0 oy
96 göst.
önce Diğer kategorisinde (95 puan) tarafından

İyi olurmu kızlar sıcak su yumusatmazmı 

4 Cevaplar

0 oy
önce (189 puan) tarafından

Yıllardır normal turşu kurarım çokta güzel olur geçen sene salatalık ekmistik biraz sıcak suyla denedim yok olmadı yani belki ben yapamadım eski usul daha kütür kütür oluyor bende

önce (72 puan) tarafından

Bu post tesadüf mü 😀 kız sıcak su yumuşatıyor. Bir hafta olmadı ilk defa yapayım kendimi deniyeyım dedim. Kurdum geçen hafta acur turşusunu. Bu akşam açtım ve yumuşaktı sanki geçen sene yapılmış gibi. Tadı da güzeldi yerindeydi sadece yumuşaktı. Nerde hata ettım diye düşünüyordum ki senin postu gördüm bence sıcak sudandır. Ya da ben kaynar su döktüm ondan mı bilmıyroum ama bi dahakine aynı tarifi soğuk suyla deniyecem

önce (189 puan) tarafından

Acur turşusu kız ben 5lik bidonda yapıyorum kütür kütür oluyo sicak su neymiş🤭

-Reklam-
0 oy
önce (2,971 puan) tarafından

Ben sıcak su koymadan yapıyorum. Çünkü çabuk bozulur sıcak suyla

Yaparken içine nohut ve şeker koy tadı mükemmel oluyor herkes çok beğenir turşularımı

0 oy
önce (4,406 puan) tarafından

Salatalık turşusu yapmıştım yumuşak gelmişti. Su sıcak olduğu için diye düşünüyorum 

0 oy
önce (6,788 puan) tarafından

Ben hep sıcak su ile kurarak yaparım hiç erimez çok güzel olur

önce (23 puan) tarafından

Nasılsın yapıyorsunuz acaba bende kendi başıma denemek istiyorum 

önce (6,788 puan) tarafından

Google sıcak su ile turşu yapımı yaz Hilâl'in mutfağı diye you tube  videosu var  ben bu tarifi yapıyorum 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 87 göst.
1 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Mys-2boys2girls (5,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 176 göst.
24 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 323 göst.
0 oy
10 cevap 500 göst.
26 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melekkk34 (6,849 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,071 soru

24,134,059 cevap

334,207 kullanıcı

...