+1 oy
53 göst.
önce Diğer kategorisinde (246 puan) tarafından

Selam kardeşler.Direk mevzuya atlayayım.demek ben hamileyim.martta bunu öğrendim.benim başka dileklerim vardı hamilelik çıktı.3 çocuk.buradakiler bana çocugun benim isteklerimi gerçekleştirmeme engel olmadığını söylediler.en çok istediğim şeylerden birisi ehliyet almak araba kullanmayı öğrenmek idi.Nisan ayımda kp bizim biletimizi aldı yaz boyu vatanda olacaktık ve haziranda gidecektik.nisan ayında araba kurslarından birine yazıldım.parayı ödedim.ondan sonra kendime kursta bir kadın hoca buldum.ama o kadın çok uzakta oturuyordu.2 kere derse gittim(araba kullanmak)3-e kızımı da kendimle götürdüm çünkü bırakacak kimsem yoktu.Yurtdışında yaşıyorum.çocukla gitmem yasakmış.o yüzden ders olmadı.hocayla konuştum bir daha böyle şey olmayacağına söz verdim ve eylülde görüşeceğiz diye vedalaştık.Ağustos sonu geldik vatandan.şimdi o hocaya yazıyorum devam edelim diye,benim çocukla oraya gitmemi bahane ediyor.yazdım cevap vermedi,diğerlerine de yazdım cevap vermiyorlar o yüzden okula yazdım ki benim paramı geri verin böyle hocalarla çalışmak istemiyorum benim zamanım az 29 haftadayım.daha 18 dersim kalmış.onlar da razılaştılar ama ödediğim paranın hepsini geri vermiyorlar maalesef 😞size sorum şu ki başka okul baksam mı?yoksa çocuk doğsun 2 yaşına gelsin ondan sonra mı meşgul olsam bunlarla?bu arada kocam bilmiyordu böyle şey yaptığımı.ona söyleyemedim.karşı çıkmasından korktum 

1 cevap

+1 oy
önce (3,829 puan) tarafından

Canim ben hamileyken araç kullanıyordum doktor kullanmasan daha iyi demisti emniyet kemeri anı frenlerde tehlikeli diye oteleyebilirsiniz

önce (246 puan) tarafından

Yani devam etmeyim.bence de 29 hafta geç artık.kısmet değilmiş 😢

önce (3,829 puan) tarafından

Yani anı bir duruş olur kesersin daha kötü kemerle dahada kötü yanı gercektende zorlama derim ben mecbur bindim ama hep tereddüt ettim Allah korusun kaza olur  çok tehlikeli

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 187 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Canan1307 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 604 göst.
26 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Asya15 (246 puan) tarafından soruldu
0 oy