+3 oy
657 göst.
Diğer kategorisinde (449 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar hamileyim cinsiyeti kız bizim için en önemlisi sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun çevrede cinsiyeti belli mi diyorlar evet kız diyorum morelleri bozuluyor çok sinir oluyorum kız evlatları neden değersiz benim oğlum da kızım da var asla ayrımcılık yapmadım ne eşim ne ben kız mıı yapacak bişey yok tutturamamışsınız ne demek ya Rabbim bunu layık görmüş nasip etmiş niceleri canını verir evlat sahibi olmak için evladı olanlar da kıymet bilmiyor ve ayrımcılık yapıyor keşke erkek olsaydı oğluna arka olurdu şahsi düşüncem kızım tek kalmaz dertleşeceği bir kız kardeşi olur erkekler kızlar kadar birbirine düşkün olmuyor kızımın canı sıkıldında gidecek yeri olur ben gerçekten çok sevindim ama bazı insanlar sinir bozucu her ikisi canından bir parça tırna kırılsa canım yanar kızımın saçlarını tararken bile kendimden daha çok dikkat ediyorum canı yanmasın diye eşim kızımla bir olur evcilik oynar kızım eşimin saçlarını yapar eşim hiç merak etmedi cinsiyeti bile dua et sağlıklı olsun dedi en başından beri insanların erkek isteği sizce de sinir bozucu değil mi çok tepki görüyorum biraz içimi dökmek istedim 

28 Cevaplar

0 oy
(54,160 puan) tarafından

diyenlerde kadindir he kendileride erkek degil 😂

(449 puan) tarafından

Hay ağzına sağlık 😂 kadın kadın seni niye Anan doğurdu sende kızsın demek isterdim 

-Reklam-
0 oy
(1,934 puan) tarafından

3 oğlum olacak kızımiz olsun çok istedik yoksa 3 çocuk yapmazdım 😂😁nasip kısmet oglunda varmis bana neler diyolar bide onları duysan erkek çocuğunu daha çok aşağı çekiyorlar emin olun evlat evlattir

(449 puan) tarafından

Bizim çevrede erkekler altın kaplama gibi kızlar olmasada olur hepsi oğlan olsa kızın niye yok demezler cahil ******** bi kafaya sahipler çünkü bacım 4 ü yapsan oda hadi oğlan olursa 😂😂bı tanıdık var oda kız olsun istiyor 4. Oldu oda oğlan 😂 bazıları da gurur duyuyor oğlan olunca çok saçma oda can oda can Rabb'im vermese yaratmasa 1 tel saçını yapabilir miyiz 

(1,934 puan) tarafından

Yok ya kaynanam.yas tutacakdi az kalmıştı olmazsa olmuyor dedi bide kendinin de kzii yok 3 oğlu benim anlamında kızı yok üç oğlu bizde tam tersi erkek çok oldugunicin on torundan 2 su.kiz sadece erkek deyince gene mi geri gönder diye espiri yapıyor ablam demedim hatta ucu elestirirler diye  kız cocigu popüler canım oglunda varmis daha ne  yaşım geçiyor artık bakmam diguramam riskim var şuan rahim alınabilir bı daha doğum yasak olabillr sezeryan bide   küpesi orgusu nevresimleri hazirdi kizçemin olmadi içimde kalacak ama 3 den sonra bakamam erkek çocuğu çok zor cok

önce (449 puan) tarafından

Evlendikleri zaman inşallah gelinlerlerinle anne kız gibi olursunuz 🥰insan bi süre sonrada yıpranıyor çocuklardan  çok zor artık büyüdükçe daha zor oluyor sanki  Rabb'im şafi ismiyle şifa versin inşallah sizede 🤲

0 oy
(2,733 puan) tarafından

Cahil insanlar ne yapcan benm kızım vardı doktor kız demişti ayy keşke erkek olsaydı falan diyorlardı sonrası erkek olduğu anlaşıldı ayy tutturdun falan denildi şuan kızımda oğlumda çok şükür var sağlıkları yerinde 

Ama banada yine bu sefer 3.yap erkek çocuğun erkek kardeşi olmalı ilerisi için diyorlar ayy beni bir basıyor 

Say say bitmez bunlar

(449 puan) tarafından

Cahil insanlar benden kaç yaş büyük akıl yaşta değil bunu birkez daha anladım tutturdun tutturamadın kelimesi beni aşırı sinir ediyor banada tutturamadın dediler bişey tutturmaya çalıştımız yok kendin istiyorsan yap kardeşim insanlar oğlun olsun yap der yaparsın sonra  e kızın tek kaldı derler insanlarda bahane üretecek laf bitmez ben ilk oğlumda kız çok istedim ilk çocuğum da doktor erkek dedi ben kız hissediyordum dedim ben hala kızda kararlıydım😂

0 oy
(61 puan) tarafından

Ya benim ilkte kız kaynanam sordu cinsiyeti ne kız dedim hmm kayın baban erkek çok sever dedi ben de dedim sevse ne onun kaç tane oğlu var biri de dönüp bakıyor mu adama tek başına kaldı birinin hayrını görmedi ama kızı var o daha düşkün bak kızı bakıyor  daha çok değer veriyor falan filan he o da doğru dedi valla dedim cinsiyeti bu beğenmeyen gitsin derdini Allah'a anlatsın niye  erkek değil diye ben gayet memnunum deyip konuyu sonsuza kadar kapattım ama Allah var şimdi en sevdiği torunu benim kızım. Şimdi de hamileyim ilk günden kız istiyorum öyle hissettim hep kızima bir kız kardeş olsun sırtını birbirine dayasin. Doktor erkek dedi ama hala içimde kız geçiyor bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlar da kimseyi takmayın 

(449 puan) tarafından

İnşallah gönlünüzce olur bende kızımın kardeşi olsun istiyorum erkek bi şekilde basının çaresine bakıyor derdini anlatacağı gülüp geleneği bir kardeşj olması çok güzel bence erkek  dediyse değişeceni sanmıyorum kızlarda yanılma payı oluyor diye duymuştum hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun Rabbim hangsiini nasip ederse o olsun ❤️🥰 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ben şimdiden çok sabırsızım 

0 oy
(6,859 puan) tarafından

Beğenmeyen kendine baksın onlarda cinsiyet olarak kız değilmi sanki demekki kendileri hayırlı ve iyi bir kız evlat olamamış herkesi öğle olacak sanıyorlar Peygamber Efendimiz gibi yüce bir insan bile kız evlatlarını omuzda taşırmış demekki o kadar değerli sen boşver milleti bir kulağından bile girmesin söylenenler benimde bir kızım bir oğlum var ikisi de aynı benim için 

(449 puan) tarafından

Bunu diyenler hepsi kız kadınlar olmasa dünya büyümez benim için hepsi değerli canımın parçası doğmamış bebeğe bile Rabb'im bağ sevgi şefkat veriyor kalbine benimde ikiside aynı hiçbir fark yok sadece kızım aşırı konuşkan kendini çok sevdiriyor çok teşekkür ederim ablam🥰❤️

0 oy
(3,974 puan) tarafından

Benim.oglum var ama kimsede afferin erkek çocuğun olmuş demedi bana

(449 puan) tarafından

Kız olsaydı neden oğlun yok derlerdi insanlar sırf laf olsun diye kızada erkeğe de bir kulp takıyor 

0 oy
(159 puan) tarafından

Rabbim gönlüme göre verdi kızım olacak derim.yorum yapmak kimsenin haddine degil. 

(449 puan) tarafından

Gerçekten öyle Rabbime sonsuz şükürler olsun 

0 oy
(164 puan) tarafından

Benimde 2 tane dünyalar güzeli kızım var Rabbim onları korusun hep iyi insanlarla karşılaştırsın çok şükür ne ben ne eşim asla evlat ayırımı yapmıyoruz insanın tabiki her iki meyvedende tatmak istiyoruz ama asla neden ikiside kız diye detlenmiyoruz bende eşimde hep sağlıklı olsun diye dua ettik bizim çevremizde de var acınarak bakan insanlar Allah'a şirk koşuyorlar veren allah sonuçta

(449 puan) tarafından

Rabb'im bağışlasın acılarını göstermesin inşallah kız çocukları evin neşesi her ikiside aynı duygu Rabb'im her iki meyveden de tatmayi nasip etsin sizede herşey gönlünüzce olsun en önemlisi sağlıklı olsun gerisi boş Rabb'im tüm evlatlarımızı bağışlasın inşallah 🥰

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 352 göst.
0 oy
1 cevap 158 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BALCOCUKLARIM (252 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 255 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BALCOCUKLARIM (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 183 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (403 puan) tarafından soruldu