+1 oy
429 göst.
önce Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından

Bugün kaynımin sozu var evde herkes gidiyor bende giderim diye düşündüm ama kaynanam yok dedi o kalabalığa gitme sende bebekte dedi sütun kesilir falan dedi bilmiyorum çok üzüldüm açıkçası bende orda olmak isterdim 

22 Cevaplar

+4 oy
önce (1,008 puan) tarafından

Yani kotu bisey yokki bunda yeni dogum yapmissin bebegin kucuk enfeksiyona aciksin o kadar kalabalikta kim temiz kim pis kim hasta bilemezsin herkes bebege bakacak kadin seni korumus gelme daha kucuk 40 in çıkmadı demis ne var bunda neye bozuldun anlamadim ki

Herkes seni darlicak kac kilo dogdu sutun varmi sutun yetmiyo su bu herkes bakacak kimi kucagina almak isticek bunlarla ugrasmaktansa yeni dogum yapmissin otur evinde yani

önce (606 puan) tarafından

Kaynanamın iyi niyetli olduğunu biliyorum ama ben orda olmak isterdim ona üzüldüm sadece

önce (1,008 puan) tarafından

Bacim daha sözü nisani kinasi dugunu var dur hele bi beben buyur hepsine gidersin abartma uzulme bu kadar 

-Reklam-
+3 oy
önce (480 puan) tarafından

Herkes bebeğin başına toplanır zaten ne gerek var ki o kadar kalabalığa girmeye

+2 oy
önce (5,158 puan) tarafından

sütün kesilmez, hiçbir şey olmaz. 

ama kalabalıksa gitme. kalabalık adı üstünde ikinizde enfeksiyona açık haldesiniz. bu yüzden gitmemen daha doğru. ben kendi kuzenimin düğününe gitmedim açık havada olmasına rağmen. 

+2 oy
önce (1,644 puan) tarafından

Kadın iyiliğini düşünmüs benim kaynanam evine gelen misafirlere içindeydim diye evimden yukarı çıkartıp hizmet ettiriyordu 

+2 oy
önce (11 puan) tarafından

Bizdede 40’ı bitmeyen düğüne katılamaz evlenenen kişiye 40 tutar kolay kolay hamile kalamaz diye 😀😀batıl inanç ama öyle devam ediyor kimse riske atamıyor sanırım. 

+2 oy
önce (1,179 puan) tarafından

Annene bebeğe baksın sende git canm. Birşey olmaz Allah in izniyle 

+2 oy
önce (511 puan) tarafından

kaynanan uydurmus sutun mutun keailmez de benekle zor olur bebek kalabaliktan bunalir huysuz olur nazara gelir falan. yoksa dogurdun bitti normal insansin sonucta cuzzamli degilsinki niye gidemeyesin saga sola 40 in cikmadi diye:)

+1 oy
önce (538 puan) tarafından

İyi göz var kötü göz var sonuçta . Ortamda tebrik eder fazla durmazdim . Şahsi fikrim eşin ne diyor onun fikrini al mutlaka 

+1 oy
önce (207 puan) tarafından

Ben mevlute gitim vala pusetin varsa al git çocuğunu binidaya köy uyut sözde sende ol kaynana bakma sen 

+1 oy
önce (5,335 puan) tarafından

Ben hamileydim covid olmuştum 7 8 aylik oldugumda da kayinimin nisani vardi istanbulda karnim burnumda kis gunu o kadar yol cekip gitmek istemedim ne isim var aman 

+1 oy
önce (15,915 puan) tarafından

Yeni doğum yapmışsın ben olsam gitmek istemezdim 

0 oy
önce (4,560 puan) tarafından

Süt filan kesilmez bir şey olmaz da. Bebek daha çok küçük enfeksiyon kapmaya açık. Kimin ne hastalık taşıdığını bilemezsin. Çocuğunu bu riske atma tabi kendini de . Ben olsam kalabalığa girmem.

0 oy
önce (9,973 puan) tarafından

Bende 40 cıkasaya annem goturmezdi bir yere hamileyken bile götürmedi kalabalık bir yere seni düşunmuş boşver dinlen 

0 oy
önce (3,021 puan) tarafından

Ben olsam sevinirim ne güzel beni suruklemiyorlar diye. Şu sıcakta bebeğin bence o kalabalıkta işi yok zaten

0 oy
önce (1,548 puan) tarafından

Ben heryere gidiyorum 35 günlük bebeğim 

0 oy
önce (18,512 puan) tarafından

Hasta olursunuz canm sende bebginde herkes bakmak ister falan hiç girme bence 

0 oy
önce (2,271 puan) tarafından

Keşke dinlemeden gitseydiniz

Bu şey demek oluyor benim adıma ne olursa sen karar verebilirsin.

Böyle müdahaleci insanlardan nefret ediyorum sanki bizim aklımız yok 

0 oy
önce (5,906 puan) tarafından

Sut kesilme vs den ziyade mikrop kapma olasiligin cok yuksek seninde bebeginde. O yuzden gitmemen daha dogru olur. Sahsen ben gitmezdim.

0 oy
önce (22,962 puan) tarafından

Kız ne işin var Allah aşkına kadın doğru demiş hadi kendini boşver de bebene yazik 

0 oy
önce (1,541 puan) tarafından

Bunu senin demen lazım kalabalık hastalık var bebek rahat edemez ben gelemem demen lazım boşver gitmesen de olur Allah korusun Bebek mikrop kapsa Allah korusun pişman olursun sonra boşver gitme 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
+2 oy
6 cevap 243 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Pamira (10,426 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 255 göst.
5 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 811 göst.
12 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu