Tuvalet eğitimindeyiz. Dört tane aldım yetmedi kaç tane daha almam lazım ve önereceğiniz marka var mı. İki farklı marka aldım biri altına geçiriyor diğeri geçirmiyor ama öneriniz varsa degerlendireyim
Alıştırma külodu ile, külot bezin bir farkı yok bence. Üstüne, alıştırma külotunu sürekli yıkıyorsun. Bir sürü külot ve pijama alsan daha iyi.
Farkı var. Külot bezde ıslaklığı hissetmiyor ama alıştırma külodunda hissediyor
Biliyorum. Ama demek istediğim, ilk zamanlar o kadar çok altlarına kaçırıyorlar ki 10 tane de külot bez alsan az gelir. Yıkayıp, kuruması var.
ben 6 tane aldim ama hic kullanmadim. cocugun kafasi karisiyormus. hic bence alma bi espirisi yok valla halilari kaldirdim koltuklarada cop poseti serip
ustune dort mevsim serdim iserse diye. iki gun isedi 3. gun ogrendi sorun olmadi hci
Bize 4 tane yetmişti
Kurumuyor ki yetmiyor bize
Ben temmuzda başladım eğer kaçırdıysa hemen elimle yıkayıp ters asıyordum kuruyordu
Kisme yok mu?
Ben buyuk oglumda hic alistirma kulodu kullanmadim. Zaten kulot bez kullaniyodu 10 ayliktan itibaren. Tuttugunu gorunce direk bezi cikarip 4 5 gunde ogrettim. Kucugu de suan kulot bez kullaniyo ona da bez ile arada alistirma yaptiriyorum. Henuz tutmadigi icin cikarmadim ama tuttugunu gorursem direk onuda cikaricam. Alistirma kulodu yerine kulot bez kullan daha iyi.
Önerim almayın cişi takip etmek gerek kakayı da slip külot içinde kalıyor zaten
Bende 1 tane var ve yetiyor. Sadece dışarı çıkarken takıyorum. Misafirlikte falan kaçırırsa diye. Evdeyken hiç takmıyorum.
Ben alistirma kilodu kullanmadim.pek canim ic camasiri al bol bol alistima kilodunu kullanma anlamiyorlar
Gereksiz ben kullanmadım altina yapsa da o şekilde öğrenmesi lazim
Ben giydirdim yine onu bez zannedip altına yaptı o yüzden sadece kilot giydirdim
1,474,259 soru
24,136,642 cevap
334,322 kullanıcı