+1 oy
79 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,099 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kizlar bir gün bakıyorum çok güzel sütüm var bir gün cok az sütüm var zaten anksiyete ve panik atak rahatsızlığım var sütüm azalınca iyice strese giriyorum günde 2 veya 3 kere mama veriyorum ama bebegim biberon tutmuyo ya şırıngayla ya da kasikla veriyirum bu da yarım saati geçiyor içirmesi ya çok yoruldum bir sürü şey yiyip içiyorum ama stresten azalıyor bence kızımda meme reddi yapıyor zaten gerçekten çok yiprandim dertleşecek birilerine ihtiyacım var 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (504 puan) tarafından

sutum azaldi diye dusunmeyi birakip mamaya sarilmasan kasikla siringayle vermeye ugrasmaya calismak yerine  bebek emdigi kadar emsin bugunluk boyle oluversin desen  bi gun az beslendi diye bir anda bir aorun cikmaz alt tarafi az uyur biraz fazla aglar cocuk.ve vocuga habire mama vermeye ugrasmak yerine dinlenebildigin kadar dinlenaen gun icinde zaten sut cogalir. kafaya takmaktan oluo bunlar. hepimiz yasadik hayayi farkedince duzeliyor sorunlar bende oyleydi yani

önce (2,099 puan) tarafından

Ama kilo alımı yok canım kaç zamandır kilo almıyor doğru düzgün habire mama vermeye çalışmıyorum ki günde 2 kere bazen 3 kere veriyorum oda 5.5 aylik 90 ml zaten üstüne de cikamadik

-Reklam-
0 oy
önce (977 puan) tarafından

Yemeyle süt olmuyor. Bol bol su iç günde 2.5-3 litre. Rezene iç faydasını gördüm ben. Ve kesinlikle stres yapma. Kendimde faydasını gördüğüm şeyler bunlar. Bende sezaryen doğum yaptım. İlk bir hafta sütüm gelmedi. Sütüm yokken oğluma önce memeyi veriyordum. Emdikçe gelicek çünkü. Bir de süt sağıyordum sütüm yokken bile meme ucunu uyarıyordum. Emmiyor diye mama verme. Acıktığında daha çok emer daha kuvvetli emer memeyi. Sabırlı ol canım. 

Canım 5.5 aylik 10 gün sonra 6 aylik olacak emse bile saatlerce cis yapmadigi oluyor surekli emzirmeye çalışıyorum zaten suyu da çok içiyorum ama stresin önüne geçemiyorum malesef 

Sütün olmadığı için mi stre yapıyosun canım 

Ya zaten bundan sonra ek gıdaya geçicek falan bence çok stres yapma 

Evet ama ek gıda doyumluk değil ki 2 ay tadımlık gidecek 2 haftada 150 gr almış sadece onca uğraşmam rağmen 

Merak etme doyuyordur

0 oy
önce (4 puan) tarafından

Bende de panik atak var 2-3 gündür aşırı atak yaşıyorum sütüm daha az mesela 

Benimde öyle canım 

önce (4 puan) tarafından

Özelden yazdım size

0 oy
önce (4 puan) tarafından

Sizi en iyi ben anlarım çünkü bu pis hastalıktan var bende de