+1 oy
190 göst.
önce Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından

Kızlar 93 doğumluyum bu sene üni sınavına girip açıktan bi bölüm okumak istiyorum ama yaş sorunum var çoğu memurluklar için malum 35 yaş kriteri. Okuyup ilerisinde yaşa takılmayacağım ve işime arayabilecek hangi Bölüm vardır acaba bana bi fikir verir misiniz.? 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (23,213 puan) tarafından

Memur olmayacsgin bir bölüm seçmen gerek o zaman. 

önce (57 puan) tarafından

Mesela? 

önce (23,213 puan) tarafından

Aklıma gelmiyor. 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,327 puan) tarafından

Benim abim 40dan sonra memur oldu bi üniversitesi de çalışıyo ama ben ne olarak çalışıyo bilmiyorum konuşmuyorum ama şuan memur

önce (57 puan) tarafından

Öyle mi. Keşke konuşsaydınız :) inşallah barışırsınız canım 

önce (1,327 puan) tarafından

Aaa yok Allâh canına zarar vermesin ama böyle iyi 🤣

+1 oy
önce (5,923 puan) tarafından

Kesinlikle sağlıkla ilgili 2 yıllık bir bölüm okurdum. Yapay zeka yakında memurların işini yapacak. Sağlık sektörü kolay kolay teslim etmez işini yapay zekaya. 

0 oy
önce (745 puan) tarafından

Merhaba. Şu an ne mezunusunuz? Lise kpssye bu yıl girip o şekilde tercih verin ama çok yüksek almak gerekiyor. İnfaz koruma memurluğu, sağlık memurluğu gibi bazı bölümler lise mezunu da alıyor. Bunun dışında yaş sınırı olmayan tek memurluk öğretmenlik diye biliyorum ama onun da atamaları çok azaldı ve sınavlar çok zor. Üniversitede 2 yıllık bölüm seçerseniz 2028 kpssye yetişebilirsiniz 35 olmadan. Sağlık bölümlerinin ataması daha iyi ama açıkta pek bölüm yok. 

0 oy
önce (112 puan) tarafından

Sizin dertten bende muzdaribim sizin gibi bölüm araştırıyorum ama bulamadım tibbi sekreterlik düşündüm ondada 35 yaş sınırı var. Gardiyanlik polislik ondada var yaş sınırı öğretmenlikte atanmak için istediğin puan alsam bile mülakatı var 1.5 yıllık eğitimi var. Tıbbi laboratuvar teknikerliği hakkında bilgim yok araştırmak lazım 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 615 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 770 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 612 göst.
3 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde ebagc01 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,303 göst.
24 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,991 soru

24,132,966 cevap

334,156 kullanıcı

...