+1 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde (261 puan) tarafından

Evde yapabileceğim birşeyler varmi eve katkıda bulunmak istiyorum 11 tam altin borcumuz var eşim ne kadar çalışsa da altın çok pahalı oldu yüz eli binde kredi borcmz size akrabaniza lazm olan el isi patik lif yazma lazm olan varmi satmak istiyorum çok güzel yaparm

4 Cevaplar

+4 oy
(5,273 puan) tarafından

Ben sana bikere yazdım lif alacaktım 15 tane ama cvp vermedin yani verdin postun altında ama foto at dedim örnek onuda atmadın 

Başkasından aldım artık kısmet onunmuş

(261 puan) tarafından

O zaman doğum yaptm abla dönemedim artk sana

(5,273 puan) tarafından

2 ay önceydi. Ne bilem foto at dedim elindekileri alayım dedim nerden atılıyor ki foto yazmıştın. Nys kısmet 

(186 puan) tarafından

Canomm deseydin bana ben örerdim sana yaaa 😂😘💜

(5,273 puan) tarafından

Allah seni 😂 ne bilem sende örüyormuydun kız 

-Reklam-
+3 oy
(230 puan) tarafından

6 yıldır gereksiz bir şekilde baza altını bekliyor inşallah biri alır canim ama şimdi bakıyorum da kisme çeyiz yapmıyor kalabalık vallahi en havlu olur bak kullanılır yazma olur ama patik ne inanki ise yaramıyor iğne oylai yazmalar gel duruyor benim baza altında 49 69 tane yapmışım ozaman ucuzdu

(261 puan) tarafından

Biz dogudayiz ya abla kışta burda çok kullanılıyor benim eliye yakın patik lif yazma vardi her doktora gidismde ikişer üçer satım gidiş geliş çok pahalı eşim bilmiyor satigimi duysa ne söyler bilmiyorum çok sık Doktora gidiyorm riskli gebelik en azından evde oturunca yaparm satarım ayrıntılı ultrason develte yok özelde 3bine yakin 13 haftalıgm o zamana kadar biriktirip kendim gitmek istiyorum bir önceki vefat eden kzimda kan pıhtılaşmasi varmis ama doktorlar çok kızdı keşke ayrilntiliya girdeydn diye

(230 puan) tarafından

İnşallah alırlar canım inşallah 

+2 oy
(5,362 puan) tarafından

Çeyizlik değil de sunumluk vs süslü şeyler yapıp instagram hesabına koyabilirsin. Çeyizliğe buralarda artık bakan yok mesela çekip paylaşmalık millete göstermelik her şey malesef. 

instagramdan eş dost derken uzaktan da almak isteyen çıkar. Ben olsam öyle yapardım galiba.

(261 puan) tarafından

Onalr nasıl yapılıyor ki bana anlatsana Allah aşkına 

0 oy
(4,084 puan) tarafından

Calisma imkanın varsa çalış 2 sene odenir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
0 oy