+1 oy
56 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (10 puan) tarafından

Kızlar selam 3 ay sonra doğumum var eksiklerimi bir kere de değil de parça parça alıyorum. İkinci bebeğim ama üstünden 5 sene geçti inanın unuttum. Oğlum mamayla büyüdü maddi olarak zor oluyor mama tabi anne sütü gibi de yok. Şimdi ben doğum yaptığımda emziricem bebem tuttu diyelim o zaman bu makineye gerek kalmıyor mu. Yada sütü çoğaltmak için sağım yapıcam sağdığım sütü biberonla verirsem biberona alışmayacak mı 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (1,018 puan) tarafından

Kaşıkla ya da şırıngayla verebilirsiniz sağdıklarınızı , ama bebek güzel emerse sapmaya falan gerek yok çocuğı sık sık emzirdikçe zaten süt artar

-Reklam-
+1 oy
önce (72 puan) tarafından

Önceliğin anne sütü olsun bence. Çocuk emer ve sütün olur ınsallah. Makine, emme kadar süt arttırır mı  ya da arada gerçekten fark var mı emin değilim. Ama bence bebek biberondan çok anne memesi tutarsa memeden kesilmez. Hangisiyle daha çok beslenirse ona alışır ve diğerini dışlar benim düşüncem böyle.

+1 oy
önce (538 puan) tarafından

sutu cigaltmak icin sagmak diye bir olay yok. bebek en kuvvetli makinadan bile daha guzel cekip sutu arttirir. o yizden emerse makinaya yada biberona hic ihtiyac kalmiyor. 9 senelik biberonlar var elimde kullanilmamis. duruo oyle ikiside emdi biberona falan gerek kalmadi hic bos yere almisim

önce (992 puan) tarafından

Ben sezaryen doğum yaptım. 7 gün sütüm gelmedi. Bebeğim emmek istiyodu ama sütüm olmadığı için ağlayıp bırakıyodu. 5. Günden sonra sağmaya başladim . Azar azar arttı. Her öıkan sütü az da olsa kaşık biberonla bebeğime verdim. Tam 7. Günün sonunda yani sağmaya başladıktan iki gün sonra sütüm tam anlamıyla geldi. Yani sağarak arttırma diye bir şey var. Doktorlar da söylüyor. 

önce (538 puan) tarafından

ilk sut indirme sagarak

olur da arkadasin bahsettigi emzirdikyen sonra sagayim cocuk uyurken. surekli gogus uyarilsin sut artsin mantigiyla soyluyor post sahibi

önce (992 puan) tarafından

Hayır doğumdan sonraki süreç için sormuş dikkatli okuyun

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 177 göst.
0 oy
3 cevap 74 göst.
+1 oy
3 cevap 118 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
30 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nejladag (25 puan) tarafından soruldu