+3 oy
273 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (281 puan) tarafından

Kayınvalidem ve kayınbabam her hafta sonu bize gelir bna da yemek yaptırır. Ve Bn de eşime kızdım bir hafta sonumuz birlikte gecsin veya hep birlikte dişarıya cıkalım yada onlar yapsın bizi cağırsın. Bna dediği sen bizimkileri istemiyorsun torunlarını Bi hafta sonu görebiliyorlar zaten diyor. Sizce bu durumu nasil yönetebilirim

10 Cevaplar

+4 oy
önce (3,052 puan) tarafından

Torunlarını çok görmek istiyorlarsa bu görüşme onların evinde de olabilir. İstemeyedebilirsiniz yani gayet doğal sizin anne babanız her hafta gelse eşiniz isteyecek mi? Çekirdek aile ile vakit geçirmeyi talep etmek kadar doğal bir şey yok

önce (281 puan) tarafından

İşte eşime göre ailecek vakit gecirmek daha güzelmiş. 

-Reklam-
+3 oy
önce (3,058 puan) tarafından

Hiç görüşmeyerek😁

Benimkilerinde ayarı yoktur.konuşmaya başlsyınca hergün hergün kapı çalmdan içeri dalıyordu.şimdi konuşmuyorum gelmiyorlar da.benim eşime kalsa ailesi bizimle yaşar.senin dik duruşun önemli kaynananla konuş

Kız valla bıkkınlık geldi her hafta sonu olur mu ya onlarla gecirmek zorunda mıyız ayrıca kaynam insan olsa ya her hafta sonu iki cocuklu kadına yemek neden yaptırıyoruz bi hata da bn yapayım cağr gelsin der yo anam kadının işine gelmiyor hazıra konmak daha hoş geliyor ona. Yani onun işine gelmez.

+3 oy
önce tarafından

Tamam iyi guzel torunlarini bi hafta sonu goruyolarda kocalarda calisiyor bi hafta sonu bize kaliyor ful bebe bakiyoruz bide hep size gelip hep sen yemek is guc yapiyorsun yanlis geldi bana dedigin gbi bide onlar sizi cagirsa yada bi hafta onlara gidip bi hafta kendiniz vakit gecirseniz daha eglenceli olabilir

Ben bazen hafta ici aksam alip gidiyorum kaynanagile yada onlari kendime cagiriyorum 3 4 saat gorup susuyolar haftasonu gorusmuyoruz boyle imkanin varsa boyle yap

Eşim işten gec geliyor tek başıma gidemiyorum bide bn Bi dafa gitsem kaynanam her gün bize gelir bnde o yolu vermiyorum o yüzden Bi hafta sonu görüşmek daha ideal ama bu seferde bıkkınlık geldi her seferinde aynı senaryo hep bn hep bn ne bileyim değişiklik ister insan. 

+3 oy
önce (1,907 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Annem yok mu hafta sonu annene git  yada onlari çağır sen plan yap oncesinde

Ah keşke yakın olsalar her hafta sonu kacıp giderdim valla malesef 15 saat uzaklıktalar. 

+3 oy
önce (24,116 puan) tarafından

Bu koca varken yönetemezsin 

önce (1,042 puan) tarafından

🤣🤣🤣

Hic sorma 😟

+3 oy
önce (161 puan) tarafından

Torunlarını görmek için geliyolarsa öncesinde kayınvalidenizi arayıp çocukları onlara getireceğinizi dışarıda eşinizle işiniz olduğunu söyleyin. Bu vesileyle onlar torunlarını görmüş olur siz de eşinizle dışarıda başbaşa vakit geçirmiş olursunuz☺️ Madem amaç torun görmek buyursunlar görsünler 😁

Ya meselê cocuk değil bna Yemek yaptırmanın derdindeler diyorlar ya pide yapın yada yemek yap aşağıya getir birlikte yiyelim tam yaparım yapımda üşenmiyorum ama kayınvalidem gayete saba sağlam insan ya 3 hafta olmadı 4 hafta bn yapayım bir defa ya bir defada o yapsın yok yapamıyormuş. Bnde yapamıyorum diyom eşim eşim o eşim varya onun zoru olmasa işte göreceklerde. 

önce (161 puan) tarafından

VAllahi canım iş zaten eşlerimizde başlıyor.. Onlar bizim arkamızda durmadiktan sonra herkes edebildiği kadar eziyor. Sende şöyle yap daha haftasonu gelmeden eşine şey bide ya haftasonu annemlere gidelim hem çocukları da görmüş olurlar. Ama tahminime göre orada da yemeği sen yaparsın. Kayınvaliden siz geliyosunuz diye bi hazırlık yapmazlar sanki gibi geldi bana

+1 oy
önce (23,744 puan) tarafından

Düşüncesiz adam kafaya bak her haftasonu ailen gelmek zorunda değil hafta içi de gelip torunlarını görebilirler izinli gün rahatsız etmek nedir sürekli sürekli bişey diyince ailemi istemiyorsun istemiyorum de de rahatlasın kız onu duymak istiyor belkii de

Aman yeminle öyle bıkmışım hafta sonu  normalde eşim evde olacak güzel bi vakit gecirecez diye bile sevinmez oldum hata iş olsa git caliş diyecek vaziyetteyim. 

+1 oy
önce (4,809 puan) tarafından

Aradıklarında, değişiklik olsun cocuklarda sizi istiyor biz geliiiruz de sen once davran. 1 2 kere soz gidin boyle, sonra da bu hafta sonu isim var disarda ama istersen cocuklqr evde oglunla de, oglusu agirlasin :) 

Aşağıya inin diyor inmeyin demiyor ama ya pide yapın yada ne yemek yapıyorsanız yapın getirin birlikte yiyelim diyor kayınvalidem yemek yapmıyor. 

önce (4,809 puan) tarafından

Halim yok bisey yapmadim sizde me varsa Allah ne verdiyse sizde yapar yeriz de, uste cik biraz

0 oy
önce (51 puan) tarafından

Benim kayin validemde ilk zamanlar öyleydi baktım olmuyor arkadaşlarımla buluşma gününü o güne ayarliyordum tam bi teskilat kuruyorduk kizlar eve geliyordu ama sen Halan hazır değilmişim diyorlardı hadi hazırlan kayın validemede hadi teyze senide eve birakalim sen yorulma diyorlardi bir kaç defada böyle oldu daha sonra ayda bı gelmeye başladı yada biz bir yerden donerke uğradık yanına 😎

Öyle arkadaşlarım yok ki keşke olsaydı. 

0 oy
önce (843 puan) tarafından

Kayınvalidenle derleşiyor gibi bizi hiç gezdirmiyor millet hafta sonları eşini çocuklarını pikniğe denize gezmeye götürüyor biz hep evdeyiz de

Bu sefer değişiklik olsun ya dedim baksadım onların bize değil bizim bi aktivite ye ihtiyacımız var mesela dişarda yemek yemek gibi dedim tam dedi onları cağırdı onlar bizim nerde yemek yeceğimize bile karışıp en bahlı yere götürdü babası. Ve af buyur kol gibi ödeme geldi eşim ödedi cıktık sanki bizi cağırmasanız bnde size böyle yaparım der gibiydi. 

İlgili sorular

+1 oy
34 cevap 986 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,376 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 115 göst.
0 oy
1 cevap 69 göst.
0 oy
1 cevap 91 göst.

Kategoriler

1,474,674 soru