0 oy
117 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,652 puan) tarafından

Kızlar mutfak dolabını nasl neyle siliyor sunuz acba ayakta kalma demştı doktrum hamileyim biraz kotu olmıs ve ıcım rahat etmiyor:(

3 Cevaplar

0 oy
önce (5,984 puan) tarafından

Duvar mopu aldım ben dolaplara yağ çözücü sık hemen mutfaktan çık kokusunda kalma 2 3 dakika sonra giriyorum mop için olan kullan at sleepy ile siliyorum sonra da mopa kuru bez geçirip tekrar siliyorum 

Postu görünce başka biri sandım isim vermeme gerek yok sanırım 

önce (2,652 puan) tarafından

Ahada anladım cnm kımın oldugunı:) 

Mop nerden aldn cnm

önce (5,984 puan) tarafından

Bu milyoncular varya oralarda satılıyor 100 liraya benim işimi görmeye yetiyor 

-Reklam-
0 oy
önce (1,879 puan) tarafından

Benimki.berbatti yeni taşındım bide eşim silmiş di ama içini alt yağ bağlanmış kaç ay oldu elleyemedim  gece. Yağ coz siktm telledim zor gecti o dercee olmuş 😂 sildim varya bı rahatlama geldi perdesinini yikadm asdim kaç saatimi aldı ama gereksz kimi şeyleri attım seçtim   benimde riskim.var erken doğum yapacam zaten birini bulsam bile kavonz flan şile şile.yerlestirdm geri önce bı yatak odası cami perdesi kapı petek sonra salon pencere perde yaptım taşındık eşim silmedi tabi bende memleketteydm çok ps di ztn çok pis bırakmışlar evi  boya istiyor ev ne yapsanda kirli duruyor

0 oy
önce (5,324 puan) tarafından

Valla anam babam usulu yagcozu sikip siliyorum yagli yerleri cifliyorum durulayip sirkeli nemli bezle parlatiyorum ama arap sabunu bulasik tableti gibi seyleri de ovuyolar denemek istersen 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 264 göst.
0 oy
3 cevap 184 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,956 soru

24,132,148 cevap