+1 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde (1,891 puan) tarafından

Kişilik olarak sakin sessiz kavga gürültü sevmeyen kolay kolay bı şeye karışmam sorulmadan söylemem fikir vermem oğlak burcuyum burcum gereği de öyleyim ama bazı durumlarda sıkıntıya giriyorum cevap vermem gereken yerde olumsuz bi şey soylendiginde karşılık veremiyorum donup kalıyorum sanki yanlış anlasilacam hakkımda kötü diyecekler falan diye 

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Yanlis anlasinlar hakkinda kotu bisey desinler ne olacak

Sen bisey desende demesende insanlar arkandan hatta bazen yuzune yuzune gene konusur yapistir cevabı gitsin senin icinde kalip sana dert olacagina lafi soyle karsidaki m.al olsun ahahha

(1,891 puan) tarafından

Çok kafama takıyorum sonra basim ağrıyor stresten deli dert yapıyorum 

-Reklam-
+2 oy
(301 puan) tarafından

El diyince adamın ağzına yel girer...

Bunu unutma el ne derse desin

+2 oy
(81 puan) tarafından

Bende senin gibiyim bu huyumu da hic sevmyorim ben 6 yillik evliyim daha bikere bile esimle bagira cagira kavga etmis deyilim bazen sinirlenince bisi soyler ben.susarim oda susar bu sekilde hic kavga etmeyiz ama normal imsanlar gibi bende tartismak yeri gelince bagirmak istyorim ama sesim icome kacyor aglamakli olyorum cvp veremyorim

(1,891 puan) tarafından

Aynı bende öyle aynı bu sefer nabzim yükseliyor tansiyonum yükseliyor biz gibi terliyorum elim ayağım yok gibi oluyor sanki 

(66 puan) tarafından

Kişilik yapısı canım bunlar değiştiremezsiniz büyük ıhtımal aıleme degıl ama yabancılara  çabuk sınırlenırım öyle yakıp yıkmam ama çar Çar dövüşürüm kafam bozulursa hele dısardakı ınsanları yanı yollarım bıle ama genelde Kımse damarıma basmazsa sakınımdır bırı bırsey derse alta asla kalamam çocukluktan gelen bırsey bu benımde huy meselesı başkalarını da hıc umruma takmam sadece Aılem onemlıdır benım ıcın aman derım kötü dıyen desin çok da tın düşündüğümü dişarıya direk söylerim lafımı esirgemem asla 

+2 oy
(6,633 puan) tarafından

Öncelikle biri birşey der kafasından çık canm , kim ne derse desin hakkında . Benim için doğru bu diceksin .. valla kim ne demiş kim arkamdan ne söylemiş umrumda bile olmaz lafı lakk die sokarım kimseye acımam 

+2 oy
(4,070 puan) tarafından

Aman ne takiyon herkes herşeyi söylüyor sanki cokmu haklı oluyolar sic ağzına bişey diyenin 

(1,891 puan) tarafından

En sinir olduğum taraf da o sanki hep onlar hakkı onlar doğruyu söylüyor gibi üste çıkmaya birbirinin arkasından konuşmalar yüzüne gülmeler ulan daha dün ağzına siciyordun arkasından şimdi ne oldu 

+1 oy
(5,570 puan) tarafından

Bunu karsi taraf farkettigi an tepene cikar dolar dolar bi guzel patlarsin 

(1,891 puan) tarafından

eşime patliyorum bende genelde adamın ne suçu günahı varsa kimseden alamadığım hırs ondan çıkıyor işte. Bide ben aglayamiyorum ağlayıp rahatlarim bı nebze aslında ama gözyaşı yok sanki

+1 oy
(60 puan) tarafından

Bende önceden öyleydim hep içime atardım sagligimdan oldum baktım ben sustukça alttan aldıkça olan bana oluyor 

Daha sonra bir kaç defa tartışmalarda cevap vermeye başladım laf sokmaya çalışana lafın alasını iade ettim !

Böyle böyle derken daha kimse beni ezemedi laf söyleyemedi bu devirde susmak edep değil eziklik gözüyle bakılıyor 🤦‍♀️

(1,891 puan) tarafından

Biz saygimizdan ödün vermemek kötü olmamak için bı şey demiyoruz evet insanlara o sessizliği karşılık vermemeyi ezik saf ***** diye tanımlıyor. Dediğin gibi alttan alıp bı şeyleri idare etmeye çalıştıkça olan baize oluyor 

(60 puan) tarafından

Kesinlikle ezdirme kendini dik dur en ufak şeyde içine kapan ma konuş bağır çığır sesini duyur !!

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,955 soru

24,162,080 cevap

335,435 kullanıcı

...