+3 oy
291 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (119 puan) tarafından

Of gerçekten sıkıldım bütün evlilikler mi böyle eşim odun gibi o bı koltukta hiç sevgi sözcüğü yok rutin . Ne sevdiğini söyler ne bişey 

7 Cevaplar

+3 oy
önce (1,330 puan) tarafından

Hep mi böyleydi zamanla mı oldu önemli olan bu eğer hep böyleyse yapacak bir şey yok ama zamanla olduysa mutlaka yıpranmışlık yorgunluk bıkkınlık dediğimiz olaylar çok etken oturup istediğiniz şeyi güzel güzel konuşmadan bi yol katedemezsiniz oturun anlatın anlamıyosa laf sokun yine anlamıyosa bırakın anlatmayı

Bazı erkekler kadın hamile olunca ne yaşıyorlar bilmiyorum uzaklaşıyolar sanki bebeğe zarar gelecek düşüncesine giriyolar bu olmuş olabilir mi

önce (119 puan) tarafından

Kendisi dedi o dediginizi ama insan ilgi bekliyor bunun derdi araba değiştirmek iş güç 

Kendini stres etme çok nadir insan muhteşem ilgili gerisi aynı böyle beklenti içinde olmazsan üzülmezsinde birde bebiş var karnında ona günah hissediyor herşeyi üzülüp içine atma

Bende bunu merak ediyorum bütün evlilikler boyle mi ne bilim

Hepsi demeyelim de büyük oranı böyle en azından kendi çevremde ki çoğunluk böyle

-Reklam-
+3 oy
önce (49 puan) tarafından

Buna bı çözüm bulursa banada söyle ben daha bı çözüm bulamadım 🤦‍♀️

Tüm evlilikler boyle mi ne bilim sosyal medya bakıyorum herkes ilgili ama bize gelince ilgi yok

önce (5,071 puan) tarafından

Ya sosyal medya yı gerçek sanacak kadar cahil olma gözünü sevem ya. Sende bir foto bir video koysan tabiki en iyi en mutlu hallerini koyarsın .

+2 oy
önce (75 puan) tarafından

Herkesin evliliğinde bu dert var ve en hafif derdi bu galiba... Yazılanları okuyunca ya benim odunum bana bunu yapsaydı ya deseydi ne yapardım kendime gelemezdim diyorum bazen. Allah hepsine izan feraset versin Allah'ın hidayetiyle düzelirler ancak 

önce (2 puan) tarafından

Aynı durum maalesef bizde de var

önce (2 puan) tarafından

Bugün zaten şoka girdim ya gece gece canım çok sıkıldı 😔

+1 oy
önce (24,053 puan) tarafından

Kendini tamamen iletişime kapatmış ise bir şey diyemem ama diğer türlü ise rutinden çıkmak için biraz siz çabalayın 

+1 oy
önce (15,924 puan) tarafından

Odun ise öyle devam eder maalesef 

+1 oy
önce (56 puan) tarafından

buna cevap vermeden geçemeyeceğim yaklaşık 3-5 aydır ben de senin gibi düşünüyordum heyecan yoktu cinsel yaşam bile desen o kadar yoktu ağlıyordum sıkıntıdan çok kötü günler geçirdiğimi düşünüyordum fakat sonra bir oldu bir oldu. ne elimin kesilmediği kaldı ne dikiş atılmadığı kaldı ne ani rahatsızlıklarım çıkmadı kaldı. ne karnımdaki bebeğimin doğum pozisyonu almadığı. 2 aydır çekmediğim çilek kalmadı 2 aydır psikolojim bozuldu o sakin o sessiz o hayat enerjisiz günlerimi özlüyorum keşke o günden olsaydı da bugünler olmasaydı. o kadar büyük sorunlarım oldu ki artık diyorum keşke bu kadar şikayet etmeseydim.  

önce (5,071 puan) tarafından

Rutin hayat nimettir. Keşke kıymet bilsek şikayet etmeden

önce (56 puan) tarafından

Ay canım. Vallahi işte kötü günler gelmeden rutinin bile kıymetini bilmiyoruz. İnsan oğlu işte. Neler neler düşünmüştüm yok bosanacam dedim. Yok şöyle yapicamda kurtulcam. Yok bu nebivm hayat. Yok niye ben yalnızım. Amannnn. Ne s*****düşüncelerim varmış.  Şuanda nefes almakta bile güçlük çekiyorum hamilelikte. Bu hamile halimle ne hastalıklar yaralarla cebellesiyorum. Oğlumla bile ilgilenemiyorum diye vijdan azabından yiyip bitiriyorum kendimi. Gurbetteyimde...  Dua ediyorum het gün Allah'ım sen cahilligimi affette sağlıklı günlerinize dönelim. En büyük nimet su sağlık.  

+1 oy
önce (5,940 puan) tarafından

Sizin özelinizde söylemiyorum ama çok katıldığım bir tespiti paylaşmak istiyorum. "Kendinizi tanımadan evleniyor eşinizi tanımadan da çocuk yapıyorsunuz."

İnsanın mayası az çok bellidir. Olağanüstü durumlar olmadıysa ilgisiz, odun erkek evlenmeden önce de bellidir. Araba alma satma, ilgisizlik, odunluk sinyalleri alıp da evlendiysen ya deveyi güdeceksin ya da terk-i diyar edeceksin. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 604 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde -Bal_bocegi02 (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 285 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Kezban94 (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 875 göst.