0 oy
79 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,426 puan) tarafından

Hanımlar benim 3 yaşında 1 tane kızım var, daha 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Ama ben buna sevinemiyorum. Devamlı kızımı düşünüyorum, hata mı ettim diyorum kabuslar görüyorum. Kızım 1 aylıkken hastalandı, ve ölümden döndü. O süreçten sonra el bebek büyüttük eşimle, bir dediği daha 2 olmadı. Bununla övünmüyorum sadece durumu anlamanız için. Zaten kızım benim için fazla değerli. Çünkü ben babannesi tarafından büyütülmüş biriyim, annem ve babam babaneme bırakmışlar beni, neymiş ben istemişim (3 yaşındaymışım) O yüzden kendimi bildim bileli hep bir kız çocuk istedim. Okula herkesi annesi getirirdi beni babannem, herkes annesiyle kafelere giderdi ama ben yapamazdım. Babannem beni çok severek büyüttü ama insanın içinde ki anne eksikliği bitmiyor. Ben şimdi devamlı seneye kızım kreşe gidecek ben onu götüremezsem falan diye ağliyorum. Kızımla beraber uyuyorum, birkaç kez denedim odasını ayırmayı ama dayanamadım. Okuduğuma göre kardeşi doğmadan odasını ayırmak en sağlıklı olanmış ama ben nasıl yapıcam bilmiyorum. Siz nasıl baş ediyorsunuz bu duygularla. Ben 1 haftada kafayı yemek üzereyim

1 cevap

+2 oy
önce (6,027 puan) tarafından

Kaygı seviyen hiç sağlıklı değil canım. Maalesef travmalarınla yüzleşip tedavi edemediğin için kızına da zarar veriyorsun bilemeden. Muhakkak destek almalısın. Altından kalkman çok zor yoksa. 

Kızını çok sevmen onun her dediğini yapman demek değil. Okula başlayacak diyorsun, en ufak bir sorunda kriz çıkaracak. Arkadaş edinirken zorlanacak. Büyüyecek genç kız olacak. Saçma sapan duyguları aşk sanacak. Elin adamına bağımlı olacak sevgisiz kalkmaktan korktuğu için. Belki reddedilecek altından kalkamayacak. 

Geçmişinin acı olmasını anlıyorum, ama bu sizin yanlış çocuk yerleştirmenizi makul kılmaz. Acilen destek alın eşinle. 

önce (3,426 puan) tarafından

Ne diyorsun ya kızımı çok sevmem ve istediklerini yapmam mı problem. Aynen keşke yaşadıklarımı yaşamadan boş ***** saçma yorum yapmasanız. Bir insan ailesinden gerçek sevgiyi aldiği sürece bir sorun olmaz. Boş egonuzu tatmin ettiğinize göre bir daha yazmayın

önce (6,027 puan) tarafından
+4

Haydaa. Bacım sakin ol bir önce ne dediğimi oku. Ne egosu. Ne tatmini. Sen kendin yazmışsın bir dediğini iki etmedik bunu da övünmek için demiyorum diye. Yanlış yaptığının farkındasın diye düşünerek yazdım. Çünkü doğru değil yönteminiz. Her dediğini yaparak ona pamuktan duvarlar örersiniz ama jungle'a saldığınız zaman o pamuk duvarlar puff olur gider ve kızınız şak şak yüzleşir gerçek duygularla. Onu bu hâle getiren de siz olduğunuz için maalesef vebali sizedir. İster alın ister gücen, hakikat bu kendiniz de biliyorsunuz. Yüzleşin ve tedavi olun. Eleştiri zor geliyorsa da herkese açık platformda post açmayın. 

İyi geceler. 

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 548 göst.
+1 oy
14 cevap 680 göst.
+3 oy
11 cevap 319 göst.
+1 oy
6 cevap 139 göst.

Kategoriler