiraf etmezse kanıtları göster bu süreçte sakin olmaya çalış delil olarak bişey kullanmasın evlilikte kanıtlanmış aldatılma kusurlu davranışa giriyor çocuklarının velayetini alamaz nafakayı sor ne kadar alabilirsin birikiminiz varsa al onu üzerinize olan şeyleri devlet sanada verir zaten bide boşanmadan sonrası için ne yapacaksın çocuklarınla kalacak yerinin olması önemli çocuğun iyiliğine göre verilir bunları sağlayamazsan eşin almak için dava açabilir ailenle konuş ne seviyeye kadar yakaladın aldatma olayını oda önemli

(1,420 puan) tarafından

Kanıtlarını topla hiç birşey ı de çaktırma bir zarfa koy kanıtlarınla beraber her seyı dava bildirgesi nş falan  hediye gibi yap o zarfı da eline çak hayatımda aldıgım ve verdiğim en güzel hediye diye patlat bombayı bacm ** çok daha fazlasını hakkediyor 

-Reklam-
+1 oy
(701 puan) tarafından

allah yardimcin olsun . horulenleri ekran goruntusu alsaydin. konusma falan mi yuzyuze gorusmusmu. sonucta ikiside aldatmak ikisinede cocuklar sende kalacak delil yani aslinda

+1 oy
(159 puan) tarafından

İtiraf etmesini sağla üstüne git . 

+1 oy
(159 puan) tarafından

Geçmiş postlarina baktım da canim , zaten bir evlilik değilmiş ki seninki. Sorunlarınız ve güvensizligin varmış. Mutluluk göremedim ben postlarinda. Hep kendinden ödün vermişsin zaten. Seni ihmal etmiş belliymiş aldattığı.  Rabbim kolaylastirsin işini senin icin cok üzgünüm. 2 küçük çocuğun için 

+1 oy
(8,318 puan) tarafından

Ne yakaladın mesajlaşma mı yoksa fotoğraf mı 

0 oy
(28,219 puan) tarafından

Çok üzüldüm canım ya 😔

0 oy
(24,247 puan) tarafından

Çocuklarını her türlü alırsın zaten küçükse hele de kimse babaya veremez 

0 oy
(8,701 puan) tarafından

Yanlış anlama ama ne gördün acaba