+1 oy
452 göst.
önce İnternet & Teknoloji kategorisinde (40 puan) tarafından

Arkadaşlar bu nekadar tutar tahminen. Alışveriş ypamma gerekiyormus

image

14 Cevaplar

+1 oy
önce (16 puan) tarafından

6 veya 7 binle kurtarsan iyi ama düşük kalite de alırsan 3 falan

önce (2,735 puan) tarafından

Sizinki ney anaokulu mu kreş ml

Özel mi

önce (40 puan) tarafından

Post sahibiyim. Bizimki Ankara'da belediye kresi

önce (30 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bu nasıl liste ya bızde yenı başladık ama 3 bın tuttu uygun fıyatlıları alsaydım 1-1,5 tutardı anca ,ama sizin hoca hep ıyı markalar ıstemıs bizim  lıstemız bunun yarısı kadar yok canım 

bır kalem kutusu 

kuru jumbo boya sonra pastel ve sulu boya 

5 adet fon kartonu bırı gümüş renk

Bır makas 

bır kalem bır kalem tıras ve sılgı 

4 adet prıt. Yapıştırıcı

dıl cubugu ve jut ıpı istemişler 

ben ıyısınden aldığım ıcın herseyı 3 bın tuttu ama bu lıste abov dedım ya 8 bın kesın tutar gıbı geldı belkıde 10 -12 bın gıder canım 

Bırde ona rağmen bızde velıler soylenıyordu dedım ögretmen kendı cebınden alacak degıl ya marka belırtmemıs Bızım ogretmenımız herkes kendıne göre alsın yazmış mazemelerin üzerine etiketle ısım yapıştırın demıs bırde ögretmen sene sonunda boyalar malzemeler  bıtmezse gerı teslım edıyorum seneyede kullanacaklar yazmış ,çocukların herseyını gayet normal ıstemiş ogretmenımız demıstım Bızım velılere soylenıyorlar dıye ona bıle tepkı gosterrcekdi nerdeyse 

ama sizinki abartmış baya bırde marka vermiş silgiye kadar balona kadar  marka yazmış kadın , ne gerek var marka vermeye durumu olmayan olabılır sonuçta herkes kendıne göre alır sonuçta 

Valla herşeye dikkat etmeyecek markaya. Bazı şeylerde markaya bakacak. Bende delirdim bu listeye.

önce (30 puan) tarafından

Haklısınız birde parayı gectım kırtasıyelerde onu bulması bıle sıkıntı her marka her yerde satılmıyor günlerce marka marka bunlarımı arayacaksınız Resmen eziyet 

-Reklam-
+1 oy
önce (504 puan) tarafından

bilemessinki her marka her midelin fiyati ayri sonucta birton sey var. 5 den asagi tutmaz. baska marka alamazdin marka belirtmis. anasinifinda soyledikleri markayi istiyorlar gdiode uyduruk alamassin . orda belirtenleri alman gerke biz kirtasiye kirtasiye dolanmistik bikac marka seyi bulamadik diye

Beste iyi ozaman. Napxaz yada çökmüş yukarıdaki arkadaş yedi tutarsa iyi dedi

önce (504 puan) tarafından

ben tahmini soyledim iki senedir kirtasiye mazemesinden haberim yok fiyatlardan . 1. sinifta aldim hala onu kullaniyor. ama anasinifindayken 2021 yilinda 2. kusur tutmustu

Valla çok sinir bozucu bu maliyetler. Allah yardımcımız olsun

+1 oy
önce (2,016 puan) tarafından

Yani velilere zorluktan başka birşey değil bu listeler 

Geçen sene kızım özel anaokuluna gitti 

6500 kırtasıye ücreti dediler verdiler 1 sene boyunca hiç birşey istemediler kitaplarıda içindeydi 

Kitapları ekstra vereceğiz sanıyorum. 

önce (2,735 puan) tarafından

Benimki şimdi kreşe yazdirdim bide çalışıyorum bi ton şey nasıl alicm bide dört bin kitap parası istediler 

+1 oy
önce (200 puan) tarafından

Hepsi kaliteli ürün 7 8 tutar diyorum ben ana sınıfı galiba sizin kararınız saygı duyarima ama bence gerek yok boşa masraf evde de eğitici şeyler yapabilirsiniz çevrem de başarılı çocukların hiç birisi ama sınıfına gitmemis

Benim çocuğum oldukça başarılı. Eğitim da. Fakat apartman çocuğu oluyor. Belediyenin kresine gidecek. Sabhtan akşama kadardır.  Birazda mecburiyet. Oyuncaklarla tek başına oynayasi gelmiyor . Mutsuz oluyor. Çevremizde kimsede yok.  El mahkum yaa .. yoksa haklısınız. Derdimiz sadece eğlencesi mutlu olması hayata karışması. Deneyim kazanması. Kiş da geliyo. Evde yıkılıp kalacak 

önce (200 puan) tarafından

Evet ama oynayacak kimsesi yok diye kreşe göndermek ileriye dönük yanlız kalmasını sağlamak onlar bir süre yaninda olur ileri de lazım olacak olan bir kardes 

+1 oy
önce (1,177 puan) tarafından

Ne kadar çok malzeme Allah'ım . Devlete mi gönderiyorsun. Geçen gün bm kalem silgi A4 kağıt sulu. Boya keçeli kalem uçlu kalem tükenmez kalem bunlar bin TL tuttu bide  a 101 den almıştık.

Seninkiler 12 bin tutar 

Çalışıyor musun cnm 

Ben mi yok cnm. 

Yarım gün gönder o zaman 

Valla hamileyim. Bebek baktığım bu kış vaktinde, gidip birde cocugu kresten alamam. Bilerek tam güne verdim. Aralıkta dogumum var. Ve karlı bir bolgedeyim. Ayazimiz vardır 

İyi yaptın canm. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 

+1 oy
önce (1,101 puan) tarafından

Neden marka yaziyorlarki onlara ne belki ben baskasindan almak istiyorum.

Anlamıyorum bende onu

Bizde hic liste verilmez zaten herkes biliyor neler gerektiyini kendimce aldim bende hepsinden 

Türkiye'de degilmisimiz acaba

Hayir Azerbaycanda yasiyorum ben

+1 oy
önce (702 puan) tarafından

Bune böyle çok şey istyrlar ya bizim burda hoca gereksizdir o yüzden 10 taneden fazla yoktu listede ve kullanılmıyor hepsi dedi o kadar abartıya gerek yok dedi ben en iyilerini aldm sadce  2 bin tutu

Almasak suret yapıyorlar çocuğa yansıtırlar diye endişe ediyorum

Ben mi cnm 

Kendi yorumumun altına yazacaktım sizinki ne yazmışim pardon 😊

+1 oy
önce (12,120 puan) tarafından

Vallahi abartalı liste gördüm de sizin kadar abartılısını da görmedim bacım ya. Bu ne böyle basit bir sulu boya fırçasına bile marka yazmışlar. 

Yani ailelere de yazık altı üstü anasınıfı sanki çocuklar üniversite okuyor gibi.

5.000 kesin tutar Ama üstünü bilmiyorum allah yardımcınız olsun

+1 oy
önce (1,255 puan) tarafından

Aşırı aşırı aşırııııı abartıııı resmen sizden fazlasını isteyip sömürmeye çalışmışlar tepki gösterin derim hepsi de marka. Herşeyden 24 taneyi ne yapacak o çocuk. Özel anasınıfına yazdırdım ben kırtasiye vs içinde çok şükür hiçbirşey almicam

0 oy

Okulunu değiştir yâda kreşe mi gidyr onu değiştir saçmalamış lar iyice kullanmayacaklar çoğunu ve kullanilmaynalari alıp depoya katyrlar kullanmıyorlar 

0 oy
önce (3,819 puan) tarafından

Maliyetinden ziyade ne kadar gereksiz malzemeler var içinde fazla kalabalık bi liste 

0 oy
önce (6,509 puan) tarafından

Hiç bilmiyorm canm benm kızım özele gidiuor 15.000 tl kırtasiye parası istediler a dan z ye kitabı kişisel ihtiyaçları , kırtasiye malzemeleri hepsi içinde 15.000 tl vercem ayın 10 unda . Aylık olarakta 9.750 tl veriyorum canı sağolsun 🌸

Kitaplar dahilmi. İngilizce kitabı vs

önce (6,509 puan) tarafından

Herşey dahil canm 

0 oy
önce (514 puan) tarafından

Ay Allah'ım bu ne böyle ya ben bizimkine çok gereksiz şeyler var diyordum sizin okul baya saçmalamış bizşm öğretmende marka belirtmişti ama zorunlu kılmadı bende belirttiği markanın bir tık altı olan markayo aldım hepsi 3000 civarı tuttu birde listede tuvalet kağıdı ıslak mendil vb şeylwr vardı onlar şimdilik var diye aldırmadı öğretmen onlarda olsa rahat bir 5000 tutardı demem o ki bizim ki böyle tuttuysa sizinkinin rahat bir 10.000 i var bence Allah'ım hepimizin yar ve Yardımcısı olsun İnşallah

0 oy
önce (538 puan) tarafından

Aboo liste baya kabarık Allah öğrenci okutanlarin yardımcısı olsun . Bir 6 sene sonra bu liste ne olur birikim şart:/

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 150 göst.
26 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Sevgi bulut_79b3c (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 182 göst.
11 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 255 göst.
28 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,969 soru

24,132,287 cevap