+1 oy
69 göst.
önce Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından

Doğuma 1 buçuk hafta kaldı ve geçmeyen ishal muz bol su elma pirinç patates vs vs.. Yemedıgım kalmadı ama gecmıyo hem gecelerı uyutmuyo sureklı lavabodayım onu da gectım doğuma kadar geçmezse doğum anı nolucak onu düşünüyorum. Nasıl geçer ne etkı eder acaba ilaç vermıstı Dr ama yıne gecmedı 

2 Cevaplar

+1 oy
önce (6,802 puan) tarafından

İlaç içmene rağmen nasıl geçmedi ki kızılcık marmelatı iyi geliyor bulabilirsen kendin evde marmelat  yada hoşafını yap iç 

önce (78 puan) tarafından

Bende anlamadım. Hıc denemedım de alıyım bakıym

önce (6,802 puan) tarafından

Reflor yazmişlar gebelik de C kategorisinde olduğu için kullanamazsın sadece doktor uygun götürürse kullanabilirsin gebelikte kullanılan probiyotikler var doktorunu ara onlardan birini al

-Reklam-
+1 oy
önce (1,143 puan) tarafından

bir ilaç var devlet karşılamıyor diye biliyorum biraz da pahalı ama etkisini ilk kaşesini içtiğinde görüyorsun . “REFLOR” ilacın ismi .  hamilelikte içiliyor mu bilmiyorum ama doktorunuza sorun zararı yoksa mutlaka alın ,hemen ishalinizi keser

önce (78 puan) tarafından

Duymuştum sankı eczacı bılır heralde ona sorsam olmaz mı kı randevuya var daha cnku

önce (1,143 puan) tarafından

sorun tabi ,ben chatgpt ye sordum ama o da tam net bişey söylemedi . kullanılmıyor demedi ama kullanılabilir de demedi😔

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 279 göst.
+1 oy
6 cevap 222 göst.
0 oy
7 cevap 184 göst.
14 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek8663 (960 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.

Kategoriler

1,474,330 soru

24,137,859 cevap

334,379 kullanıcı

...