+1 oy
92 göst.
önce Para & Ekonomi kategorisinde (54 puan) tarafından

6 aylık hamileyim. Sürekli çarpınti ve nefessizlik yasiyorum uzanmak zorundayım sürekli.  kalp çarpıntısı değilse bile kalpte yetersizlik hissi veriyor.  Her yemekten sonra her çay sofrasindan sonra uzanmasam yasayamayacak gibi hissediyorum. 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (4,780 puan) tarafından

Normal değil cnm, tmm agirlasiyoruz o donemde ama bir doktora gorun bence, bunkdr neffesiz kalmak icin 6 ay cok erken daha. Genelde son aylarda oluyor, birden cok mu kilo aldin?

önce (54 puan) tarafından

Kilo almışım evet ama acaba senin fazla kilomu aldindan kastın nedir.  İkinci hamileliğim ilkindede vardı böyle ama bukadar erken miydi emin değilim.  Ben ilkine hamile kaldığım de 52 kiloydum beş yıl önce. 13 kilo fazlalikla doğum yaptım. 

Şimdiyse 63 kiloyla hamile kaldım geçen ay 70 kiloydum. Şimdi bence daha da vardir. 

Çok Uzanma ihtiyacım oluyor çok. 

önce (4,780 puan) tarafından

Bende 6 aylik hamileyim, bende 6 kilo almışım, ki kilolu hamile kaldım. Cok yorulmaya basladim bacaklarim sizliyor ama nefes darlığı normal degil bence cnm ondan sordum, hani asiri bir kilo alisi mi oldu da nefes daralıyor 

-Reklam-
0 oy
önce (4,268 puan) tarafından

Seker ölçümü yaptırdın mı şekerin çıkıyor olabilir agir yiyor olabilirsin cok fazla kilo almış olabilirsin doktoruna mutlaka soule 

Şekerden korkuyorum ilk cocugumda birşey yoktu şükür. Busefer şeker yükleme yapmAdim. İstemedim. Açlık tokluk kan şekeri olcturmk istyrum. 

Korkulacak bir sey degil mutlaka yaptırın. Ben de çekiniyordum iyi ki yaptirmisim şekerim cikti

Sekwrinuzin olduğunu hissettinizmi. Seher yedikten sonra nasıl hissediyordunuz

Ağırlıklı uyku hali cok su içme bir de hızlı kiloalma vardi 

0 oy
önce (3,744 puan) tarafından

Mide yukarı çıkıyor ondan😆 iyi gunlerin son ay ben oturarak 1 2 saat anca uyuyordum bütün gece gezniyirdum6

0 oy
önce (2,519 puan) tarafından

23+6 haftam. Ve anlattıklarınla hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. 

23 gibi başladı benimde git gide arttı. Artık buraya sorayım dedim.  25+2  olduk şükür. Bebek pozisyonu 23 te bas asagiydi şimdi popo gelişi pozisyonuna gelmiş. Sende durum nasik

önce (2,519 puan) tarafından

Benim kontrol önümüzde ki cumartesi hatta şeker testi de yaptırmayı düşünüyorum bakalım Dr söyler o gün 

0 oy
önce (2,720 puan) tarafından

Benm de ikinci gebelikte öyle oldu doktora gittim kalp ritmim duzensizlik vardı kilo da almıştım bebekte büyüyordu ondan kötü oluyordum bazı geceler agridan uzanmiyordum oturup yavaş yavaş nefes alıyorum canm çok aciyordu 

Sen yien git kendini gösteri

Peki nasıl kendini kalbini dizginliyordun?  Nasıl rahatlayabiliyordun. Resmen dışarı çıkmaya korkmaya başladım. Dışarda ne yapcam böyle olursa diye

Hep evdeydim çoğunlukla akşam ve gece yatarken birden oluyordu hep balkona çıkıp otururdum kolanya hep yanımdaydı bazen kardeşim su ayran yapıp verirdi ama çok kötü olurdum doktor ilaç vermiyordu bebekten doğumdan sonra gel dedi ama gitmedim şükür sorun yaşamadım 

Bu arada benm tansiyon da hep düşüyordu tansiyon sorunum vardı her hafta giderdim muaneye sen yonede git görün bazen tansiyondan da olabiliyouş

Gidiyorum zaten. Normal diyorlar . Tansiyonda normal diyorlar. Şeker ölçtü diyorlar onuda ben istemiyorum. Yarın sağlık ocağında açlık tokluk kan şekeri ne baktiracagim kısmetse 

Stres yapma bebektendir o zmn benm ilk gebelikte yoktu ikinci gebelikte son ayda 7 aylıkken başladı bazen nefes alamıyorum kardeşim bendeydi hemn kaldirirdim bana birşey olur diye sende dikkat et kötü oldugunda mutlaka biri yanında olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 117 göst.
0 oy
16 cevap 1,358 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Cicikizzz (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
0 oy
1 cevap 83 göst.

Kategoriler

1,474,085 soru