+1 oy
227 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından

Merhaba ölen annemin eski bir tane kıyafeti bir tane başörtüsü çantasını ve takıları var takıları takıyorum kıyafetleri vs. İse saklıyorum bir sakıncası var mı?

6 Cevaplar

+4 oy
önce (2,343 puan) tarafından

Neden olsun ki? Allah rahmet etsin anneni, sakla tabi ki

önce (11 puan) tarafından
+1

Teşekkürler💚

-Reklam-
+3 oy
önce (187 puan) tarafından

Dinimizde ölen insanın eşyaları evden çıkarılmalı 

Aslında sakladigin zaman üzüntün hep taze kaliyor birilerine hayrına vermen daha makbuldür tercih senin 

Bende babamın son giydiği kıyafetleri kimliği ve gözlüğünü saklıyorum Allah mekanlarını cennet eylesin 🤲

Teşekkürler💛 ama saklamaya devam ediyorum bir şey olmaz dimi? Pek anlamadım

önce (187 puan) tarafından

Olmaz canım ama hayrına giyilecek olanları vermek daha doğru dediğin gibi bende saklıyorum kokusu giymesin diye daha hiç açmadım bizi üzüyor ama işte insanız hatıra kalsın istiyoruz

+3 oy
önce (4 puan) tarafından

Merhaba. Babam vefat etti annem onun telefonunu kullanmaya başlamıştı 1 sene sonra filan abim rüyasında görmüş babam ısrarla telefonumu satın diyomus .. ama bende gömleğini cüzdanını saklıyorum 

Bizde rüya hiç görülmedi eşyalar için sanırım saklamamın bşr sakıcası yok

+2 oy
önce (3,539 puan) tarafından

Bende de babamın pantolonu ve annemlere evlenirken parmağına yakılan kınayı sildigi mendili var annem saklamış ben aldım 

+2 oy
önce (6,940 puan) tarafından

Bnm küçük abim vefat etti biz başka bi yere taşındık . Neyse zaman geçti bir gün kapımız çaldı ve apartman görevlisinin eşiydi bize birini rüyasında gördüğünü ve bu kişinin benim abim olduğunu söyledi .

Sözde abim o kadına annemlere söyleyeyim gömleğimi birine versin demiş ama gerçekten de o kadın abime dair hiçbir şey bilmiyordu vefat ettiğini biliyordu ama gömlek falan onları bilmiyordu bunu bize söyleyince annem bize sordu meğer ablam saklamış beyaz bı  gömlek. Ablam hemen alıp birine göndermişti. 

Büyük abimin hırkası bende küçük süs eşyaları bende kupaları tabloları bnde kıyamadım ama 

+2 oy
önce (2,690 puan) tarafından

Bende babaannemin kıyafetlerini aldım. Yeni vefat etti babaannem. Birçok kıyafetini verdik, aramızda paylaştık birazını da. Herkes birşeyler aldı. Ben giyilmesinin sakıncası olduğunu sanmıyorum. Dayımın hırkası bende yıllardır her hangi bir olay yaşamadım rüyada görme vs. Ama babaannem vefat edeli 1ay oldu çok sık görüyorum rüyamda. 

Ne demeliyim bilemiyorum saklamaya devam ediceğim bizde hiç rüyada görmedik

önce (2,690 puan) tarafından

Bende saklayacağım hatta kullanacağım şeyler de var içinde şal vs. 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 205 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Anne1234 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 279 göst.
20 Mart 2021 Diğer kategorisinde Anne1234 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 957 göst.