+2 oy
130 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (6,956 puan) tarafından

Tuvalet eğitimindeyiz. Dört tane aldım yetmedi kaç tane daha almam lazım ve önereceğiniz marka var mı. İki farklı marka aldım biri altına geçiriyor diğeri geçirmiyor ama öneriniz varsa degerlendireyim

9 Cevaplar

+4 oy
önce (3,781 puan) tarafından

Alıştırma külodu ile, külot bezin bir farkı yok bence. Üstüne, alıştırma külotunu sürekli yıkıyorsun. Bir sürü külot ve pijama alsan daha iyi. 

önce (6,956 puan) tarafından

Farkı var. Külot bezde ıslaklığı hissetmiyor ama alıştırma külodunda hissediyor

önce (3,781 puan) tarafından

Biliyorum. Ama demek istediğim, ilk zamanlar o kadar çok altlarına kaçırıyorlar ki 10 tane de külot bez alsan az gelir. Yıkayıp, kuruması var. 

önce (550 puan) tarafından

ben 6 tane aldim ama hic kullanmadim. cocugun kafasi karisiyormus. hic bence alma bi espirisi yok valla halilari kaldirdim koltuklarada cop poseti serip

ustune dort mevsim serdim  iserse diye. iki gun isedi 3. gun ogrendi sorun olmadi hci

-Reklam-
+2 oy
önce (41 puan) tarafından

Bize 4 tane yetmişti 

Kurumuyor ki yetmiyor bize

önce (41 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Ben temmuzda başladım eğer kaçırdıysa hemen elimle yıkayıp ters asıyordum kuruyordu 

+1 oy

Kisme yok mu? 

+1 oy
önce (5,931 puan) tarafından

Ben buyuk oglumda hic alistirma kulodu kullanmadim. Zaten kulot bez kullaniyodu 10 ayliktan itibaren. Tuttugunu gorunce direk bezi cikarip 4 5 gunde ogrettim. Kucugu de suan kulot bez kullaniyo ona da bez ile arada alistirma yaptiriyorum. Henuz tutmadigi icin cikarmadim ama tuttugunu gorursem direk onuda cikaricam. Alistirma kulodu yerine kulot bez kullan daha iyi.

+1 oy
önce (24,066 puan) tarafından

Önerim almayın cişi takip etmek gerek  kakayı da slip külot içinde kalıyor zaten 

+1 oy
önce (17,299 puan) tarafından

Bende 1 tane var  ve yetiyor. Sadece dışarı çıkarken takıyorum. Misafirlikte falan kaçırırsa  diye. Evdeyken hiç takmıyorum. 

+1 oy
önce (7,115 puan) tarafından

Ben alistirma kilodu kullanmadim.pek canim ic camasiri al bol bol alistima kilodunu kullanma anlamiyorlar 

+1 oy
önce (1,895 puan) tarafından

Gereksiz ben kullanmadım altina yapsa da o şekilde öğrenmesi lazim

+1 oy
önce (4,076 puan) tarafından

Ben giydirdim yine onu bez zannedip altına yaptı o yüzden sadece kilot giydirdim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 211 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde B. Sema (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 218 göst.
1 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Kizmaaskim (297 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 200 göst.
26 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Pakize333 (6,956 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 286 göst.
22 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Nare88 (299 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,259 soru

24,136,642 cevap

334,322 kullanıcı

...