+1 oy
284 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (2 puan) tarafından

Kızlar hamilelik varmı 

image

6 Cevaplar

+1 oy
önce tarafından

1920 mi sonuç öyleyse var tabi 

önce tarafından 1 uyarı:
🚩 Diğer

Allah Allah kadın bişi sormuş bende onun aklındaki soru gitsin benimde kafam karışık sorayım dedim yani sen kendini biriyle kiyasliyorun ben haklıyım var demiyorum bak kafam karıştı ona sordum diyorum oda böyle diyor en iyisi doktora sor diyorum sen ısrarla ben haklıyım diyorsun ortada o haklı bu hakkı yok

önce (1,012 puan) tarafından

Anlatiyorum anlamiyorsunuz daha 4 gun once gebeligimi ogrendim o renk kirmizi referans disi cikti 

Bu yesil referans ici refars 0 ile 5 arasi daha nasil anlatabilirim size

önce tarafından 1 uyarı:
🚩 Diğer

Tamam banne ben mi gebeyim ben kadının kafa karisikligini gidermeye çalışıyorm git doktora diyorum bak ısrarla doktora sor diyorum bananneee

önce (1,012 puan) tarafından

Diger yorumlara bak hepsi negatir bi chatgbtin ve sen pozitifsiniz bide hala aldigin cevabi buraya ss atiyosun sana yok diyorum kadin zaten ebelik istemiyor korkuyor

önce (3,770 puan) tarafından

Emreyaren haklı yok değer sonuç qrasi yok diyor kiz matematikten yok sizde

-Reklam-
+1 oy
önce (3,414 puan) tarafından

Değerin normal çikmiş, yani şuanda hamilelik yok. Zaten normal değer diyor ve yeşil renkte. Hamile riski olunca kırmızı oluyor ve referans dışı değer yazıyır

Rica ederim :) 

önce (996 puan) tarafından

Böyle görünür. Değer normal der hamilelik olsa bile.

image

Arkadaşım 1 hafta önce kan verdim, hamilelik çıktı benimki kırmızı ve referans dışı yazıyor. Sizinki 2024 sistemi farkındaysanız

image

önce (996 puan) tarafından

Hayır sistem şuanki sistem farkındaysan

Arkadaşım ben senin sistemi bilmem. Ben kendi bildiğimi söyledim. Soruyu da siz sormadınız sonuçta neyin iddiası bu. Benim sistemim böyle gösteriyor, bana göre öyle

0 oy
önce (4,270 puan) tarafından

Yok canım negatif 

0 oy
önce (1,021 puan) tarafından

Referans dışı bir değer çıkmamış gebelik gözükmüyor 

0 oy
önce (5,209 puan) tarafından

gebelik yok. 

0 oy
önce (1,618 puan) tarafından

Net bi şekilde negatif canım 5in altında çıkmış sonuç ztn yüksek çıksa enabız değer üstü olduğu için pembeye boyuyor üst kısmı hemen

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 369 göst.
2 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nesibe4450 (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 300 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Evet (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 189 göst.
1 Şubat 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde sedademir48 (19 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 156 göst.
13 Mart 2025 Diğer kategorisinde pelince (45 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,217 soru

24,136,182 cevap

334,306 kullanıcı

...