+1 oy
786 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,011 puan) tarafından

Hayatımda yolunda gitmeyen şeyler var.birgün mutluysam diğer günler karamsarım.kendimi yarım hissediyorum.o yüzden değişmeye yenilenmrye karar verdim:)

İşe instagram hesabımı silmekle başladım 

Ne zararı var demeyin insanların nispet gibi paylaşımları,laf sokma gibi yazıları,reeslerde depresif yazılı şarkılar bunlar beni yoran şeylermiş.siler silmez bi hafifleme geldi.

Birde ben tesettürü lağıyla taşıyamıyorum.bu yüzden ferace giymek istiyorum:)dqha önce hiç giymedim heyecanlıyımda burqyla paylaşmak istedim bana cesaret verin lütfen🌹♥️

21 Cevaplar

0 oy
önce (226 puan) tarafından

Çok güzel bi karar . Sosyal medya tam bir zaman kaybı. Şuan postunu okurken karamsarim yarım hissediyorum dan sonra aha dedim bu da ben gibi hissediyor. Postu bitirdim gittim Instagrami dondurdum geldim yazıyorum. Kafa bı tık daha rahatlıyor 

Ferace giyme konusunda ise kendi içinden nasıl geliyorsa öyle yap. Ben imam.hatip ilahiyat okudum. Artık feraceden sıkıldım giymek istemiyorum ama aldığım kıyafetler boldur ferace tarzı elbiselerim vardır. Bol giyinmeyi severim zaten.

Allah daim etsin seni yolunda

önce (3,011 puan) tarafından

Öyle gerçekten.sosyal medya öyle bi mecraki internetten neyi sorgulatsan o ürünün reklamı direk önüne sunuluyor.

Sürekli bi alışveriş yapmasteği geliyor

Tek bu da değil.fenomenler herşeyi mükemmrlmiş gibi lanse ediyor.termtemiz evler kaç çeşit yrmekler

Ben yetişemezken insanlara hayret ediyotum.bilmiyorum daha bir çok sebebi var.hafifledim ama.ferace konusundada bu zamana kadar her istediğimi giydim.ama şimdi giyinirken giydiklerimin içinde rahat edemediğimi anladım.inşqllah lağıyla devam ettiririm

-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
18 cevap 561 göst.
0 oy
8 cevap 432 göst.
26 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Büşraaaa (3,162 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 300 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 809 göst.
20 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,776 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,298 soru

24,137,425 cevap

334,373 kullanıcı

...