Kızlar hamilelik varmı
1920 mi sonuç öyleyse var tabi
Allah Allah kadın bişi sormuş bende onun aklındaki soru gitsin benimde kafam karışık sorayım dedim yani sen kendini biriyle kiyasliyorun ben haklıyım var demiyorum bak kafam karıştı ona sordum diyorum oda böyle diyor en iyisi doktora sor diyorum sen ısrarla ben haklıyım diyorsun ortada o haklı bu hakkı yok
Anlatiyorum anlamiyorsunuz daha 4 gun once gebeligimi ogrendim o renk kirmizi referans disi cikti
Bu yesil referans ici refars 0 ile 5 arasi daha nasil anlatabilirim size
Tamam banne ben mi gebeyim ben kadının kafa karisikligini gidermeye çalışıyorm git doktora diyorum bak ısrarla doktora sor diyorum bananneee
Diger yorumlara bak hepsi negatir bi chatgbtin ve sen pozitifsiniz bide hala aldigin cevabi buraya ss atiyosun sana yok diyorum kadin zaten ebelik istemiyor korkuyor
Emreyaren haklı yok değer sonuç qrasi yok diyor kiz matematikten yok sizde
Değerin normal çikmiş, yani şuanda hamilelik yok. Zaten normal değer diyor ve yeşil renkte. Hamile riski olunca kırmızı oluyor ve referans dışı değer yazıyır
Rica ederim :)
Böyle görünür. Değer normal der hamilelik olsa bile.
Arkadaşım 1 hafta önce kan verdim, hamilelik çıktı benimki kırmızı ve referans dışı yazıyor. Sizinki 2024 sistemi farkındaysanız
Hayır sistem şuanki sistem farkındaysan
Arkadaşım ben senin sistemi bilmem. Ben kendi bildiğimi söyledim. Soruyu da siz sormadınız sonuçta neyin iddiası bu. Benim sistemim böyle gösteriyor, bana göre öyle
Yok canım negatif
Referans dışı bir değer çıkmamış gebelik gözükmüyor
gebelik yok.
Net bi şekilde negatif canım 5in altında çıkmış sonuç ztn yüksek çıksa enabız değer üstü olduğu için pembeye boyuyor üst kısmı hemen
1,474,217 soru
24,136,182 cevap
334,306 kullanıcı