Kızlar 2. Cocuk istiyoruz oğlum 4 bucuk yasında 5 aydır korunmuyoruz yani eşim korunuyordu geri cekilme ile, olmadı ya bır turlu doktora da gittim ortgohen ilacı verdi bir sorun yok dedi de ben niye kalamadım ya
Kafaya takarsan olmaz
İster istemez takılıyo işte
Ben Altı ay sonra kaldım o da boş gebelik oldu. Bazen hayırlısını istemek lazım. Ben folik asit kullanmıştım etkisi var mı bilmiyorum
Aynen katiliyorum kafaya cok takinca olacagi varsada olmuyor.. bende öyle olmustu ne zaman bosverdim ona odaklanmadim o zaman oldu..
Ben 2 buçuk senede kaldim
Anladım herhangi bir ilac vs kullandınız mı
Yok bişey kullanmadım ama zor oldu
Olur canim bizimde 2. Ayimiz gecen ay olmadi bu ayda olmicak yumurtlama gununu kacirdik cunku ya nasip diyorum stres yapma canim kafana takma olur gider hersey
Bi tanıdığımız 4 yıl uğraştı en son olmuyor diye pes etti başka şeylerle meşgul oldu falan derken süprizzz ikizlere hamile şimdi :) demem o ki herşeyin vakti saati var ve gerçekten kafaya takınca olmuyor vücut stres altında kalıyor
Allah nasip etmoyo demekki cunku hersey yolunda diyosun
Canım o öyle ha diyince olmuyor herkeste bi kere kafanı çocuğa odaklamicaksın ben kaç ay uğraştım kafayı yeme noktalarına geldim klomen doğal bitkiler ovulasyon testleri neler neler hep kafanı rahatlat çocuk odaklı olma o esnada akışına bırak derlerdi yapamam olmuyo derdim gerçektende artık yeter bıktım diyip bıraktığım ay bu kere ilişkiden hamile kaldım hemde en istemediğim zamandı şaşırdım doktorum yumurtalamanın en yüksek olduğu gün bile %15 gebe kalma şansı var herkesin demişti nasip herşey bi yerde
Daha anca. Acele etmene gerek yok. Zamanı gelince olur Allah'ın izniyle.
Ovulasyon testi ile denesene Instagram var bilgide veriyorlar
Stres ten kaynaklı olabilir
Hayırlısı olsun canım
Klomen+çatlama iğnesi +doktorun dediği saatte sex= bebek 👨👩👧👦
1,474,442 soru
24,139,384 cevap
334,436 kullanıcı