0 oy
279 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,556 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

kizlar bu göbek 1 ayda gider mi? Doğum yapali 35 gün oldu. 1 ay boyunca termal taytla günde yarım saat -1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş yapsam, hamur işini, ekmeği azaltsam mesela gider mi acaba? 

Yani insan vücudu olarak soruyorum doğum göbeğini 1 ayda postalar mı? 😂 

Siz doğum gobegini ne zaman verdiniz?

7 Cevaplar

0 oy
önce (401 puan) tarafından

1 ayda imkansızı istiyorsun

önce (1,556 puan) tarafından

Hadi beee 😂

-Reklam-
0 oy
önce (1,020 puan) tarafından

1 bucuk yil oldu gitmedi ustune icinde 2 tane bebek daha olusturdu benim göbekte 🫢

0 oy
önce (2,829 puan) tarafından

2 yılda 2 doğum yapdım göbek  duruyor ....

0 oy
önce (213 puan) tarafından

11 ay oldu 4.dogumumu yaptım hala gitmedi çok değil ama seninki kadar var canım boşver bırak dağınık kalsın bı can dünyaya geliyo sonuçta okadar olacak🤗

0 oy
önce (15,934 puan) tarafından

İpin varsa zıpla fayda ediyor :)

Evin içinde nasıl olcak ki kız deneyim ama 

Güm güm vurmadan zıpla :)

Eşim çocuklara trambolin aldı arada da onda zıplıyorum :)

Trambolin bizde de var da ziplamadim hic 😂

İp itlamakran daha kolay 

Biraz fazla yemek yediysem yemekten sonra zıplıyorum :))

İp atlama makinesi sipariş ettim. Kızımla beraber ziplariz 😂😂

0 oy
önce (11 puan) tarafından

Benim göbeğim doğumdan bir hafta sonra normal göbek gibi görünmeye başladı iki ay dolmadan sıfır göbekle kaldım, ama kardeşlerimde de göbek yok yani sanırım bizim ki genetik, hatta şimdi kilo almaya çalışıyorum 60 kiloyum göbeğim hiç yok ama 80 kilo olsam 50 gösteririm benim kilolarım nasıl göstermiyor bilmiyorum, keşke biraz kilolarım kendini belli etse 60 kilo az değil ama inanın görseniz 40 dersiniz 😀😀😀ayyy psikolojim bozuldu yüzüm olgun ama vücudum kız çocuğu gibi tuhaf görünüyor 😀😀 ama o karnında bir can büyüdü her detayında mucize var öyle düşünün, yeni doğum yaptınız, öncelliğiniz bebeğinizin güzel beslenmesi sizinde kendine motive olmanız, inanın o göbekte elbet gidecek ve bazen aynayın karşısında durup karnızızu okşayacaksınız, bebeğimin burda oluşunu özledim diye 

Bende de biraz genetik bekarken de hiç yoktu 

Geçen eşim diyor ki nerede bu doğurduğun 2 çocuk hiç bir göstergesi yok 😂

Dimi 😀😀 benimde yok kalmadı bitti hemen ama çatlaklar olduğu gibi duruyor bir yıl oldu doğum yapalı ama sanki yeni doğum yapmış bir çatlak var kahverengi oluşu bile beyazlamadı😀😀 

İlk doğumda bende de kalmamıştı hiç dümdüzdü ama 6 ay falan sonra normale dönmüştü sanırım 

Benimde ilk bebeğim 2. Bebek olursa hemen karnım gitmez belki 

0 oy
önce (2,366 puan) tarafından

10.ay oldu dogum yapalı. Aynen bu şekilde duruyor 

önce (55 puan) tarafından

Benim de var 20 aylık bebek tam diyete spora başladım. Emiyor da spor hocasıyım gebelik şüpheleniyorum heralde göbek benimle 2 yıl daha gezer gibi hazır göbek varken bir tane daha yapayım dedim  kilo verilir karnınıza sıteç film bağlayın. Dolayın bacaklarına sonra giy taytını yürü evde iş yaparken de tak ben doğum sonrası verdim emziriyorum diye yedim 

Termal tayt var o da aynı işi yapıyor 

Ben dogum sonrasi korse kullanmadım ondan mı kaldı acaba ya

Bende kullanmadım sezeryanlılar kullanmasın içerden yanlış kaynama yapıyor ikinci ameliyatım 3 saat sürdü 

Kaynanam göbeğini baglasaydin böyle olmazdı diyor 

Ben korse takmıştım ilkinde kalmamıştı göbek belki ondan olabilir ama bunda çok saramadım 

Benimki de dedi selam söyle her boka atlamasınlar ben 3 saat ameliyatta kaldım ilk doğumum da yaptığım hata ikinci doğum da aynı yeri kestiler çıkaramadılar kapatıp bir tık altını kestiler. Kaynanalar bildiklerini kendi kızlarına uygulasınlar 🥰 bebişini çok ca emzir göbüş kalmaz birlikte yok ederiz göbekleri kaynanalar isterse çıkanları veririz onlara kırışan yerlerine enjekte ettirirler bende onların yüzünden şiştim 🧐

Hahha 🤣🤣

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
26 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizem_clk21eker (1,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 276 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Aydan YILDIZ (846 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde Serapse (250 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,470 soru

24,139,779 cevap

334,445 kullanıcı

...