+3 oy
385 göst.
önce Diğer kategorisinde (7,114 puan) tarafından

Kizlar oglumda kışın gecmisti hamileligim genel olarak rahattim evdeydim ama yazinda sanki rahat olur elbiseler falan sizce yaz hamileligimi daha rahat geciyor kış mı :)

27 Cevaplar

+4 oy
önce (291 puan) tarafından

Kesinlikle kış ayı benim son zamanlarım yaza geldi 3 4 hafta sonra inşallah doğum yapicam ama nasıl geçti bu yaz ayı ne sen Sor  ne ben soyliyim

önce (246 puan) tarafından

Al benden de o kadar çok zor geçti bu yaz hamileliğim 

-Reklam-
+3 oy
önce (134 puan) tarafından

Bence kış doğumda kış rahat oluyor 

önce (7,114 puan) tarafından

Aynen cocugu sarinca isilik tehlikesi olmuyo 

önce (134 puan) tarafından

Aynen öyle sabit derece mesela 

Çocuk için 23 ideal ama yazın ayarlamak zor 

+3 oy
önce (7,974 puan) tarafından

Son ayların yaza denk gelmesi aşırı uykusuz bırakıyor sıcak basıyor uyku hayal oluyor 😃

Eller ayaklar yanıyor. 

Bence son ayların serin havada olması daha iyi

önce (7,114 puan) tarafından

Daha mi sicak oluyor canım yazin hamilelik

önce (7,974 puan) tarafından

Evet benim hamilelikleri hep yaza denk geldi yastığım kucağımda serin yer aradım uyumak için bütün evi dolaşırdım 😃 

Eşim beni evin içinde arardı 😂 heleki hararet basıyor ensem su gibi olurdu.

Ama şu yönden iyi yani evde durmadım sürekli çıkar dolaşırdım o yüzden nasıl geçiyor insan anlamıyor. 

+3 oy
önce (12 puan) tarafından

Ben tüm yaz üstümden geçti klima açıp evde olursan iyi canım ama diğer türlü çekilmez 37 haftaya giricem ne sen sor nasıl geçti belki doğum için iyi olur ilk bebem temmuzda doğdu o zamanda isilik yok emzirirken kan ter içinde kalma ve çocuğa klima varsa ne giydirecegimi bilememistim

+3 oy
önce (206 puan) tarafından

Eylül'de doğum zor hamileliğin son aylari yaza denk gelmesi çok rahatsız etmişti beni bide Urfa yani düşün aşırı sıcak en iyisi ilk bahar☺️

+3 oy
önce (3,543 puan) tarafından

Özellikle hamilelik sonları yaza denk geldi mi çok zor ya benim öyle olmuştu 

Hem ağırlaşıyorsun hem kışın bile sıcak gelecek durumdasın eller ayaklar yanıyor 

+3 oy
önce (1,012 puan) tarafından

Kış tabiki yazin zor oluyor

+3 oy
önce (1,191 puan) tarafından

Kışın hamileliği daha iyi. Yazın son aylar hiç çekilmiyor 

+3 oy
önce (24,065 puan) tarafından

Kışa doğru doğurup yaza dışarı çıkmak daha iyi bence benim oğlum Aralık doğumlu 

+3 oy
önce (2,700 puan) tarafından

Kesinlikle kış hamileliği temmuz gibi hamile kalacaksın mart'ta doğum 😄oğlumda öyle olmuştu çok rahattım kızımda aralık gibi hamile kaldım sonları yaza denk geldi eylül de doğum oldu zordu yani 

+3 oy
önce (11 puan) tarafından

Benim bir bebeğim var ama yaz hamileliği inanılmaz zor geçmişti, nevresimi ıslatık üstüme örtürüyordum klimanın karşısında kuruyunca uyanıp tekrar nevresimi ıslatıp kilamın karşısına öyle geçiyordum, çok zordu çok. 

+3 oy
önce (1,895 puan) tarafından

Bence kış daha iyi    yazın sicakta cekilmiyo şuan  fazla kilolu birini düşünemiyorum 

+3 oy
önce (1,444 puan) tarafından

Yazın sıcak aşırı bunaltıyor 😶🙄🫥

+2 oy
önce (1,124 puan) tarafından

Yani ben Ağustos Eylül gibi hamile kaldım. 20 Mayıs'ta doğum yaptım. Benim için çok güzeldi yani yine hamile kalsam bu şekilde olsun isterim. Mayıs ayı da biraz havalar serindi bebeğimi kalın sarıyordum. Yavaş yavaş havalar ısındı artık bebeğimde kendini biraz toparladı zıbınla bıraktım onu şimdi 3 buçuk aylık şort tişört giydiriyorum

+2 oy
önce (81 puan) tarafından

Genel olarak kış/yaz hamileliği sorusunda bence eksik bilinen bir şey var. Zaten hamilelikte her ıkı mevsimin içinden geçiyoruz. Hamileliğin ilk zamanları mı daha rahat olur yoksa son zamanları mı bence buna bir cevap bulunabilirse bu soru daha açıklayıcı olur. Sanırım kastedilen son evre hamilelik. İyı de son evredeki hamilelikte artık çok ağırlaştığımız için zor geliyor. Ama ilk evreyi düşünelim bi. Mide bulantısı, kusma, halsizlik, uyku hali yazın daha çekilmez değil midir? Bu durumlar mevsime göre daha hafif ya da zor olarak geçer. 

O yüzden bu soruyu şu şekilde detaylandırıp soracam kendlme 😁 yaz mevsiminde mi kış mevsiminde mi hamileliğin ilk evresi daha rahat? Bence kış 👍 oğlumda ilk aylarım kışın geçti bu kadar zor değildi. Bu hamileliğimde ilk aylarımı yazın yaşadım perişan oldum 5. Aya kadar kustum. Ocakta doğum olacak 🥹

+2 oy
önce (3,449 puan) tarafından

Benim iki çocuğumda Nisan doğumlu hamileliğim kışa geldi yani dönemi doğum bahara geldi Gayet iyiydi yazın çok sıcak kuzenim hamile çok zor diyor 

+2 oy
önce (3,821 puan) tarafından

Tabiki kış hamileliği daha rahat oğlumda kış tı kızımda yaz daha 2 gün önce doğurdum afedersin götün açıkta gezsen o bunaltiya fayda etmiyo.  

+1 oy
önce (208 puan) tarafından

Ben yazın hamile kaldım yaz geldi hala dogiramadim yazı tercih ederim yaz meyveleri 🤤dondurma gezme tozma klima varsa ya da evdeysen istediğim gibi gezerdim en çok ben sıcaklardım herhalde farketmiyordu

+1 oy
önce (2,723 puan) tarafından

İlk cocogum yazindi gece yatamiyorum sıcaktan hep uyaniktim falan ama doğum oldu hastalık yok sarma derdi yoktu usutmesi için rahat yine geçti 

İkinci çocuğum kışın oldu bu sefer soğuktu diye çok cikamiyordum kayıp düşerim falan diye ama yatmam bunda da yoktu sürekli uyaniktim doğum yaptım bu sefer hasta olacak vede müstakil ev soba hep yakma derdim vardı 

Yani dersen kış hamilleligi yaza yakın da doğum yazın ortası değil ama yeni havalar ısınır o zmn Nisan Mayıs ayı işte 

0 oy
önce (23,245 puan) tarafından

Zor, çok zor Ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor Kor, kor ***** yangınlarda can evim ciğerim yanıyor Zor, çok zor Ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor

Kısaca çok zor bacım 🤣🤣🤣🤣

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 652 göst.
30 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (198 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 52 göst.
+1 oy
3 cevap 181 göst.